H
History
Ziyaretçi
- Konu Sahibi History
-
Ohh hadi gözün aydin..
Cok sevindim aranizdaki sorunu cözmenize..
Allah tamamini erdirsin canim mutluluklar opuyorumnanaktan
Saol gamzecık.Rahat nefes aldım.Allah butun sevenlere sorunsuz ılıskı nasip etsin =)
Saol cnm ılgılendıgın ıcın tesekkur edıyorum ılk kez basıma geldı nabcamı bılemedım sızlerr sağolun yardımcı oldunuz .Erkek arkdasım 22 yasında aslında cok olgun ama cok asabı sınırlenınce dengesız konusur ama sakınlesınce bı okadar pısman olan bırısıdr. Ama ılk kez kotu söz söledı .Sölemedım kendıme söledım dıyor.Sinirlendiği zman daha önce kendı kendıne kufur ettıgı olmusdu aslında buda onlardan bırıydı dedı.Belkıde yanlıs anladım o ankı stresımle bılemıyorum.4yılın hatrına bırazcık güven dedi.Aglıyodu zaten kıyamadım özürdıledı felan bıde affeettım .Umarım bu konu ılıskımızı sarsmaz
Saol uyarın için .Sitede sorumlu birimisin ?
Kusura bakma ozmanda bu kadar sert bı sekılde benı uyarmaya hakkın yok
Bu şekilde düşünmek aklıma gelmemişdi güzelce sölesen aynı mesajı tekrar yazardım.
Sitede yeniyim .
HADDİNİ BİL stop
Sayfa sayfa qezıp mılletı yargılamak sızemı kaldı .Baktımda bütün arkdaslara kulp takmıssınız onlar nıye sıldı bılmıyorum ama bu yabtıgınız terbıyesızlık . DİYORUMKİ BILMIYODUM KONUM HALLEDILDİĞİ İÇİN ANA SAYFAYI MESGUL ETMEK ISTEMEDIM KONUNUN HALLOLDUNU YAZDIM Kİ ARKDASLAR 4 5SAYFA OKUMAK ZORUNDA KALMASINLAR bin pşman ettiniz derdımı paylasdıgımada pısman oldum.sorunumu benımle paylasan arkdaslar sızden allah razı olsun ıykı vardınızz .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?