Canım çok teşekkür ederim zonayı atlattım çok şükür Parvo aktif görünüyor dedi anlamadım bende yaCanım chatgbt sordum böyle dönüş aldım ben , doktorunla görüştün mü bu arada
Hamile misin canımCanım çok teşekkür ederim zonayı atlattım çok şükür Parvo aktif görünüyor dedi anlamadım bende ya
Zona olmuştum vücudumda yaralar vardı yok hamile değilim kalmak istiyorumHamile misin canım
Bir enfeksiyon vs mi geçirdin bu testleri neden verdin
Canım inşallah en hayırlı zamanda olursun ve sağlıkla alırsın kucağınaZona olmuştum vücudumda yaralar vardı yok hamile değilim kalmak istiyorum
İlk idrar ile mi yaptınMerhaba benimde testim böyle çıktı bu sabah
Bilemedim
Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde gebelik var mı :)))Canım inşallah en hayırlı zamanda olursun ve sağlıkla alırsın kucağınaallahım ennn en güzel sağlıklı akıllı bebeği nasip etsin
Adetiniz gecikti miMerhaba benimde testim böyle çıktı bu sabah
Bilemedim
Ben doğum yaptım canım 4 aylık bebişimYaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde gebelik var mı :)))
Ya maşAllah Allah uzun ömürler versin inşAllah göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin.Ben doğum yaptım canım 4 aylık bebişim
Normal doğum canımYa maşAllah Allah uzun ömürler versin inşAllah göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin.
Normal doğum mu sezeryan mı ben bu ay gebe kalmak istiyorum da ekstra ne yapabilirim öneriniz var mı doktor bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?