- Emoji Skoru
- 1.533
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayet var sitesi artı med dolu. Asla almam. Hatta bugün eczanede sadece o vardı kız dedi bana hiç şikayet gelmedi. Zaten size şikayet gelmez dedim yorumları okuyun.İlk görselde çizgiyi bende görüyorum inşallah vardır yarın sabah tekrarlarsanız çıkar belki dün bana artımed dayıma bile pozitif gösterir demiştiniz öyleymiş gerçekten bugün üç ayrı test yaptım bende hepsi negatif çıktı haklıymışsınız![]()
Şikayet var sitesi artı med dolu. Asla almam. Hatta bugün eczanede sadece o vardı kız dedi bana hiç şikayet gelmedi. Zaten size şikayet gelmez dedim yorumları okuyun.
Yarın kan vermeye gideceğim. Reglye 5 gün kalıyor varsa çıkar sanırım.Siz tekrar ne zaman test yapacaksınız
Gölge silik çizgi görüyorum canim dpo ya göre de uyumlu benceBugün Dpo11
Marka prodoctor. İlk 5 değil ama 7-8 dk da çıktı.
Sabah aynı markayla yine yapmıştım hiç çizgi yoktu. Bunu iftara yakın yaptım. Yorumlarsanız sevinirim.
HeyecanlandımGölge silik çizgi görüyorum canim dpo ya göre de uyumlu bence![]()
Yaa Allah razı olsun. Yarın kan veriyorum çarşamba öğreniriz varsaYaaa esraaa predictor/prodoctor yanıltmaz kolay kolayçok dua ettim sana inşallah güzel haberler alacağız
![]()
Allah gönlüne göre versin seninde arkadaşım. Sağlıklı bir dönem beklesin isteyen herkesiBen de yarin kan vericem ben de heyecanliyim![]()
Amin canim İnşallahAllah gönlüne göre versin seninde arkadaşım. Sağlıklı bir dönem beklesin isteyen herkesi![]()
Kan verdim sonucu bekliyorum. Bugün çıkabilir dedi akşam 5 gibi ara dedi doktor. Hayırlısı@Esrabbb ne yaptın cnm ?
Göremedim malesef çok parlamış fotoğrafBişey gören var mı![]()
Aradın mı Esra çıkmış mı ? Yarına mı kaldı?Kan verdim sonucu bekliyorum. Bugün çıkabilir dedi akşam 5 gibi ara dedi doktor. Hayırlısı![]()
Hayirlisi olsun Esracim İnşallahKan verdim sonucu bekliyorum. Bugün çıkabilir dedi akşam 5 gibi ara dedi doktor. Hayırlısı![]()