• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen testime bakar mısınız?

Bugün Dpo11
Marka prodoctor. İlk 5 değil ama 7-8 dk da çıktı.
Sabah aynı markayla yine yapmıştım hiç çizgi yoktu. Bunu iftara yakın yaptım. Yorumlarsanız sevinirim.
Çizgiyi gördüm var gibi

Merhaba haber alabildiniz mi acaba güzel haberlerinizi bekliyoruz

3f327009-f6eb-41eb-aef2-f69b4927c27c.webp

Kızlar bende yaptım ama acaba var mııdr faha öncede yapmışlığım vardı ama 3 . Çizgiyi görmemiştim

Kızlar benim kafam çok karışık sizce hamilelik olsa çıkar mıydı?

İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
18 gün ara ile verdim sonucum <2,00’de kalmış.
Hamilelik var mıdır sizce?
İlişkiden sonra;
12-16 Kasım kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
3-7 Ocak kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
24-27 Şubat kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
Kanamalarım lekelenme gibi değildi, ne az ne çok yoğun, orta şekilde gelmeye devam etti.

Kızlar benim kafam çok karışık sizce hamilelik olsa çıkar mıydı?

İlişkiden Önceki Adet Tarihim 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
18 gün ara ile verdim sonucum <2,00’de kalmış.
Hamilelik var mıdır sizce?
İlişkiden sonra;
12-16 Kasım kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
3-7 Ocak kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
24-27 Şubat kanama yaşadım.
(5 gün sürdü.)
Kanamalarım lekelenme gibi değildi, ne az ne çok yoğun, orta şekilde gelmeye devam etti.
Canım sen geçen ay da aynı soruyu sordun. Hamilelik olsa çoktaaan belirtilerin olurdu. Ayrıca bir doktora git artık aklında soru işareti kalmasın. 5 gün süren kanaman var ayrıca. Adet bu kesin.

Canım sen geçen ay da aynı soruyu sordun. Hamilelik olsa çoktaaan belirtilerin olurdu. Ayrıca bir doktora git artık aklında soru işareti kalmasın. 5 gün süren kanaman var ayrıca. Adet bu kesin.
24 Şubat’ta gece 00.00 civarında soluk pembe ile karışık akıntı geldi bakalım artacak mı dedim gece 03.00 gibi akıntı parlak kırmızıya döndü sonrasında ped taktım sabah saat 08.00-08.30 gibi kasık ağrısı artmaya başlayıp parlak kırmızı kan yoğunlaşmaya başladı ve her tuvalete çıktığımda pıhtı düşürdüm ve sürecim 5 gün sürdü 24 Şubat başladı- 28 Şubat bitti. Adet dimi bu ablaa

24 Şubat’ta gece 00.00 civarında soluk pembe ile karışık akıntı geldi bakalım artacak mı dedim gece 03.00 gibi akıntı parlak kırmızıya döndü sonrasında ped taktım sabah saat 08.00-08.30 gibi kasık ağrısı artmaya başlayıp parlak kırmızı kan yoğunlaşmaya başladı ve her tuvalete çıktığımda pıhtı düşürdüm ve sürecim 5 gün sürdü 24 Şubat başladı- 28 Şubat bitti. Adet dimi bu ablaa
Evet regli oluyorsun hamile olamazsın kaç ay olmuş :(

Gebeyim Esracim 5 haftalik🐣 Sen de bu mart ayinda kalacaksin gibi icimde oyle bi his var🥰
Ah canım çok sevindim inan yüzün güldü🌷Benim negatif çıktı Regl bekliyorum. Herşey kısmet tabi ama modum fazlasıyla düştü. Allah aratmasın dua et bana da💕

Back
X