- 30 Temmuz 2022
- 141
- 92
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkincisinde bişey yok ki güzelim ilk resimde hafif gözüküyor
kan vermeye gideceğim şimdi. Predictor en güveniliri diye okumuştum ondan almıştım eveİkiside yalancı çıkaran testler die okumuştum kan testi verın yarın sabah . Bu şekilde kimse size net bisey söyleyemez .
At bklmKalite bozulmuş siteye yükleyince daha net çekip atayım
O zaman kan testı sonucunuzu bekliyoruzkan vermeye gideceğim şimdi. Predictor en güveniliri diye okumuştum ondan almıştım eve
Yakınlaştırıp bakabilir misiniz görünüyordur umarımAt bklm
paylaşırım tabii kiAyn kan ver sonucu paylaş bizimle
Ay yok ya fotoğrafta görüyorum buraya yükleyince dümdüz görünüyorAcaba ben mi göremiyorm hiç negatif çizgisi bile yok çıkmamış
Hala görünmüyorsa kan sonucunu haber veririm artıkAcaba ben mi göremiyorm hiç negatif çizgisi bile yok çıkmamış
Öyle yapacağım şimdiKan verin için rahatlasin
Öyle yapacağım şimdi
Benm testimede bakar msnz laboquick normal test yumurtlamadan sonra 9. Gün bugünAcaba ben mi göremiyorm hiç negatif çizgisi bile yok çıkmamış
Merhaba yumurtlama tarihinden sonra 11-12 gün geçmesi gerekiyor öğrenebilmek için sanırımBenm testimede bakar msnz laboquick normal test yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün
Çizgi göremednz sanırımMerhaba yumurtlama tarihinden sonra 11-12 gün geçmesi gerekiyor öğrenebilmek için sanırım
Çok çok silik görünüyorÇizgi göremednz sanırım![]()