Arkadaşlar Merhaba 8 Haftalık Hamileyim, hamile kalmadan önce de güya dişlerimi yaptırmıştım, kadın nasıl yaptıysa dolgulu dişim 2 gündür inanılmaz şekilde ağrıyor, zonkluyor,kulaklarıma vuruyor ağrısı, acaba intihaplandımı, doktora gittim kadın bakmadı bile bu aşamada bir şey yapılamayacağını söyledi. kızlar önerisi olan lütfen yazsın. hani 30 haftalık felan hamile olsam, dayanırım bir şekilde ama daha çok yeni bebişim.
arkadaşlar merhaba 8 haftalık hamileyim, hamile kalmadan önce de güya dişlerimi yaptırmıştım, kadın nasıl yaptıysa dolgulu dişim 2 gündür inanılmaz şekilde ağrıyor, zonkluyor,kulaklarıma vuruyor ağrısı, acaba intihaplandımı, doktora gittim kadın bakmadı bile bu aşamada bir şey yapılamayacağını söyledi. Kızlar önerisi olan lütfen yazsın. Hani 30 haftalık felan hamile olsam, dayanırım bir şekilde ama daha çok yeni bebişim.
Arkadaşlar Merhaba 8 Haftalık Hamileyim, hamile kalmadan önce de güya dişlerimi yaptırmıştım, kadın nasıl yaptıysa dolgulu dişim 2 gündür inanılmaz şekilde ağrıyor, zonkluyor,kulaklarıma vuruyor ağrısı, acaba intihaplandımı, doktora gittim kadın bakmadı bile bu aşamada bir şey yapılamayacağını söyledi. kızlar önerisi olan lütfen yazsın. hani 30 haftalık felan hamile olsam, dayanırım bir şekilde ama daha çok yeni bebişim.