Lütfen yardım akıl verin...

Üzüldüm babanızın haline, eve getirip davet etmekle çok iyi etmişsiniz.. İlerde bi şey olursa "keşke" demek en zoru ve çaresizidir çünkü.

Evinizin düzeni için sanırım düzen kurmak istiyorsunuz babanıza, bence hemen stüdyo daire ya da ufak bi ev bulup iki kanepe bi yatak minik bi buzdolabı koyun oraya. Evden fazla halı malı varsa bi yer yapın babanıza. Eşiniz de surat yapıyorsa gene aynı şekilde destek olsun size, düzenini bulursa hepiniz rahatlarsınız. İçiniz de rahat eder babanız da...

Üzüldüm babanızın haline, eve getirip davet etmekle çok iyi etmişsiniz.. İlerde bi şey olursa "keşke" demek en zoru ve çaresizidir çünkü.

Evinizin düzeni için sanırım düzen kurmak istiyorsunuz babanıza, bence hemen stüdyo daire ya da ufak bi ev bulup iki kanepe bi yatak minik bi buzdolabı koyun oraya. Evden fazla halı malı varsa bi yer yapın babanıza. Eşiniz de surat yapıyorsa gene aynı şekilde destek olsun size, düzenini bulursa hepiniz rahatlarsınız. İçiniz de rahat eder babanız da...
Tamamda babam hiç bişe söylemiyor bu konuyla ilgili fikrini söylemiyor kiralıkmı istemiyor ne bileyim hemende ev alacak veya yaptığımız yerde verecek durumumuz yok eşim biraz öle vaatler verdi belkide onu bekliyor hiç olcak şeymi şuan

İyi yapmışsın. Ama o da üstüne düşeni yapsın 1+1 bir yer bulun.

Eşiniz surat yaptı anlaşılan.Tatsızlık çıkmasın diye çözüm arıyorsunuz.Bende dayanamazdım babamı kış günü o halde görmeye.Babanızın anlayışlı olması lazım,huzursuz olabilirler fazla durmayayım demesi lazım.Evlilik düşüncesi yok mu?Babanız yaşlı mı?
Düşünse zoruma gitmez bir ara evlenecem diyordu sonra ne oldu bilmiyorum şimdi soruyorum yok diyor felan filan ahhhh ahhhh düşüncesiz babam 60 yaşında

Bu nasil biseydir ya o sizin babaniz yaninizda kalsin ne olacak.kendilerine bakan anne ve babaya bakmakta zor geliyor insanlara anlamiyorum.sizinde evladiniz size aynisini yaparsa sasirmayin.babami küçük yaşta kaybettim annem bekar kardesimle yasiyor ve oda evlendiginde annemi kimselere birakmam bakarim ve eşimde buna asla karsi bir tutum sergilemez.

Back
X