lütfen yardım Ankara Tüp Bebek merkezleri tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

gizem2607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
89
38
38
35
Merhaba arkadaşlar,sizden ricam ankarada yaşayan yada ankaraya tüp bebek tedavisi için gelenler hangi hastanelere gittiniz doktorunuz kimdi maliyet ne tuttu ve raporlu tüp bebek yapan hastaneler hakkında fikriniz varsa paylaşabilirmisiniz?

Ben henüz yeni tüp bebek tedavisi yaptırdım hatta bugün 11. gün ama negatif sonuç aldım bu yüzden araştırma yapmak istiyorum ileri düşünmek iyi geliyor

merhaba, ben ankara bahçeci berfu hanımda tedavi görüyorum. henüz transferim olmadı ama merkezden de berfu hanımdan da çok memnunum. başka şehirde yaşıyorum çok araştırdım güvendiğim için orda başladım tedaviye

Canim merhaba benim 3. Denemem olacak bu daha önceki 2 denemem aynı yerde olmuştu bende senin gibi negatif haberi alır almaz araştırdım. Şimdi 3. Tedavimi Ankara bahceci berfu hoca da görüyorum. Daha transfer olmadım ama Çok şükür memnunum . Doktorum gerçekten her ihtimali düşünüyor ve çok titiz davranıyor yani yapılması gereken her şeyi yapıyor.
Maliyet olarak ilaçları biliyorsundur onun haricinde tabi kişiye uygulanan tedaviye göre de değişir ama biz ağustos da başlamıştık. Yanlış hatırlamıyorsam 12 bin küsür bisey tuttu ama tabi bize histereskopi yapıldı genetik inceleme yapıldı. Bunlae içinde yok normal klasik tedavi parası oydu sen istersen görüşmeye bir git zaten sonrasında koordinatorlukten her şeyi detaylı anlatıyorlar. Yani doktor yapacağı göre tedavinplani çıkartıyor. Ama yine de genel bilgiler alırsın.

amin canım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ben aslında eskişehirde bi tıp fakültesinde tedavi görüyorum 2.kezde orda denemeye karar verdim çünkü başarı oranları çok iyi önce rabbim ol derse herkes vesile aslında birde son rapor hakkım kaldı bakalım

Back
X