• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım arkadaslar

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
96
39
Diğer
aslm arkadaslar ben bı derdım var...8 aylık evlıyım ve esım hıc mutlu degıl,benle ılgenmıyor,benı umursamıyor,bende kacıyor,konuşmek bile istemiyor hiç bir seyini paylaşmıyor....onceden o benle ılgenmıyordu bende umarsamadım kaçan kovalanır gıbı baktım yıne,degısen bı sey olmadı.. sonra,ben ılgınemeye basladım espırıler sakalar okadar ılgılendım yıne degısen bı sey yok kafayı yıyecem bana bı akıl....yardım Çok üzgünüm çoook:senağlama

1. Severekmi evlendiniz?
2. Evlenmeden önce nasildi?
3. Suan maddi manevi herhangi bir problemeniz varmi?

Önce sunlari biraz ac güzelim...ona göre yorum yapalim!!:delphin:

iş hayatı kosturmaca vs derken evlilik hayatınız monotonlasmıs olabılır, erkekler de bu durumda ilgilerini bilgisayara tv ye falan verıyorlar maalesef. aksamları degısık aktıvıteler yapsanız, ne bıleyım beraber tıyatro, sınema yada sevdıgınız arkadaslarınızla tabu scrabble partisi falan...işe yarayabilir belkifisfisfis

Daha çok yeni evliliğiniz.Bukadar kısa zamanda evliliğinizin monotonlaşması ilginç....................

1. Severekmi evlendiniz?
2. Evlenmeden önce nasildi?
3. Suan maddi manevi herhangi bir problemeniz varmi?

Önce sunlari biraz ac güzelim...ona göre yorum yapalim!!:delphin:

maddı durumumuz çok ıyı allaha sukur evet severek evlendık..evlenmeden once bırbırmıze kavusmak için gun sayıyorduk

canim uzuldum senin durumuna.esin neden boyle yapiyoki.bir sorununuz mu var.
ondan boyle yapabilir

maddı durumumuz çok ıyı allaha sukur evet severek evlendık..evlenmeden once bırbırmıze kavusmak için gun sayıyorduk

TuhafCADIARZU...aslinda bir problem yok gibi gözüküyor...fakat esinin ic dünyasi ne alemde bilemeyiz tabiki...:delphin:

Al karsina güzelce konus arkadasim...mutlaka defalarca konusmussundur fakat yinede pes etme...Sor bakalim derdi ne? Bu kadar kisa bir sürede neden böyle ilgisizlesti?fisfisfis

Ne kadar mutsuz oldugnu ve üzüldügnü ona izah et...:1hug:

Umarim düzelir....sevgiler

Aldatma olayı olabilir tabii, ama da çok yeni evlisiniz.....................
Ne olduki aranızda birbirinizden uzaklaştınız?..........................

Aldatma olayı olabilir tabii, ama da çok yeni evlisiniz.....................
Ne olduki aranızda birbirinizden uzaklaştınız?..........................

çok tuhaflastı.ben anlam veremıyorum kavga yok orta da ama sabah ıse gıderken her sabah saklarla ben uyandırır ve operek gıderdı bı aydır ben evde var mıyım yokmuyum bellı degıl ona karsı bu hata olusmadı....senağlama

Bunu bize soracağına eşine sorman lazım hayatım.

Elimizde hiç bir bilgi yokken sana ne diyebiliriz ki?

karşılıklı çözmeniz gerek.
otur konuş neden böyle davranıyor?

bazen oyle kotu oluyorumkı ıntihar bile dusunuyorum...
1aydır esımını bukadar degısmesıne ınanmıyorum konusuyorum defalarca konustum ....nıye boyle yapıyorsun dıyor ses yok...neoldu bı derdın mı var dıyorum konuşmuyor.....bana arkasını donuyor....hıc yorum yapmıyor....senağlama

Nasıl evlenmeye karar verirken oturup konuştuysanız,bu durumdada konuşmayı deneyin
eşinizle...............................................

erkekler daha ketum olurlar.belki bir şeyler anlatamıyordur.
sıkmadan konuşun bence,bir insanın sebebsiz yere bu kadar değişmesi normal değil..

Evli erkekler kapalı kutu gibi oluyor evlendiklerinde.Evdeki hanımla özelini paylaşmak
istemiyorlar,evlilklerinin bozulmaması adına..................................................

benim aklıma iki alternatif geldii
ya senin bi hatanı gördü ve sen bunun farkında diilsinn
(örn: ondan gizlediğin bişeyi öğrendi)
ya da o kendini sana karşı bi konu da suçlu
hissediyorr ve senden kaçııyorr
onu bişekilde bıkmadan konuşturmaya çalışıp anlıcaksın
aldatma olabilceğini düşünmüyorumm

bazen oyle kotu oluyorumkı ıntihar bile dusunuyorum...
1aydır esımını bukadar degısmesıne ınanmıyorum konusuyorum defalarca konustum ....nıye boyle yapıyorsun dıyor ses yok...neoldu bı derdın mı var dıyorum konuşmuyor.....bana arkasını donuyor....hıc yorum yapmıyor....senağlama

Yani inanamıyorum ya.

Hiç olmayacak eften püften şeyler için intihar kelimesini kullanabiliyorsunuz ya.
Ölmeyi düşünebiliyorsunuz ya... neymiş.. eşiniz 1 aydır sizinle ilgilenmiyormuş...
Bu yeterli yani ölmek için öyle mi?

Siz ölümle hiç tanıştınız mı kuzum? Canınızdan çok sevdiğiniz birini verdiniz mi toprağın altına?
Nasıl bu kadar kolay düşünebiliyorsunuz?

Hayat sizin için bu kadar ucuz, basit ve değersizse o zaman yardıma falan da ihtiyacınız yoktur doğrusu.
Sevgiler.

Hayata yeni başlıyorsun.Daha anne olacak,çocuklarını büyüteceksin.
ıntihar gibi şeyleri aklından çıkar.Hayat güzel,yaşamaya değer....................

Back
X