Doğuma Hazırlık Lütfen yardım...Asya mı Alya mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayckr

sağlıkla bekliyorum kuzumu..
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.434
36
358
40 gün sonra bir kızım olacak inşallah ama hala ismine karar veremedik.arda isminde bir oğlum var.ben ve eşimin adı da a harfiyle başlıyor.kızımızın adı da a ile başlasın istiyoruz.2 ye kadar indirdik beğendiğimiz isimleri ama seçemedik.ASYA ve ALYA..Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim..burdan çıkacak sonuç seçmemize çok yardımcı olacak..ASYA:güzellik tanrıçası kızının ismini dünyanın en büyük kıtasına vermiiş..ALYA:Ulu,yüce demek...cevap veren herkese teşekkürler.....

benim kızımın adı da ASYA, 4 yaşında ve bu güne kadar ismiyle ilgili olarak hep beğeni aldık..
Alya ismi de çok güzel..

yani iki isim de çok güzel, karar vermek için kura çekebilirsiniz :)

asya'nın söylenişi çok güzel gerçekten..kura mantıklı teşekkürler

15 günlük bebişimiz var (yigenim) adını asya koyduk.. hem eski hem de modern bi isim..
alya kulaga hoş gelmiyor bence :) şunu al yaaaaaa gibi

Asya ismini çok severim. Çok sevdiğim Selvi boylum al yazmalım filminde de Asya ismi vardır. O yüzden ben de hep o ismi koymak istemişimdir. Ve koskoca bir kıtanın ismi, ne kadar da güzel durur bir kız çocuğunda.

Rabbim nasip ederde kizim olursa bende adini asya koymak istiyorum ☺

bi asya da benden

Asya kulağa çok hoş geliyor. Benim oyumda Asya'dan yana

Arya.. çok güzel.. Bir de ilerde operacı filan olursa kızınız, bu isimle süper olur.. : ) Ve dediğiniz gibi kardeşi de Arda olsun..!

asya ismini selvi boylum al yazmalımdan dolayı seviyorum kıta adı olarak biliyordum sadece anlamı daha da güzel olmuş :) ben iki kardeşin isim uyumuna pek bakmıyorum benim ikiz oğluşlar olacak birini kociş birini ben koyacam

Ben de bir kızım daha olursa Asya ismini, oğlum olursa da Arda ismini düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…