Avukat değilim ama mantıken sizin ilk verdiğiniz ifade birini zora sokmuşsa ve sona değiştirdim diyorsanız yalan ifade oluyor oda suç olması lazımMerhaba çok çaresizim, tam olarak konuyu açık seçik burda yazılabilşcek bir şey değil, bir ev baskınında alınıp karakola götürüldük IrDA ifademi verdim , sonra bu evin sahipi beni mağdur ettin niye öyle ifade verdin dşye duygu sömürüsğ yapınca gittim savcılığa ifademi değiltşrdim, o gün sarhoştum filan ne dedimi bilmiyordum diye savcıda sert çıkıştı daha dosyaya tam bakmadım eğer yalan beyansa seni içeri atarım dedi... Sarhoşjen karakolda verilen ifadeyi değiştirmek yalan beyana girermi lütfen yardım ??
Savcının içeri atma (!) yetkisi yok. Bu yetki hakimindir. Karakolda ifade verdiğinizde yanınızda avukat yoksa, ifadenizi değiştirebilirsiniz.
Arkadaşlar peki olduda ceza yedim denetimli serbestlik den yararlanabilirmiyim ? 2 yıla kdr olan suçlardaydı galiba tabi 2018 de oldu için yararlanabilirmiyim acaba
Bi bununla 2 yıldan fazla mı verecekler?
Önce gerekli olan kişilere versinler o cezayı, bir ifade için kimse o kadar ceza vermez. Para cezasına dönüştürülür muhtemelen.
birsey olmaz. savci ustune gelip konus diye yapmistir. sana yem atmis yani.
O zaman kimseyi umursamadan doğruları anlatacaksınız.İnşallah canım ya ne bilim çok korktum yani nette bakıyorum 3 yıl filan bile geçiyor paraya çevirsinler razıyım hapse giremem panik atağım var
yalan ifadeyle karşı tarafa mağduriyet oluşturup, bu da şahitlerce kanıtlanırsa suç, onun dışında ifadenizi değiştirmenizin suç olduğunu düşünmüyorum.
Gözünü korkutmak için savcı öyle demiştir . Yalan ifade verdiğini hissettiyse
Umarım öyledir ya anlayamadığım hiç avukat yokmu koskoca sitede hukuksal olarak bi cvp alsam rahat nefes alıcağım pskolojim bozukdu
Sitede çok avukat var ama danışma ücrete tabi
Yok artık o zaman forum un ne değeri kaldı, forumun amacı bilgi yardımlaşma paylaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?