lütfen yardım... bebeğim hareket etmediği için ona kızdım sonra çok pişman oldum..

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
23 haftalık gebeyim. dün bebeğim kıpırdamadı bi ara istemsiz olarak allahın cezası kıpırda dedim.
sonrada saatlerce ağladım ne dedim ben diye.
oysa bundan önce 2 düşük yaptım ve onun bana allahın lütfu olduğunu bildiğim halde.

etmediğim tövbe duası kalmadı. çünkü isteyerek çıkmadı ağzımdan. bi şey olmaz değil mi bebeğime?

23 haftalık gebeyim. dün bebeğim kıpırdamadı bi ara istemsiz olarak allahın cezası kıpırda dedim.
oysa bundan önce 2 düşük yaptım ve onun bana allahın lütfu olduğunu bildiğim halde.

etmediğim tövbe duası kalmadı. çünkü isteyerek çıkmadı ağzımdan. bi şey olmaz değil mi bebeğime?

cnm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..

birşey olmaz elbtte..zaten pişman olup hakk önünde tövbe de etmişsin..

içini ferah tut..

inş olmaz canım bi sadaka cıkar yinede bi fakire az cok farketmez o ki çıksın bence lütfen agzını beddua ya alıstırma allah sinirle agzımızdan cıkan sözlerin gadabından korusun bizleri...

Hareket halindeyken bebegini çok fazla hissedemezsin cnm sırtüstü uzun süre uzan bebegini dinle 1 saat için hala hiç kıpırdamıyorsa mutlaka doktora git çikolta yada tatlı birşeyler yediginde bebegin daha da fazla hareket eder...

Endişe ve korkuyla söyledigin bu sözler için kendini üzme Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz bebişine ...

kisinin kalbinden bunu atmasi ve hemen tövbe etmesi sartiyla
kalbe gelen istek disi anlik vesveselerden sorumlu olmadigimiz söyleniliyor

icinizi ferah tutun Allah yavrunuzu hayirlisiyla sizlere bagislasin

Gebe olduğun için bu tür duygu çalkantıları normal. Sakin olmaya çalış ve kendini yıpratma. Madem bugün öyle söyledin pişman oldun şimdi sevmeye başla konuş onunla barıştığını düşün hisset. Kolay bir süreç değil tabi ki ara sıra olacak bu sıkıntılar yeter ki kısa sürede sakinleş.:54:

üzülme canım anneler döverde severde:49:
düşük yaptığın için onada bişiy olacak diye korkuyorsun.o yüzden öyle davranmışsındır.ALLAH isterse olur istemezse olmaz.ona inin güven

üzülme canım anneler döverde severde:49:
düşük yaptığın için onada bişiy olacak diye korkuyorsun.o yüzden öyle davranmışsındır.ALLAH isterse olur istemezse olmaz.ona inin güven

Canım üzülme tövbe etmişsin Allahım can-ı gönülden söylemediğini biliyordur. Sıra bebişinden özür dilemede annesi, sen özür dilersen bugün çok hareket edip seni çok mutlu eder inşallah :nazar: Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim

Back
X