Lütfen yardım.... Ben çok sıkıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kibele80

Ziyaretçi
arkadaşlar gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var.eşim hayatımızda hiçbir sıkınyı yok gibi davranıyor.onun için en önemli şey malumunuz mesele.istiyor ki devamlı devamlı,olmayınca hemen ne oluyor ,niye böyle yapıyosun ,derdin ne gibi şeyler sıralamaya başlıyor, suratını asıyor küsüyor.hep hazır onun keyfini bekliyeyim tek derdi o,ben artık aynı sebepten sıkıntı yaşamaktan evde kırgınlık olmasından çok sıkıldım,yoruldum.sanki evliliğimizin temeli sadece yatak.ya yeter artık tek dert o mu neden???? bu durumda olan arkadaşım varmı? ne yapmalıyım gerçekten yoruldum

Eşinle konuşmuyormusunuz karşılıklı olarak?..........................

arkadaşım konuşuyoruz ama hep ben konuşuyorum.yok kafası orda kilitli konuş konuş ,sonuç sen beni sevmiyosun artık beni istemiyorsunÇok üzgünüm çoook

Ne gibi sorunlarınız varda onları bırakıp sadece yatak olayını düşünüyor..
İçinden çıkamadığınız dert nedir?....

ne kadarlık evlisiniz.

Sizin sıkıldığınız konu ne peki evliliğinizde?..........................

kibele80 arkadaşım bir erkeğin yani eşinin bunu istemesinde hatta hergün istemesinde bir sorun göremedim.isteyiş tarzımı seni üzüyor?yoksa seninle hiç konuşmayıp birşey paylaşmayıp sadece yatak odasına girince bir eşi olduğunu hatırlaması mı? eğer öyleyse haklısın ama diğer türlüyse bunda sorun edecek bişey yok gibi.başka paylaşımlarınız yokmu? yani maddi sıkıntılarınız manevi dertleriniz varda eşiniz sizi dinlemiyormu? sadece yatalım kalkalım evlilik bundan ibaretmi diyor?

bunu karsılıklı konusarak cözebilirsiniz ancak.sıkıntılarını dile getir.kendini kötü hissetmen cok normal haklısın da.aklı hep orda olan biriyle olmaz.herseyin bir zamanı vardır ya.ayrıca bu iki tarafın istemesi birbirini arzulamasıyla olur.tek kişilik degil ki bunu ona tatlı bir dille anlat bakalım canım.

bunda ne gibi bir sorun olabilir ki?
ama eğer başka bir paylaşımınız yok ve tek paylaşım buysa,sana normalde ilgili davranmıyosa ve sadece yatakta ilgiliyse evet bunda bir problem var demektir.

Burada birçok kadın var.Esşinin kendisiyle birlikte olmadığından dolayı
şikayetçi olan.Sizdede durum tam tersi.......................................

kibele80 online görünüyorsun canım ama soruma cevap vermedin.orda mısın?ne kadarlık evlisin demiştim.

arkadaşlar biz 8 yıllık evliyiz.evet doğru istemesi güzel ama biraz anlayış istiyorum en basit örnek iş yerinde çok yoruldum eve geldim yemek yaptım,sofrayı hazırladım topladım yıkadım,çamaşır yıkadım ütü yaptım,kızımın kıyafetlerini kaldırdım.eşim uyuyor bu arada.sonra gecenin 2'sinde hadi.olmaz ya

Senin yorgun olduğunu görmüyormu?Biraz egoist galiba?....................

Kibele 6 haftalık hamile olduğunu yazmışsın, hormonlardan dolayı sende isteksizlik olabilir mi? Eğer öyleyse doktora durumunu anlat ve eşinle konuşsun.

hımmm.peki canım yatmadan önce yapmsanız.yani o söylemeden sen teklif etsen yani sen başlasan ,ozaman belki o saate kalmaz.

Eşiniz sizin ne kadar yorulduğunu anlamıyor olabilir.
Erkekler bazen yeteri kadar duyarlı davranamayabiliyorlar.
Bu durumda örneğin yemekten sonra siz işlerinizi yaparken;
eşinizden yardım isteseniz, ben şunu yapıcam sende şöyle yaparmısın
gibi. O da size yardımcı olduğunda bu kadar yorulmaz daha iyi olursunuz.
Evliliklerde sadece amaç; aynı evi, aynı yemeği, aynı yatağı değil;
hayatı paylaşmaktır. Keşke herkes bu şekilde bakabilse olaya..
O zaman gerçekten sorun kalmaz.

eşinden yardım istesen canım ev işleri için.yorulduğunu ifade etsen nasıl olur?
problem bu mu yoksa sadece bu konuyu paylaşmasımı seni sinirlendiriyor
konuşmayı mutlaka denemişsindir
erkekler bu konuda bencil olabiliyor.

purplem arkadaşım varya tam üstüne bastın desem yeridir sanırım.bizde paylaşım yok işi ben yaparım,çocuğa ben bakarım,yönetici bile eşimi tanımaz.ortak yaptığımız kızımız,yatak odası,alışveriş hepsi bu kadarsenağlama

aşk kırıntısı 6 haftalık hamile değilim.adet döneminden 7 gün geçti bende bişey yok.hah bak bu bile umrunda olmadı sormadı,dr git demedi ne yapayım

Sen biraz onu rahata alıştırmışsın herşeyi yaparak........................

Back
X