Lütfen yardım.... Ben çok sıkıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilikte kadın hem dışarıyla , hem eviyle , hem çocukla, hem ev işiyle, hem de kocasıyla ilgilenirse işler böyle şaşar işte...

Biz de burada "ne güzel işte , kocan seni istiyor" deriz:1no2:

Halbuki kadıncağız burda sevineceği şeye üzülmek durumda ... Neden? Çünkü arkadaşımız yatağa girene kadar zaten yorgunluktan (zihnen ve bedenen ) hoşaf olmuş durumda oluyor .. Ne istek

kalıyor ne de başka bir şey...

Evin tüm sorumluluğu bayanda olunca malesef yatakta da kadını kadın gibi görmek zor oluyor...

Bunu erkeklerin anlaması lazım...Kadınların yükünü de hafifletmeleri...

Bir de tek paylaşım yatak odasında mı olmalıdır ... Cinsellik önemli ancak başka önemli bir sürü şey daha var evlilikte... Evliliği evlilik yapan paylaşımlar... Sohbet , arkadaş olmak , ortak hayat gibi...

Bunlarda büyük eksiklikler olunca da cinsellik yavanlaşıyor ve o eksiklikleri asla örtemiyor...Sizin yaşadığınız da bu sanırım ... Tek paylaşımın bu olması...

Bu elbette hoş değil... Farklı hissetmenize de sebep olmuş ayırca ... Ancak eşinizi değiştirmeniz çok zor... Bu saatten (8 yıl) sonra adama oturup ;

-Bak paylaşım böyle olur , sohbet böyle olur ... Sorumluluk alman lazım, derseniz inan oralı bile olmaz..

ınsanın içinden gelecek bazı şeyler , öğretmekle olmuyor malesef... ıçinden gelmiyorsa, yapısında da yoksa zaten değişmesi imkansız ...

Evliliğin ilk yıllarında , çocuğunuz olmadan bu olayı dinleseydik o zaman değiştirmeye çalışmanızı tavsiye ederdim ama şimdi zor diyorum...

Son düzenleme:
canım zor ole olmasıınsan kendısını kulanılms hıssedr senı anlıyorum
ihtıyacını gıderıor sonrada zıbarıp uyuyooo
zor işin benc yemekten sonra yemklerıe antıdeprasan azıcık ez kat anlamz
ve gecıcı sertlesme olamaz depresanlarda gıt bı ecz ıle konus
halam yapardı

Back