Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle bir yillik bir beraberligimiz ve bir yillik bir evliligimiz var... Birbirimizi seviyoruz, o beni ben onu hep el üstünde tutarim ama cinsel yasamimiz biraz tuhaf... bir kac defa tartismamiz oldu bana dogum yapmadigim halde seni hissetmiyorum yada sen isteksizsin gibisinden laflar etti tartistik ben onu istedigim halde o beni isteksiz buluyormus hissetmiyormus istekli oldugumu... Aradan biraz zaman gectikten sonra bu olaylar kapandi. esim cok istekli ona kalsa her gün ama hep iliskiyi oldu bittiye getiriyor. 5 dakika bile sürmüyor anlamiyorum sorun nerde yoksa o böylemi seviyor..Ben bazen uzatmaya calisiyorum ön sevisme ben yapmassam adim atmassam hic olmuyor ondan yana sifir. ben onu yönlendirmek istesemde pek orali olmuyor
Denemedigim sey kalmadi süslenmek püslenmek vs vs ben yaparsam bisiler iyi ama kendisi yapmaz
bunu kac kere dile getirdim haklisin diyor ama yine sonuc sifir anlamiyorum onu utaniyormu cekiniyormu yoksa nasilsa zevk almiyor diyemi yapmak istemiyor :2: benden sogudu istemiyor desem her gün yaklasmaz degilmi ? bende o kadar iliskiye düskün birisi degilim bu durumdan sikayetcide pek degilim ama yinede acaba sorun bendemi diye endiseleniyorum onu hic bir zaman reddetmedim ne yapayim yaaa yardim edin