• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim benmi abartiyorum yoksa normal mi ? Cinsel Sorunlar

GamzeeHH

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
17
0
0
Almanya
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle bir yillik bir beraberligimiz ve bir yillik bir evliligimiz var... Birbirimizi seviyoruz, o beni ben onu hep el üstünde tutarim ama cinsel yasamimiz biraz tuhaf... bir kac defa tartismamiz oldu bana dogum yapmadigim halde seni hissetmiyorum yada sen isteksizsin gibisinden laflar etti tartistik ben onu istedigim halde o beni isteksiz buluyormus hissetmiyormus istekli oldugumu... Aradan biraz zaman gectikten sonra bu olaylar kapandi. esim cok istekli ona kalsa her gün ama hep iliskiyi oldu bittiye getiriyor. 5 dakika bile sürmüyor anlamiyorum sorun nerde yoksa o böylemi seviyor..Ben bazen uzatmaya calisiyorum ön sevisme ben yapmassam adim atmassam hic olmuyor ondan yana sifir. ben onu yönlendirmek istesemde pek orali olmuyor :5:Denemedigim sey kalmadi süslenmek püslenmek vs vs ben yaparsam bisiler iyi ama kendisi yapmaz :5: bunu kac kere dile getirdim haklisin diyor ama yine sonuc sifir anlamiyorum onu utaniyormu cekiniyormu yoksa nasilsa zevk almiyor diyemi yapmak istemiyor :2: benden sogudu istemiyor desem her gün yaklasmaz degilmi ? bende o kadar iliskiye düskün birisi degilim bu durumdan sikayetcide pek degilim ama yinede acaba sorun bendemi diye endiseleniyorum onu hic bir zaman reddetmedim ne yapayim yaaa yardim edin :(

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var. Esimle bir yillik bir beraberligimiz ve bir yillik bir evliligimiz var... Birbirimizi seviyoruz, o beni ben onu hep el üstünde tutarim ama cinsel yasamimiz biraz tuhaf... bir kac defa tartismamiz oldu bana dogum yapmadigim halde seni hissetmiyorum yada sen isteksizsin gibisinden laflar etti tartistik ben onu istedigim halde o beni isteksiz buluyormus hissetmiyormus istekli oldugumu... Aradan biraz zaman gectikten sonra bu olaylar kapandi. esim cok istekli ona kalsa her gün ama hep iliskiyi oldu bittiye getiriyor. 5 dakika bile sürmüyor anlamiyorum sorun nerde yoksa o böylemi seviyor..Ben bazen uzatmaya calisiyorum ön sevisme ben yapmassam adim atmassam hic olmuyor ondan yana sifir. ben onu yönlendirmek istesemde pek orali olmuyor :5:Denemedigim sey kalmadi süslenmek püslenmek vs vs ben yaparsam bisiler iyi ama kendisi yapmaz :5: bunu kac kere dile getirdim haklisin diyor ama yine sonuc sifir anlamiyorum onu utaniyormu cekiniyormu yoksa nasilsa zevk almiyor diyemi yapmak istemiyor :2: benden sogudu istemiyor desem her gün yaklasmaz degilmi ? bende o kadar iliskiye düskün birisi degilim bu durumdan sikayetcide pek degilim ama yinede acaba sorun bendemi diye endiseleniyorum onu hic bir zaman reddetmedim ne yapayim yaaa yardim edin :(

işaretli kısımda ne demek istediniz anlamadım
doğumla o işin ne alakası var:26:

işaretli kısımda ne demek istediniz anlamadım
doğumla o işin ne alakası var:26:[/

Genital bölgen genismis :( bunu dedikten sonra zaten iyice pisikolojimi bozdu.. Artik sürekli her iliskide kendi kendimi sorgular oldum yakinda kafayi yicem yani :((

Cok cok afedersin ama senin esinin seyi kucuk olmasin.dogum yapmamis taze gelinin seyi nasil genis olur.töbeeeeee.....

Giyim sus pusle olcak is degil canim cunku kendin demissin zaten duskun diye.. Benim aklima sey geldi . Esinin erken bosalma sorunu olmus olabilur bu yuzden oldu bittiye getiriyor olabilir sanki.. Sen boyle bisey farketmedinmi hic? Kendisini kotulrmemek icin sucu sana atiyor olabilirmi ?

Cok cok afedersin ama senin esinin seyi kucuk olmasin.dogum yapmamis taze gelinin seyi nasil genis olur.töbeeeeee.....[/

öyle bir problemde yok aksine.. anlamadimki bende bisey ya :( bunu bir kere tartisma esnasinda söyledi ilk zamanlar ondan sonra böyle konular felan acilmadi.. Ama bu hep oldu bittiye getirmesine anlam veremiorum birde dogum yapmaktan korkuyorum artik daha beter sorunlar Yasariz diye o dedigi benim beynime civilendi cikmiyor artik, iyice paranoyak oldum resmen :(

Giyim sus pusle olcak is degil canim cunku kendin demissin zaten duskun diye.. Benim aklima sey geldi . Esinin erken bosalma sorunu olmus olabilur bu yuzden oldu bittiye getiriyor olabilir sanki.. Sen boyle bisey farketmedinmi hic? Kendisini kotulrmemek icin sucu sana atiyor olabilirmi ?

Bilmiyorum aklimada geldi dedigin gibi beni suclamak istemesi ama önceden böyle degildi istese gecde gelebiliyor.. Mesela ara sira hosuma giden bir sey yapsa ben bunu ona belli edince hemen geri cekiliyor yapmiyor.. Utaniyor mu bilemiyorum :S

Sucu kendimde arar oldum artik bende.. Onun problem yok gibi bu durumdan sikayetci degil.. Ama kendi kendimi sorguluyorum sürekli ilerde sorun olur bu ve benden sogur diye :(

Isi oldu bittiye getiriyor 5 dakika felan diyorsun.
Bundan kastin kisa sürmesi ise acaba dedim erken bosalma var da sen farketme diye senimi sucluyor :26:

şeyin genişmiyimiş...:44:

benim bildiğim herkesde aynı değil mi:44:

yani doğum yapmamış kişilerde...

Kendini suçlama anlattıklarına bakılırsa eşinin erken boşalma sorunu var hissetmiyorum vs diyerek kendi eksikliğini sana yüklemeye çalışıyor. Suçlu psikolojisi klasik.

şeyin genişmiyimiş...:44:

benim bildiğim herkesde aynı değil mi:44:

yani doğum yapmamış kişilerde...

Hayır, doku ve genel yapısıyla alakalı da geniş olabiliyor ama genelde normal doğumdan sonra genişleme oluyormuş. Hatta çoğu kadının bu sebepten sezeryanı tercih ettiğini okumuştum:44:.

Son düzenleme:
Isi oldu bittiye getiriyor 5 dakika felan diyorsun.
Bundan kastin kisa sürmesi ise acaba dedim erken bosalma var da sen farketme diye senimi sucluyor :26:

Evet kisa sürmesi.. Ve hic ön sevisme felan yok yani.. O cabuk ereksiyon oluyor bir dokunmam yada öpmem yeterli sonra gir cik bitti affedersiniz yani 😒

Hayır, doku ve genel yapısıyla alakalı da geniş olabiliyor ama genelde normal doğumdan sonra genişleme oluyormuş. Hatta çoğu kadının bu sebepten sezeryanı tercih ettiğini okumuştum:44:.

Bende su an hamileyim ve bunu kafamdam atamiyorum bir türlü dogumdan sonra ne olucak diye. Allah nasip ederse normal olucak dogumum oni düsünmekten kendimi ali koyamiorum.. Her iliskide acaba zevk aliyormu diye düsünmekten kendim konsentre olamiyorum 😢

Bende su an hamileyim ve bunu kafamdam atamiyorum bir türlü dogumdan sonra ne olucak diye. Allah nasip ederse normal olucak dogumum oni düsünmekten kendimi ali koyamiorum.. Her iliskide acaba zevk aliyormu diye düsünmekten kendim konsentre olamiyorum 😢

Zevk Almasa sana karsi istekli olmazdi canim..ozaman sik sik birlikte olmak istemezdi..
Ofya biz kadinlarin erkegimiz zevk aliyormu diye dusundugumuz kadar onlar kadinlarini dusunuyormy acaba..

Son düzenleme:
doğumdan sonra vajen daraltma operasyonu yaptırabilirsin

genişse, ondan dolayıda birşey anlamıyorsundur belki. dahasını bilemem

Bende su an hamileyim ve bunu kafamdam atamiyorum bir türlü dogumdan sonra ne olucak diye. Allah nasip ederse normal olucak dogumum oni düsünmekten kendimi ali koyamiorum.. Her iliskide acaba zevk aliyormu diye düsünmekten kendim konsentre olamiyorum 

Daraltma işlemi yapılıyor yahu bu kadar takacak ne var:1:

k.bakma ama esin cok düşüncesizmişafedersiiz ama o ne öyle ya sadece kendini rahatlatmak istermiş gibi sonuçta cinsellik iki tarafın istegiyle yapılan bişey iki tarafında mutlu olup haz alması gerekiyor kişiler birbirini düşünmek durumunda ki o ne biçim bi laf öyle genişmiş...normal dogum yaptın varsayalım diyelim genişledi...sen o adamın cocugunu dünyaya getiriceksin gerekirse genişliycekte catlakta olucak ... bunlar normal daha şimdiden böyle bişey diyorsa sonrasını düşünemiyorum sanırım kendiyle ilgili bir problemi ar cekindigi için sana atıyor

Back
X