- 27 Temmuz 2015
- 46
- 13
- 3
- 34
- Konu Sahibi kurabiyeeeeee
-
Bankalar gelir belgesi istiyor. Sigortaniz yatiyormus alamıyor musun belgeyi.Bir saglik sorunundan oturu bir miktar paraya ihtiyacim var. Bir kismini kendim hallettim fakat biraz eksiklik var. Ne yapayim ne edeyim derken kredi cekmeye karar verdim fakat soyle bir sorun var ozelde ogretmenlik yapiyorum ve haliyle 9 ay maas aldigim icin sigortamda 9 ay yatiyor. Bankalarin kredi sartlarinda 6 ay kesintisiz sigorta icin gelir belgesi isteniyor. Cekecegim miktar 3000 civari gelir belgesi istenmeden bu parayi cekebilecegim bir banka var mi? (Daha once hic kredi cekmedim bilgim yok) Yardimci olabilecek olan?
Sigortam haziran, temmuz, agustos boyunca yatmadi. Eylulde tekrar yatmaya basladi 6 ay kesintisiz sgk dedi bugun 2 banka.Bankalar gelir belgesi istiyor. Sigortaniz yatiyormus alamıyor musun belgeyi.
Evet 6 ay olayı var.6.ayında Şubat.Mart gibi oluyor. Araya 15 tatil girecek 15 tatilde yatar mi peki.Sigortam haziran, temmuz, agustos boyunca yatmadi. Eylulde tekrar yatmaya basladi 6 ay kesintisiz sgk dedi bugun 2 banka.
nakit avans olarak değil. harcamanı direkt kredi kartından çektirmelisin.hatta taksit yaptır.Tesekkur ederim yok ama simdi seyi dusundum. Cikarttirsam ve limiti yuksek olsa nakit avans cekersem onu boldurme imkanim var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?