Lutfen yardim... Bildiklerinize ihtiyacim var!

kurabiyeeeeee

Zamana bırakma, zaman ayırır!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
46
13
3
34
Bir saglik sorunundan oturu bir miktar paraya ihtiyacim var. Bir kismini kendim hallettim fakat biraz eksiklik var. Ne yapayim ne edeyim derken kredi cekmeye karar verdim fakat soyle bir sorun var ozelde ogretmenlik yapiyorum ve haliyle 9 ay maas aldigim icin sigortamda 9 ay yatiyor. Bankalarin kredi sartlarinda 6 ay kesintisiz sigorta icin gelir belgesi isteniyor. Cekecegim miktar 3000 civari gelir belgesi istenmeden bu parayi cekebilecegim bir banka var mi? (Daha once hic kredi cekmedim bilgim yok) Yardimci olabilecek olan?

Arastiriyorum ama iste 3 bankadan yana skinti yasayinca bilgi almak istedim (sabah 9_ aksam 7 calisiyorum) vakit sikintisindan dolayi hani evet bana su bankadan soyle cektim diyen biri olsa bir saat izin alip direk oraya yonlendirecegim kendimi artik.

Bir saglik sorunundan oturu bir miktar paraya ihtiyacim var. Bir kismini kendim hallettim fakat biraz eksiklik var. Ne yapayim ne edeyim derken kredi cekmeye karar verdim fakat soyle bir sorun var ozelde ogretmenlik yapiyorum ve haliyle 9 ay maas aldigim icin sigortamda 9 ay yatiyor. Bankalarin kredi sartlarinda 6 ay kesintisiz sigorta icin gelir belgesi isteniyor. Cekecegim miktar 3000 civari gelir belgesi istenmeden bu parayi cekebilecegim bir banka var mi? (Daha once hic kredi cekmedim bilgim yok) Yardimci olabilecek olan?
Bankalar gelir belgesi istiyor. Sigortaniz yatiyormus alamıyor musun belgeyi.

Sigortam haziran, temmuz, agustos boyunca yatmadi. Eylulde tekrar yatmaya basladi 6 ay kesintisiz sgk dedi bugun 2 banka.
Evet 6 ay olayı var.6.ayında Şubat.Mart gibi oluyor. Araya 15 tatil girecek 15 tatilde yatar mi peki.

Alacagim 3000 i 6000 olarakta geri odesem sorun edecek durumda degilim. Hani yeter ki su an bu parayi alabilecegim banka bulayim.

Sukur onda kesmiyorlar. Yatirmamak icin istifa yazdiriyorlar haziran ayinda ama 15 tatilde bunu riske atamazlar istifa yazan ogretmen bir daha anlasmaz ise kendileri magdur olur.

Yok artık gercekten özeller böyle mi hep eğitimde?
Yasal mı bu üç ay sigorta yapma Maaş yatırma..

Cok gecmiş olsun .. Elimden daha fazlası gelsin isterdim

Maas yatirmiyorlar sigorta kesiyorlar. 3 ay da istifani aldiklari icin yasal oluyor tabi hersey. Ondan sonraki sene yeni ise girmis gibi yapiliyor hersey. Malesef ki boyle..
Hic bu durumda kalan ya da bilgisi olan yok mu acaba?

Öncelikle geçmiş olsun.kredi kartınız varsa limit arttırın veya yeni bir kredi kartı çıkarıp sağlık harcamanızı gerçekleştirin taksite de böldürürsünüz
2-3 bankaya başvurun mutlaka vereceklerdir

Tesekkur ederim yok ama simdi seyi dusundum. Cikarttirsam ve limiti yuksek olsa nakit avans cekersem onu boldurme imkanim var mi?

Meblağ çok değil. Alirsiniz bir şekilde.
SGK dökümü verseniz olmuyor mu.ya da maaş çektiğiniz bankadan isteyin.
En olmadı kredi kartı limitini yukselteceksiniz.

Estetik ya da yaptirmasam da olur diyebilecegim bisey degil.
Maasi elden aliyoruz zaten ahh bankadan alsak.
Yarin kredi karti basvurusu yapayim o zaman 20 gunum var ancak cikar zaten.

Bilgece bende oyle diyorum aslinda ama durumuda kendim biliyorum. Hani muhakkak o parayi bulmam gerekiyor.

Tesekkur ederim yok ama simdi seyi dusundum. Cikarttirsam ve limiti yuksek olsa nakit avans cekersem onu boldurme imkanim var mi?
nakit avans olarak değil. harcamanı direkt kredi kartından çektirmelisin.hatta taksit yaptır.
nakit avans da ekstra bedeller ödemek durumunda kalıyorsun

Back
X