• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Bilenler Bilgilendirsin :(

o da bozulmamıştır diyor yani sonuçta bende de mantıken kan olması lazım diyor ee birazda mantıklıda yani ama sonuçta o da birşey olmayağı konusunda teselli ediyor beni.

onda da mı kan olması lazımmış..eşin çok biliyor herhalde bu konuları.. ayy kusura bakma ona doldurmuyorum seni ama olmaması yönde istekte bulunmuş.. olma ihtimalini niye düşünmüyor.. tamam seni teselli etmek için söylüyor ama olma ihtimalini de düşünerek teselli olur.. böyle olmamıştır diyerek teselli mi olur.. tek taraflı bu da teselli olmaz..

senden ona bulaşırsa o olur yoksa ondan kan gelecek diye birşey yok ..ayrıca çok da kan gelmez.

bence sen dr a git yırtılmamışsa ne ala.. yırtılsa da yırtılmasa da sakın bir daha onunla hiçbirşekilde ilişkiye girme. hemen de nikahı yapın.. düğünü sonra da yaparsınız.. ilişkiye gelince beklemiyor da nikaha gelince niye bekliyor..

Erkek arkadaşınızla bu kadar yakınlaştıktan sonra zara neden takılıyorsunuz ki? Zar' a birşey olmasa herşey akça pakça yani, öylemi?

Onu ben bilemem. Teknoloji o kadar gelişmedi.

1- Yırtıldığını varsayalım. Vicdan azabı mı duyacaksın. Duysaydın zaten bu işe girişmezdin. Ne değişecek.

2- Yırtılmadığını varsayalım . Vicdanın mı rahatlayacak. Fiziksel olarak olsa da ruhsal olarak bakire değilsin artık. Ne değişecek.

Erkek arkadaşınızla bu kadar yakınlaştıktan sonra zara neden takılıyorsunuz ki? Zar' a birşey olmasa herşey akça pakça yani, öylemi?

hah bende bunu merak ettim gerçekten doktora gittiniz ve zarının yırtılmış pardon bozulmuş mu deniyor bilmiyorum dedi o zaman ne olucak ? yada tam tersinde ne olacak dokrora gittiniz zarınız sapasağlam duruyor dedi o zaman ne olacak ki?

Bukadar korkuyasaniz o zarin bozulcagina neden bu islere giriyorsunuzki? Sorum yargilamak icin degil herkes istedigini yapar, ama arkasinda durursa eger anlami olur!! Kizlik zariniz belki yerindedir daha, bunu anca size bi doktor söyleyebilir, ama ne degisirki bi arkadasin dedigi gibi!!! Zar yerinde ben namusluyum temizim,zar bozulmus ben kirlendimmi olacak? Öyleyse eger (bu benim düsüncem degil) zaten namus elden gitmis!!! Yasadiklarinizin arkasinda durun!!

Son düzenleme:
teşekkür ederim bilgilendirme için evet ilk gün söyledim kan geldiğini hatta ve hatta kanı ona gösterdim bile. inşallah bi sorun olmaz aramızda tarihleri erkene çekme gibi bi durum söz konusu değil benim açımdan. Okuldan sebep. ani cekme olma daha dogrusu az birsey girdirdi ve en az bi 10 saniye kaldı öyle. cektikten sonra sildim kanı gördüm gösterdim.. çok teşekkür ederim anlayışınız için inşallah yoktur bi sorun.

tatlım o on saniye nerde kaldı. içeri girdi on saniye kadar kaldı diyorsun hemen çekme olmamış..zar yırtılmış ki içeri girip kalmış yani kendini alıştır.. zarın hepsi yırtılmamışsa da girecek kadar yırtılmış.. sonraki ilişkilerde kan gelecek diye birşey yok.genelde de gelmez..

üzgünüm duymak istediklerin bunlar değil. ama zaten ilişkiye giriliyorsa bunları göz almışsınız demektir.. aptallık demişsin ama işte aptallık da olsa istemişsiniz.. bundan sonrasına bakın.. kendini soğutmadan aranıza mesafe koymaya bak.. tek başına yapmadın sonuçta o da yaptı..ortada hata varsa bu hata ikinizin de.. yoksa hata zaten sorun değil. bir şekilde aile bireylerini de ikna edersiniz.. normalde onları ilgilendirmez ama işte bazı aileler böyle diretirler.. siz de kendi aranızda halledersiniz.

bende bilmediğimden soruyorum..
varsayım zedelendiyse bu bozulduğu anlamınamı gelir?

şöyle söyleyiyim konu sahibi sevgilisi ile birlikte oluyor ve az bile birliktelik olsa kan geliyor sonuçta sürtünmeyi falan aşmış olay sonrada damla damla oluyor bu gelen kan.adet dönemi de değil yani zar zedelenmiş hatta yırtılmış olabilir de işte buradan evet yırtılmıştır dememek için zedelenme dedim ben gerçi şimdi açıklamış oldum zaten :53:

Çok iyi etmişsin kanı görmesi iyi olmuş. Sen birde jinekologa çıkacağını da söyle herşeyi bilsin. Birlikte hareket edemesenizde haberi olması senin açından iyidir. Endişe ettiğini anlasın. Hadi inşallah bak güzel haberlerini bekleriz. Allah korusun.

Ben doktora gitmeye utanıyordum korkuyorum onun zoru ile gidiyorum. bana zaten birlikte hareket edeceğimizi söylüyor diyorum ya beni teselli etmeye çalışıyor sürekli. Hayırlısı ya bakalım 3 de randevum var. inşallah en azından gelecek için ben rahatlarım :(

Çok büyük ihtimal bozulmuş. Madem istemiyordu böyle bir şey daha dikkatli davranmalıydınız. Bir hafta içinde doktora gitmezsen tahribat iyileşeceğinden ne zaman bozulduğu hakkında bilgi veremez. Ayrıca evlenecekseniz bakire olup - olmaman neden bu kadar önemli? Sonuçta ilk kez onunla oldun.

Ben doktora gitmeye utanıyordum korkuyorum onun zoru ile gidiyorum. bana zaten birlikte hareket edeceğimizi söylüyor diyorum ya beni teselli etmeye çalışıyor sürekli. Hayırlısı ya bakalım 3 de randevum var. inşallah en azından gelecek için ben rahatlarım :(

Diğer yerler için birşey söylemiycegim herkes kendi hayatını yaşar ne yaşandı oldu falan ilgilendirmez beni ama zoruyla nereye gidiyorsunuz muayeneyemi bu çok incitici birşey madem önemli degil neden gidiyorsunuz doktora olduysa oldu ne var bunda demesi gerekirken doktora gitmeniz içinmi zorluyor sizin içinizin rahat etmesimi kendi içinin rahat etmesi içinmi :ssz:

Son düzenleme:
Pisman olacaginiz seyleri yapmayin!!!! Ha simdi nerden bilirdim pisman olacagimi gibi yorumlar gelebilir!!

Bilmedigin biseyi yasarsin, pisman olursun, dersini almis olursun bidaha yapmassin, Amenna!!!
Ama zarim bozulursa pisman olucagini bilirsin buna önem veriyorsan, ve yinede bu isi yaparsan cok yanlis!!!

Aklim almiyor kusura bakmayin, yap et ohhh, simdide zar derdine düs!!

Bence zar gitmis, bakalim doktor ne diyecek, ama keske sozlunuze o an her seyi anlatsaydiniz. Bir de kendi yapip sonradan ustune alinmayanlar var

Diğer yerler için birşey söylemiycegim herkes kendi hayatını yaşar ne yaşandı oldu falan ilgilendirmez beni ama zoruyla nereye gidiyorsunuz muayeneyemi bu çok incitici birşey madem önemli degil neden gidiyorsunuz doktora olduysa oldu ne var bunda demesi gerekirken doktora gitmeniz içinmi zorluyor sizin içinizin rahat etmesimi kendi içinin rahat etmesi içinmi :ssz:

tabi ki benim içimin rahat etmesi için. bunu her defasında belirtiyor zaten. ben bana olan sevgisinden bana olan isteğinden gayet eminim bunu defalarca kanıtladı. beni düşünerek BİZİ düşünerek yapıyordur ne yapıyorsa.

biri acilen beni aydınlatsın rica ediyorum yoksa elimde olmayaraktan bir şeyler diyeceğim... şimdi zar yerli yerindeyse hayatında her şey normal gidişatında mı devam edecekmiş bu genç kızımızın? yerinde değilse ne yapacakmış??

biri acilen beni aydınlatsın rica ediyorum yoksa elimde olmayaraktan bir şeyler diyeceğim... şimdi zar yerli yerindeyse hayatında her şey normal gidişatında mı devam edecekmiş bu genç kızımızın? yerinde değilse ne yapacakmış??

bu konu da seni benim aydınlatmam daha doğru olur sanki. hayatımda bundan sonra hiç bişey normal gidişatında gitmeyecek. sevdiğim adamla allahın izni ile evleneceğim zaten sorun yok. ben ileriyi düşünüyorum. anadoluda bu tür olaylar malesef hoş karşılanmıyor hatta ve hatta hiç hoş karşılanmıyor ve tabi aile yapısı da önemli. sevdiğim adam ve benim açımdan zaten bir sorun yok. ama evlendiğimiz zaman ilk gecede (gerdek) kan görmek isteyecekler bunu çok iyi biliyorum çünkü adet bizim buralarda. olur da o kanı gösteremezsem benim korkum. ( kan dökmek kolay demeyin biliyorum kolay olmasına kolay ama bunun bi ayarı vardır sonucunda tecrübeli insanlar bakacak ayarını da geçtim o çarşafta görülen kanın yırtılma zarı olmadığı anlaşıldığı zaman en mutlu günlerimizin zehir zemberek geçeceğini de biliyorum)

tabi ki benim içimin rahat etmesi için. bunu her defasında belirtiyor zaten. ben bana olan sevgisinden bana olan isteğinden gayet eminim bunu defalarca kanıtladı. beni düşünerek BİZİ düşünerek yapıyordur ne yapıyorsa.

Kusurabakmayın özel yaşantınızı deşmek degil derdim sevgisini en iyi siz bilirsiniz tabiki yaşayan sizsiniz ama ben bu durumda sevdigimi götürmezdim öyle bir yere daha fazla incinir karından bakılmıyordur herhalde zara o muayene oldukça sarsar insanı şahsen bana teklif edilse buz gibi sogurdum karşımdakinden güvenmedigini düşünürdüm falan hayır olay daha farklı burda anladımda gidelim demesi enteresan geldi maksat kafa karıştırmak degilde olduysa oldu beraber yaptık evlendigimizdede arkandayım çarşaf muhabbetleri falan varsa bilemiyorum tuhaf geldi sadece :ssz:

bu konu da seni benim aydınlatmam daha doğru olur sanki. hayatımda bundan sonra hiç bişey normal gidişatında gitmeyecek. sevdiğim adamla allahın izni ile evleneceğim zaten sorun yok. ben ileriyi düşünüyorum. anadoluda bu tür olaylar malesef hoş karşılanmıyor hatta ve hatta hiç hoş karşılanmıyor ve tabi aile yapısı da önemli. sevdiğim adam ve benim açımdan zaten bir sorun yok. ama evlendiğimiz zaman ilk gecede (gerdek) kan görmek isteyecekler bunu çok iyi biliyorum çünkü adet bizim buralarda. olur da o kanı gösteremezsem benim korkum. ( kan dökmek kolay demeyin biliyorum kolay olmasına kolay ama bunun bi ayarı vardır sonucunda tecrübeli insanlar bakacak ayarını da geçtim o çarşafta görülen kanın yırtılma zarı olmadığı anlaşıldığı zaman en mutlu günlerimizin zehir zemberek geçeceğini de biliyorum)

ooof anacım madem herşeyi bu kadar iyi biliyordun kendinize hakim olaydınız koca koca insanlarsınız yahu..

Back
X