• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Bilenler Bilgilendirsin :(

Nasıl öyle şık diye girebiliyor ben de onu anlamıyorum ya kontrolü yok mu bunun ya da biz mi çok anormaldik de zorlandık :27:

Her şey bir yana da zaten cinsel ilişkinin amacı zar yırtılsındır sürteyim de yırtılmasın değil

bu topiklerde derdine cevap arayan insanlara neden hep aynı saldırı yapılıyo bunun cevabını bilen varmı acaba:26:

biri konu açtığında durum direk şu: neden yaptın, akıl edemedinmi, bilmiyormuydun, tek senmisin herkeste var o dert vs vs.......

evde kocasına kaynanasına çocuğuna görümcesine eltisine kızıp sesini çıkaramayanlar konuyu görünce direk burda patlar stresimi atarımmı diyolar acaba ???

eleştirirken maşallah herkes çok mükemmel ama ben şunuda merak ediyorum herkes bukadar mükemmelse neden her gün benzer konular açılıyo???

vurun abalıya mantığı yeterki bi hata görülmesin bende evlilik öncesi ilişki taraftarı değilim ama yaşayanıda sorgulamam herkesin kendi hayatı yoksa evlilik öncesi ilişki yaşamak isteyip cesaret edemeyen arkadaşlarmı bukadarmı tepki veriyo kızcağız ben nerde hata yaptım dememişki sorduğu soru çok açık ve net

bu topiklerde derdine cevap arayan insanlara neden hep aynı saldırı yapılıyo bunun cevabını bilen varmı acaba:26:

biri konu açtığında durum direk şu: neden yaptın, akıl edemedinmi, bilmiyormuydun, tek senmisin herkeste var o dert vs vs.......

evde kocasına kaynanasına çocuğuna görümcesine eltisine kızıp sesini çıkaramayanlar konuyu görünce direk burda patlar stresimi atarımmı diyolar acaba ???

eleştirirken maşallah herkes çok mükemmel ama ben şunuda merak ediyorum herkes bukadar mükemmelse neden her gün benzer konular açılıyo???

vurun abalıya mantığı yeterki bi hata görülmesin bende evlilik öncesi ilişki taraftarı değilim ama yaşayanıda sorgulamam herkesin kendi hayatı yoksa evlilik öncesi ilişki yaşamak isteyip cesaret edemeyen arkadaşlarmı bukadarmı tepki veriyo kızcağız ben nerde hata yaptım dememişki sorduğu soru çok açık ve net

Bence burdaki çoğu insan kötü niyetli değil, empatik değil sempatik yaklaşıyorlar sadece yani ister istemez kızın durumuna üzülüp kızarak çözmeye çalışıyorlar. Doğru değil ama bence de yazık böyle kızlara. Sonra hamile miyim diye aylarca takıntı yapıyorlar bir tane var gebelik bölümünde her mesajında aynı şeyleri soruyo 3 aydır adet oldum hamile miyim vs. 3 ayını bunla heba edeceğine okuluna, işine bak ya :( Şahsen ben üzülüyorum çok boş şeylerle zaman harcadığım dönemler oldu, hem bu sıkıntıya strese değmez. Doya doya sevişsinler bize ne ki ama tedbirini alsınlar ya da kaldırabilecek miyim diye bir düşünsünler bence :34: Hayatın bir dakikası bile üzülmeye değmeyecek kadar kısa...

Az önce bekaretin kimseyi ilgilendirmez muhabbeti yaparken şimdi acaba sonuç ne diye sorgulamak sizce de büyük bir ironi değil mi?

burda konu sahıbının sordugu soruya bakın bir de cvplara bakın alakasız alakasız seyler. sordugu sorunun cvbını verın bılmıyosanız yazmayın ya konuyu dıktırmeye kadar goturmussunuz. yazık kıza zaten zor durumda bıde sıze açıklama yapmak zorunda kalıyo. ben sınır oluyorum onu dusunemıyorum bıle. konusuna gelınce umarm ınsallah yırtılmamıstır.

iyi de bize verilen bilgilere göre yorum yapıyoruz. muayene mi ettik dr muyuz da cevabını verelim.. burdakiler yorumlar zaten..

yani size göre verecek cevabimiz şu mu olmalı.. bakiresin, bakire değilsin,

herşey bununla bitiyor mu..sözlüsünün yaptıkları hiç samimi gelmedi. bundan sonrası önemli.. dr muaenesinden önce sahiplenici bir tavrı yok..bu yüzden daha dikkatli olması gerekiyor.

sorun şıklı falan değil.ösym sorusu mu sordu tek şıklı cevap olsun..

ailesel,kültürel,insani,hayati sorunlar var.

Son düzenleme:
Bence burdaki çoğu insan kötü niyetli değil, empatik değil sempatik yaklaşıyorlar sadece yani ister istemez kızın durumuna üzülüp kızarak çözmeye çalışıyorlar. Doğru değil ama bence de yazık böyle kızlara. Sonra hamile miyim diye aylarca takıntı yapıyorlar bir tane var gebelik bölümünde her mesajında aynı şeyleri soruyo 3 aydır adet oldum hamile miyim vs. 3 ayını bunla heba edeceğine okuluna, işine bak ya :( Şahsen ben üzülüyorum çok boş şeylerle zaman harcadığım dönemler oldu, hem bu sıkıntıya strese değmez. Doya doya sevişsinler bize ne ki ama tedbirini alsınlar ya da kaldırabilecek miyim diye bir düşünsünler bence :34: Hayatın bir dakikası bile üzülmeye değmeyecek kadar kısa...

evet bende öyle düşünüyorum ama olan olmuş artık. bu tarz yargılama ve tepkiler yüzünden kimse derdini paylaşamayacakmı?? ya derdin küçümsenir yada yaşanan olay sonunda madur olduysan yine sen suçlanırsın erkekler buyüzden çok şanslı sanırım oyüzden onların yaşadığı ilişki oluyo kadının yaşadağı kafasızlık :50:

evet bende öyle düşünüyorum ama olan olmuş artık. bu tarz yargılama ve tepkiler yüzünden kimse derdini paylaşamayacakmı?? ya derdin küçümsenir yada yaşanan olay sonunda madur olduysan yine sen suçlanırsın erkekler buyüzden çok şanslı sanırım oyüzden onların yaşadığı ilişki oluyo kadının yaşadağı kafasızlık :50:

Benim yine biraz umudum var kadınlar ufaktan ayaklanıyor gibiler. Hala kendini erkeğe sunmak zorunda hissedenler de var tabi bu arkadaşımız da çevresinden dolayı korkuyor. Çok çarşaf çarşaf diye tuttururlarsa bence bir yerini kesip damlatsın :19: Nasılsa sözlün biliyor sen biliyorsun bu kadarı yeterli :)

Birseylerin sonucunun neler yaratacagini, sizi ne zorluklara sürükleyecegini bile bile yasiyorsaniz, yaziktir, cahildir, madurdur diyemezsiniz!!! Herkes hata yapabilir, tecrübesizdir kimi konularda, ama konusahibi bu yasadiklarinin neye mal olcagini cok iyi biliyor!!
Bukadar seyi yasamasini bilende toy falan degildir!! Madem kendilerini tutamiyorlar böyle ortam yaratmasinlar!!!

Böyle bisey icin bukadar sIkInti yasamasi zaten basli basina yanlis!! Keske büykük kesim su düsüncelerden kurtulsada genclerimiz istedikleri gibi yasasinlar iliskilerini!! Ben yasadiklarini yanlis bulmuyorum, erkek arkadasiyla birlikte oldu diye,ister evlensinler sonra ister evlenmesinler, bana göre namusu gitmis degil!!

Ama bile bile neden Atese atliyorki genclerimiz, etraflari icin be buyuzden kendileri icin önemli bulduklari seyi gözgöre göre neden yapiyorlar? Sonrada güzelim günlerini bunu yola koymakla ugrasiyolar bosa strese giriyorlar!!!
Ayrica o sözlüde ayri bi mesele, olacaklari bile bile sözlüsünü ne hallere sokuyor ve simdi cözüm ariyorlar!!!

Son düzenleme:
Az önce bekaretin kimseyi ilgilendirmez muhabbeti yaparken şimdi acaba sonuç ne diye sorgulamak sizce de büyük bir ironi değil mi?

Arkadasım yorumun bana sanırım...Sonucunu yazsında sözlüsünün tepkisinide yazsın....Yok böyle birşey hep yapıyorsun,hem bayan olarak sen sıkıntı cekiyorsun,hem aptallık diyorsun sonra sözlünün zoruyla dr.gidiyorsun....Bu ne sacmalıkkkk.....

Back
X