lütfen yardım cinsel hayatımız bitti

derinnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
119
10
68
Kayseri
slm kızlar ben 22 yasındayım esım 28 3 yıllık evliyız ve 4 aylık bebegım var benım sorunum şu hamile oldugumu ogrendım gunden beri hıc ılıskıye gırmedık yanı 1 yıl olduu hamileyken bende ıstemıodum esımde korkuyorduk ama dogumdan sonra esım benı hıc ıstemedı ben ıstedıgımı soyledım ama o bı cok bahane uydurdu defalarca ve ben artık bıktım bu durumdan kendımı cok kotu hıssedıorum kadın gıbı hıssedemıorum kendımı ve zaman gectıkce bende uzaklasmaktan korkuyorum ne yapmalıyım sızce

seni yalnızca çocuğunun annesi olarak görmeye başlamış olabilir.
başka birine ilgi duymaya başlamışta olabilir.
eşinle konuşmadan sonuca ulaşamazsın.

sordum defalarca ama sadece istemıyorum diyor cnm ıstemıo kafam cok dolu baska seyler dusunuorum o yuxden ıstemıorum cok yogun calısıyorum yorgunum fln... dıo

Hamile olduğunuzu anladığınız zaman neden ilişkiyi bıraktınız? Düşük tehlikesi falan mı vardı?

Bazı kadınlar hamile kalıp sevepsiz ilişkiye girmeyince eşler geri çekilebiliyor. Uzun zaman geçtikten sonrada zor toparlıyorlar. Sizinki de böyle mi oldu?

bız bı tedavı suresınden sonra bıraz zor hamıle kaldım ben o yuzden doktor bı kısıtlama koymadı ama bız korktuk

Bazı erkekler psikolojik olarak eşlerini anne olarak görüyor ve yanasmiyor isterseniz psikolojik destek alın beraber ayrıca başka biri falan olabilirmi hayatında hiç şüphe duydun mu

durum boylee ve ben ne yapmalıyım bılmıorumm cok streslıyımm kımseye de bısey anlatamıorum onunda ustune gıtmek ıstemıorum ama boyle devam ettıkce onada kotu davranıorum elım de olmadan

atasozumuz derki calisan demir pas tutmaz.
simdi sizinki pas tutmus.
esinize gel seviselim demek yerine bir gun gurunuzu kenara birakip sevismeden rahatlamayacak raddeye getirin onu. 1-2 sefer boyle olunca 3.de o gelir

faydası olacagını sanmıyorum ve bebeklede hıc bısey yapamıorumm.
Canım bebekle yapamıyorum deme uyuduğunda Özen göster . Erkekler sever öyle şeyleri. Ben ikizlerimi tek Başıma büyüttüm ve eşimide ihmal etmedim! Tek çocukla daha kolay

Eşinin karsısına pijamayla vıkma ı gelmeden hazırlan. Bebegını eşinin yanında emzırme altını yanında değiştirme çunki çocuğa bakan emziren alt degıstıren yemek yapan gibi goruyorlar ozaman.
Bisurr yanasma sadece gıyımıne dikkat et ve ytana kadrda öyle gez bır sure sonra degısecektır bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…