bız bı tedavı suresınden sonra bıraz zor hamıle kaldım ben o yuzden doktor bı kısıtlama koymadı ama bız korktukHamile olduğunuzu anladığınız zaman neden ilişkiyi bıraktınız? Düşük tehlikesi falan mı vardı?
Bazı kadınlar hamile kalıp sevepsiz ilişkiye girmeyince eşler geri çekilebiliyor. Uzun zaman geçtikten sonrada zor toparlıyorlar. Sizinki de böyle mi oldu?
görünümünüze dikkat ediyormusunuz?sordum defalarca ama sadece istemıyorum diyor cnm ıstemıo kafam cok dolu baska seyler dusunuorum o yuxden ıstemıorum cok yogun calısıyorum yorgunum fln... dıo
Bazı erkekler psikolojik olarak eşlerini anne olarak görüyor ve yanasmiyor isterseniz psikolojik destek alın beraber ayrıca başka biri falan olabilirmi hayatında hiç şüphe duydun muslm kızlar ben 22 yasındayım esım 28 3 yıllık evliyız ve 4 aylık bebegım var benım sorunum şu hamile oldugumu ogrendım gunden beri hıc ılıskıye gırmedık yanı 1 yıl olduu hamileyken bende ıstemıodum esımde korkuyorduk ama dogumdan sonra esım benı hıc ıstemedı ben ıstedıgımı soyledım ama o bı cok bahane uydurdu defalarca ve ben artık bıktım bu durumdan kendımı cok kotu hıssedıorum kadın gıbı hıssedemıorum kendımı ve zaman gectıkce bende uzaklasmaktan korkuyorum ne yapmalıyım sızce
faydası olacagını sanmıyorum ve bebeklede hıc bısey yapamıorumm.Eşinize siz sürpriz yapsanız güzel giyinip hoş bir müzik açıp cilveleşseniz acaba faydası olmaz mı?
hamıleyken oluyodu bu ama artık oda yokİlişkiye girmezsin ama karşılıklı farklı şekilde eşler tatmin eder bu da mı hiç olmadı ?
Canım bebekle yapamıyorum deme uyuduğunda Özen göster . Erkekler sever öyle şeyleri. Ben ikizlerimi tek Başıma büyüttüm ve eşimide ihmal etmedim! Tek çocukla daha kolayfaydası olacagını sanmıyorum ve bebeklede hıc bısey yapamıorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?