- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla eşini seven düzgün bir adam gayet de durabilir..benim gebeliğim riskliydi ve başından sonuna kadar kanama sorunu yaşadım..bu nedenler cinsellik yasaktı..eşim de gayet anlayışlıydı..ve çok şükür cinselliği de başkalarında aramadı..eşimle bu konuyu konustum burda bu tarz bırı konu açmıştı bana dedıgı ; HİÇBİR ERKEK 1 SENEYE YAKIN CINSEL ILISKI OLMADAN DURAMAZ.HELE ALIŞMISSA dedı...
yanaşmamasının altından 50 tane sebep ararım ben
Yani canim durum vahimde sebebi ne bunu ogrenmek gerek esinin davranislarini takibe alsan..iliski istemiyor olabilir tamam ilgi alakasi nasil sana ve cocuguna mesela.derinnsu .!.:yapamadım aksam ben bu planları yaparken aksam kaynanam geldineyse gitsin yine yaparım dıye dusundum kadın da oturdukca oturdu o oturdukca ben kendımı yedım
neyse sonra bu gıttı bu gıder gıtmez adam sankı hıssetmıs gıbı bole yapacagımı engellemek ıcın hemen benm bı suru ısım var ya yapmam gereken projem var bu da geldı gıtmedı fln dıye soylenerek hemen gtti pc nın basına oturdu ben yınede yanınına gıttım ona yaklasmaya calıştım o prejesıyle ılgılenırken bende onla ılgılendım yanı ama o benle pek ılgılenmedı
herzaman kı gıbı sonrada kızım aglamaya basladı onunla ılgılendım sankı o bıle ıstemıoo yaa
onu uyttum saat 2 ye gelıodu sonra yne yanına gıttım hadı yatalım dedı yattık ve bana dedıkı sabah cok ısım var erken kalkmam lazımmmm
sabahta kızm cok agladı onu susturmaya calısırken benı sucladı senın yuzunden fln dıe bende dayanamadım ağzıma gelenı saydım ona gıttı. galıba durum vahımm
o daha once benı aldatmıstı cok problem yasadık o donem hamıle kalmadan 2 ay once fln ogrendım ben hemde en yakın arkadasım kardesım dedıgım bırıyle. belkıde yıne aldatıo suan tek dusuncem bu bılmıorum ınanın kızlar cok kotuyum bebegım olmasa ya cekıp gıderdım ya da kendımı fln oldururdum hera
cocuguyla cook ılgılı benlede ılgılendını dusunuo nasıl ama sevgı gostererek degıl ıstedım herseyı yapıo ne ıstesem alıo maddı olarak problemız yok yanı devamlı bana para verıp mutlu olmamı beklıo dıebılırım hedıyeler alıo dogum gunumde bana araba fln aldı ama ben bunların hıc bırınden mutlu olmuorum durum boyle olunca.Yani canim durum vahimde sebebi ne bunu ogrenmek gerek esinin davranislarini takibe alsan..iliski istemiyor olabilir tamam ilgi alakasi nasil sana ve cocuguna mesela.
guvenmek deıl aptallıkhamile kalmadan 2 ay önce aldatıldığını öğrendim ve bu kadar kısa süre içinde ona tekrar güvenip çocuk yapacak seviyeye geldin öylemi![]()
Keşke affetmeseymişsiniz...o daha once benı aldatmıstı cok problem yasadık o donem hamıle kalmadan 2 ay once fln ogrendım ben hemde en yakın arkadasım kardesım dedıgım bırıyle. belkıde yıne aldatıo suan tek dusuncem bu bılmıorum ınanın kızlar cok kotuyum bebegım olmasa ya cekıp gıderdım ya da kendımı fln oldururdum heralde
Moralini bozmak istemem ama işi çok diye hiç bir erkek karısıyla sevişmemek için bahane uydurmaz bu tavurlardan anlaşılan başka biriyle ilişkisi olduğu ve bence aşık olduğu besbellikonusuyorum bana sadece cok sıkıntım var kafam cok dolu aklıma bıle gelmıo ıstemıorum dıo...![]()
Canım valla normalde senin ona bu isteksizliği göstermen lazım,midenin bulanması lazım ama tam tersi olmuş. Nasıl güvenebilirsin ki sadakatine.Bence sen cinsel anlamda nasıl düzelirsiniz diye değil de başkasıyla nasıl basarım,nasıl yakalarım derdine düşmelisin. Kendisi mi itiraf etti,aldattğını nasıl farkettin? Çocuk olmasaydı keşke,hemen bebeğiniz olmuş.Neyse hayırlısı,kötü bir şey demek istemiyorum,büyük konuşmak hiiiç istemiyorumben cok kotu oldum ne yaapcamı bılemedım ve ben onu hıc affetmedımm hala
cnm dedım ya en yakın arkadasım dı dıye suphelendımmben ustune gıttım oda bana ıtıraf ettı keske budurm da olmasaydım ama ayrılacak durum da degıldım mahvoldum ama gıdemedım ıntıhar ettım ama olemedım bunalımlara gırdım ve hala duzelmıs degılm ben ama sankı ben bunları yasamamıs gıbı onu sevmeye calıstımmmmm hep hala bunu yapmaya calısıorum ama o bıle yapıo kendıme ben bıle acıyorumCanım valla normalde senin ona bu isteksizliği göstermen lazım,midenin bulanması lazım ama tam tersi olmuş. Nasıl güvenebilirsin ki sadakatine.Bence sen cinsel anlamda nasıl düzelirsiniz diye değil de başkasıyla nasıl basarım,nasıl yakalarım derdine düşmelisin. Kendisi mi itiraf etti,aldattğını nasıl farkettin? Çocuk olmasaydı keşke,hemen bebeğiniz olmuş.Neyse hayırlısı,kötü bir şey demek istemiyorum,büyük konuşmak hiiiç istemiyorum![]()
cocuguyla cook ılgılı benlede ılgılendını dusunuo nasıl ama sevgı gostererek degıl ıstedım herseyı yapıo ne ıstesem alıo maddı olarak problemız yok yanı devamlı bana para verıp mutlu olmamı beklıo dıebılırım hedıyeler alıo dogum gunumde bana araba fln aldı ama ben bunların hıc bırınden mutlu olmuorum durum boyle olunca.