merhaba arkadaşlar,25 haftalık hamileyim,2 gündür diş ağrısı çekiyorum.dişçiye gittim ravamıcyne adında bir antibiyotik ve ağrı kesici parol verdi.kendi doktoruma danıştım içebilirsin dedi.dişim abse yapmış antibiyotikler bitince çekilecek.ama ben ağrılara artık dayanamıyorumgece gündüz uyku yok hep ağrı çekiyorum.parol denen ağrı kesici sadece 2 saat kadar rahatlatıyor.fazla almaktan korkuyorum bebeğime bi zarar gelecek diye.ama dişimin ağrısı kulaklarıma başıma bütün kafama vurdu delirmek üzereyim.denemediğim yol kalmadı.sabah 11 de bi parol almıştım dayanamadım şimdi bir tane daha aldım,2 saat sonra bunun etkiside geçecek.günde 3-4 tane parol bebeğe ciddi zarar verirmi acaba.yardım lütfeeeen
canım benim miyom agrılarım olmustu.banada parol vermişti. 3 tane içebilirsin günde demişti ben 1 taneden fazla almadım inan cok agrı cektim. ama bilemiyorum yan etkiden korktum. yarar-zarar ilişkisi senin kararına kalmış bir durum. istersen dr danış tekrar
ah canim senin haftalarinda ayni derdi cektim gerci benimkisini direk cektiler ama haftalarca agri cektikten sonra doktorum gunde 3 tane icebilirsin demisti. yalniz abntibiotik etki etmeye baslayinca da agrin azalicaktir apse de cok agri yapar insallah birkac gune apsen azalir da ceker doktor disini antibiotik bitmeden cekebilir sanirim. disini cektirmekten hic cekinme, cekim aninda hicbir sey anlamayacaksin 20 saniye sumruyor bile sadece sonrasinda benim iki gun dis yerim cok acidi ama dis agrisi gb cok degildi. bebegine hicbir zarari olmayacak sakin korkma.
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun,böyle bir ağrı olamaz yine saatlerce kıvrandım şu anda biraz iyiyim,antibiyotik almaya başladıktan sonra ağrı şiddetlendi,dağılıyormu nedir anlayamadım.Allah kimseye vermesin çok zor
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun,böyle bir ağrı olamaz yine saatlerce kıvrandım şu anda biraz iyiyim,antibiyotik almaya başladıktan sonra ağrı şiddetlendi,dağılıyormu nedir anlayamadım.Allah kimseye vermesin çok zor
discini arayip bir sor istersen benim disimde kanal tedavisi yapilmis disimde apse olusmustu ama oyle cekti discim. ama tabii kanal tedavisi yapilmis siniri olmayan dis diye belki de. sen yine de discine bir danis cunku antibiotik biraz azaltmaliydi agrini belki ilaci degistirir, kac gundur antibiotik aliyorsun? ikinci gunun gecesi etkiler artik ucungu en gec.