Lütfen yardım, dış gebelik mi !

Zzynpzzt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
310
454
33
29
Kafayı yemek üzereyim , beta hcg değerim 2 gün de bir sırasıyla 21,62,142
Kahve rengi ve pembe akıntılarım da var Sadece idrar sonrası geliyor . İshal gibi bir durumum da var..Bugün de sadece sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında ağrım var.. kızlar ne olur yardım edin kendimi dinliyorum sürekli sizce durum nedir ? Doktoruma soruyorum değerin 1000 olmadan birşey yapamayız diyor. bunları yaşayan var mı ?

Canım benim bildiğim değerler 2 katına çıkıyorsa şu an için sağlıklı belki yerleşme kanamasıdır o akıntılar, doktorun bakması lazım inşallah değildir kötü düşünme değerin gayet güzel artmış

Kahve rengi ve pembe akıntılarım da var Sadece idrar sonrası geliyor . İshal gibi bir durumum da var..Bugün de sadece sağ kasığımda ve belimin sağ tarafında ağrım var.. kızlar ne olur yardım edin kendimi dinliyorum sürekli sizce durum nedir ? Doktoruma soruyorum değerin 1000 olmadan birşey yapamayız diyor. bunları yaşayan var mı ?
Nasıl yani bu duruma göre sana dış gebelik mi var dedi doktorun bence şuan sağlıklı ilerliyor gbi görünüyor dış gebelikte değer az az yükselir

Doktorum hiçbirşey demiyor kızlar , ne iyi ne kötü..Bekleyeceğiz deyip duruyor.. tüp bebek olucaktık bu ay tüplerimde tıkanıklıklar var ama kendiliğimden hamile kaldım bu ay bu yüzden ben de hep endişe ediyorum .. birde lekelenmelerim olunca hepten kendimi dinler oldum..

kaç haftalık gebesin canım

Lekelenmeler ilk öğrendiğimden beri sürüyor 1 hafta oldu bugün bende salı günü öğrendim gebeliği tesadüfen ..

Beta takibini devam ettir.
Ultrason muayene dikkat et. Batına tuplere karin boşluğunda sivi birikimi varmi bakilsin.
Hastanede gerekli seyler yapilir ama dis gebelik bulgusu ne alaka degerin iyi artiyor.
Kanamam olduğu icinmi? Cokmu geliyor. Rahim kalinliğin vs ne durumda

Doktorum hiçbirşey demiyor kızlar , ne iyi ne kötü..Bekleyeceğiz deyip duruyor.. tüp bebek olucaktık bu ay tüplerimde tıkanıklıklar var ama kendiliğimden hamile kaldım bu ay bu yüzden ben de hep endişe ediyorum .. birde lekelenmelerim olunca hepten kendimi dinler oldum..
Bşey yok canım bence o kadar kendini strese sokma güzel ilerliyor

Beta takibini devam ettir.
Ultrason muayene dikkat et. Batına tuplere karin boşluğunda sivi birikimi varmi bakilsin.
Hastanede gerekli seyler yapilir ama dis gebelik bulgusu ne alaka degerin iyi artiyor.
Kanamam olduğu icinmi? Cokmu geliyor. Rahim kalinliğin vs ne durumda
Bilmiyorum ki, doktorla telefondan konusuyoruz muayenesine çağırmadı bile.. acaba bir başka doktora gidip kontrol mü ettirsem yarın kızlar bana bir fikir olur mu ?

Bilmiyorum ki, doktorla telefondan konusuyoruz muayenesine çağırmadı bile.. acaba bir başka doktora gidip kontrol mü ettirsem yarın kızlar bana bir fikir olur mu ?
Sen bence başkadoktora git neden diye sorarsan doktorlara pek güven olmuyor sana tüp bebek yapacaktı sonuçta para yani Buda bir anda para kaynağı kesildi yarın başka doktora muayene ol

Ettir tabiki.
Kanaman rahimdenmi geliyor. Rahimmi inceliyor bakilsin. Neye dayanarak dis gebelik deniyor yani.
Ama 2 gunde bir baktirki anlasilsin icinin rahat olmasi tedbirli olman icin. Rahim kalinliģna bakilsin bi.

İnşallah yoktur 🤲 ne zormuş anne olmak daha ilk andan başladı kaygılar .. inşallah devamı gelir gebeliğimin bu akıntılar ve hafif ağrı beni endişelendiriyor
Normal şeyler bunlar iki gebelik yaşadım agrı illa olıcak aşırı agrı ve kanamalardan kork canım

Çok sağolun kızlar, ben yarın kadın doğumcuya gideyim en iyisi yoksa böyle beklemekle olmayacak .. neler diyecek yarın buraya yazarım umarım güzel sonuçlanır 🤲 Sevinemiyorum bile çok değişik duygular içerisindeyimm

Öncelikle sakin ol. Gerçekten hamile isen bebeğe zarar verir bu kadar gerginlik.
Değerlerin iyi. Doktorun birşey yapamamış olması sana özel değil. Hamileliğin 10. Haftasına kadar doktor sadece gelişim gözlüyor. Önce hormona bakıyor 5. Haftada keseye.. 6 da kesenin dolu olmasına.... 8 de kalp atışına... Şimdi benim doktorumun dediğini sana ileteyim 6. haftada kanama yaşadım ben de. Doktorum dedi ki bebek sağlıklı ise bizimle kalır. Sağlıksızsa vücut bir an önce onu atıp yeniden döllenmeye hazırlanmak ister

Değeriniz güzel artmış . Kasık ağrısı olunca doktor şüpheleniyor ama illa dış gebelik olacak diye bi şey yok . Şu an çok küçük ultrasonda gözükmez siz kendinize dikkat edin ağır kaldırmayın uzanmayın . Yerleşme kanaması olabilir doktor Progestan verebilir bir dahaki kontrolde her ihtimale karşı Sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤️

canım değerlerin güzel lekelenme ve ağrı gebeliğin başlarında çoğu kadın yaşıyor hepsi çok normal ama tüplerim tıkalı demişsin sadece bu korkuttu beni sıkı takip et riske atma kendini ve doktorunu değiştir mutlaka dış gebelik risk varsa en başlarda da tespit edilebilinir

Back
X