Lütfen yardım dış gebelik...

Dün akşam kanamam oldu biraz hemen hastaneye geldim dış gebelik dediler ama beta hcg degerim yükselmiş 3250 olmuş müşahade altına aldılar dr gelmesini bekliyorum bu nasıl oldu anlamadım. Kese rahimde değilmiş ama kan degerim yüksek nasıl oluyo anlamadim moralim bozuldu 5 hafta 1günlük
Gunaydin canim hic keseyi goremediler demekki dis gebelikte beta ya duzensiz artar ya da haftasına gore beta yüksektir cok cok geçmiş olsun tez zamanda anlatırsın insallah

Gunaydin canim hic keseyi goremediler demekki dis gebelikte beta ya duzensiz artar ya da haftasına gore beta yüksektir cok cok geçmiş olsun tez zamanda anlatırsın insallah
Gördüler canım keseyi ama rahim dışında olabilir dedi dün gece dr bugün ki dr normal gebelik gibi görüyorum dedi müşahade altındayım tekrar kontrol edecekler. Dualarını eksik etme nolur.

Ay
Gördüler canım keseyi ama rahim dışında olabilir dedi dün gece dr bugün ki dr normal gebelik gibi görüyorum dedi müşahade altındayım tekrar kontrol edecekler. Dualarını eksik etme nolur.
Ayy o zaman dis gebelik değildir canim Allah yardimcin olsun Rabbiim yüzünü gul dursun

Kese rahimde göründüyse diş gebelik değildir canim içini ferah tut. Bazi dr.lar malesef korkutuyor insani.

Back
X