- 8 Mart 2016
- 405
- 108
- 103
- 35
arkadaşlar merhaba
nerden başlıcamı hiç bilmiyorum
kızım 34 haftalık 2 kilo dünyaya gelmişti şuan 10,5 aylık 8 kilo ya yeni ulaşabildik
bu arada çoklu gıda alerjisi böbreklerin ikisinde de büyüme, ileri derece bağışıklık yetersizliği ve birde epilepsi şüphe si var
bir kere nöbet geçirdi
yani sabah uyandığımızda dilinin yarısından aşağı mosmor hatta siyaha yakın olduğunu gördüm bu morluk 1 hafta kadar sürdü
ilk eeg miz temiz çıktı
ama başka doktor eeg yi tekrarlamamızı istedi
aşırı derece uyku problemimiz var
uykuda irkilme sanki uykuya daldığı an eli kolu ayağı vücudu istemsiz hareket etmeye başlıyor
yada kesinlikle uyumuyor uyuduğu an birden uyanıp oturuyor
ama uykusundaki irkilme sıçrama apayrı bişe elini kolunu tutmaya çalışıyorum öyle olduğu zaman
yeni eeg miz 2 haziranda üniversite hastanesinde çekilcek
kızlar bana bi akıl fikir verin sanki beynim durdu
bu arada benim ablam da epilepsi
nerden başlıcamı hiç bilmiyorum
kızım 34 haftalık 2 kilo dünyaya gelmişti şuan 10,5 aylık 8 kilo ya yeni ulaşabildik
bu arada çoklu gıda alerjisi böbreklerin ikisinde de büyüme, ileri derece bağışıklık yetersizliği ve birde epilepsi şüphe si var
bir kere nöbet geçirdi
yani sabah uyandığımızda dilinin yarısından aşağı mosmor hatta siyaha yakın olduğunu gördüm bu morluk 1 hafta kadar sürdü
ilk eeg miz temiz çıktı
ama başka doktor eeg yi tekrarlamamızı istedi
aşırı derece uyku problemimiz var
uykuda irkilme sanki uykuya daldığı an eli kolu ayağı vücudu istemsiz hareket etmeye başlıyor
yada kesinlikle uyumuyor uyuduğu an birden uyanıp oturuyor
ama uykusundaki irkilme sıçrama apayrı bişe elini kolunu tutmaya çalışıyorum öyle olduğu zaman
yeni eeg miz 2 haziranda üniversite hastanesinde çekilcek
kızlar bana bi akıl fikir verin sanki beynim durdu
bu arada benim ablam da epilepsi