Lütfen yardım eder misiniz

Sevde49

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
47
11
88
33
Arkadaşlar normalde benim adetim her ay 4 gün önde olur ama ama iki gün var adetime hiç olacakmış gibi degil ama gebelik belritisde yok sizce hamile olma şansım varmi kimsede böyle bir durum yasadimi

Arkadaşlar normalde benim adetim her ay 4 gün önde olur ama ama iki gün var adetime hiç olacakmış gibi degil ama gebelik belritisde yok sizce hamile olma şansım varmi kimsede böyle bir durum yasadimi
İki gebeligimde senin ki gibi hiç belirtim olamamıştı adetim gecikti testle öğrenmiştim hamile olduğumu sende adetin gecmesini bekle eğer gelmezse test yap

Hani yazmışsınız ha iki hamileliğimde de hiç anlamadım adetim gecince test yaptim kizlarinizin hamile kaldığınizda mii o şekilde oldu
Aynen canım hiç bı kanamam ağrı olmadı sadece oğlumda koku hasasiyeti oldu çok sevdim yemeği pişirirken çok kötü kokmustu bana okadar sonra devamı geliyor zaten mide bulantısı kusma oda 6 haftalık olunca başlıyor bende

Aynen canım hiç bı kanamam ağrı olmadı sadece oğlumda koku hasasiyeti oldu çok sevdim yemeği pişirirken çok kötü kokmustu bana okadar sonra devamı geliyor zaten mide bulantısı kusma oda 6 haftalık olunca başlıyor bende
Anladım canım çok sağol yorumların için

Back
X