Lütfen yardım edermisiniz

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
463
147
53
4 nisandan itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım gün geçtikçe koyulasmasini beklerken bugün yaptığım test baya silik çıktı ben anlayamadım sebebi nedir bilen varmı testmi bozuk acaba ? Sıvı alımını kestin mi diye sorarsanız eğer orucum zaten.

Eklentiler

• IMG_20220408_122802.webp
    IMG_20220408_122802.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 36
Gün gün koyulaşması gerek değil birden bire PİK olabiliyor çünkü. Benim çok silikti ertesi gün PİK görmüştüm. Adet bitiminde başladınız değil mi? Her gün aynı saatte yapmaya ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmayı ve ilk idrar olmayacak şekilde yapmayı unutmayınız.

Gün gün koyulaşması gerek değil birden bire PİK olabiliyor çünkü. Benim çok silikti ertesi gün PİK görmüştüm. Adet bitiminde başladınız değil mi? Her gün aynı saatte yapmaya ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakmayı ve ilk idrar olmayacak şekilde yapmayı unutmayınız.
Evet adetim biter bitmez başladım sıvı almıyorum oruç tutuyorum ilk idrar olarak da yapmadım yani normal mi böyle olması yumurtlama olmuş mu oluyor yani ilk defa yapıyorum da kafam karıştı kusura bakmayın

Evet adetim biter bitmez başladım sıvı almıyorum oruç tutuyorum ilk idrar olarak da yapmadım yani normal mi böyle olması yumurtlama olmuş mu oluyor yani ilk defa yapıyorum da kafam karıştı kusura bakmayın
Yok hayır daha yumurtlama olmamış bende de aynısı olmuştu daha sonraki günler pik görmüştüm sen yine yapmaya devam et

Merhabalar size birşey sormak istiyorum. 8 Mart'ta korunmali ilişkiye girdim bugün yani 8 nisan üzerinden 1 ay geçti tam olarak regl olmam gerekli bugün ama henüz olmadım ağrım var kaç gündür adet olacakmısm gibi ağrım oluyor ama bugün olmadım test yapsam doğru sonucu alirmym sizce sonuçta 1 ay geçti üzerinden birde ben bu bir ay içinde 5 kere test yaptım negatif çıktı doğrudur değilmi yardımcı olurmusunz. İlişkiden iki gün sonrada regl oldum normal şekilde ama bugün böyle gecikince kafam karıştı yardımcı olurmusunz

Hayır yumurtlama olmamış gözüktüğü gibi T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğu zaman PİK olmuş olur yani yumurtlamış olursunuz devam ediniz.

Back
X