• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım ediiinnn !!! genital bölge temizliği :(:(

benim tüylerim orada var olduğundan beri ağda kullanıyorum şuan hamileyim 35 haftalık hala kendim yapıyorum kalanları da epilatörle topluyorum zaten ağdadan dolaı bayağı bi seyrekleşti hiç zor olmuyor ayna karşısında yapıyorum anneme bin kere allah senden razı olsun iyiki ağda yapmamız için bizi zorlamışsın diyorum ilk zamanlar zor oluyor ama sonra alışınca yarım saatini ya alıyor ya almıyor temizliğide yanına kar kalıyor

ayy doktora bak yaa. kadın zaten canının derdinde dediği lafa bak. hey allam. hayır doktor bi de demek işine odaklanmıyor demek. ne terbiyesiz. orada işini yap işte çocuk sağlıklı doğacak mı die endişelen doktor olarak. ne bakıon milletin kılına tüyüne.
Evet katılıyorum sana.İşte arkadaşım o an ölmek istemiş resmen.O yüzden çok korkuyorum böyle şeylerden manyağın biri gelir beni bulur diye:33:En iyisi dediğiniz gibi tedbirli olmak.Jilette çok zor işte o yüzden zırt pırt çıkıyor.Ağda öyle mi?Yap bir ağda en az 3 hafta tertemiz gez:82:

bekarken yıllarca jilet kullanıyorken nişanlandıktan sonra ben de ağda yaptırmaya başladım, hem de utana sıkıla. ilk başta açık renk olan tüylerim jilet vurdukça tabiri caizse kemik gibi oldu ve çoook yayıldı. ağda yapan hanım neyse ki ilk gidişimde beni çok rahatlattı, biz daha nelerini görüyoruz sakın bir daha jilet sürme diye tembihledi. o gün bugündür jilet sürmedim. oh be diyorum. diğer arkadaşların söylediği gibi yumuşacık kaşıntısız tertemiz mis gibi oluyor inanamadım ve sadece 15 dakikada. bugüne kadar böyle süregelmişti.. ki hamile kaldım. :49: çok şükür. yarın itibarıyla 7 haftalık olacağız ve 4. haftadan bu yana kanama ve lekelenme olduğu için doktorum risk olduğunu düşündü, progestan ilaç alıp iğne oluyor ve evde yatıyorum. ve aylık ağda seremonisine gidemediğim gibi doktorum da kesin olarak ağdayı yasakladı. en azından ilk trimester i atlatıncaya kadar. çok pis hissediyorum şu an anlatamam. elim jilete gidiyor geliyor, henüz yapmadım ama korkarım 6 hafta daha böyle gezersem sonunda kendime saygım azalacak. şunu da biliyorum bir kez bile jilet yaparsam tekrar yayılıp sertleşecek. bir de sürekli jinekoloğuma muayeneye gidiyorum bu halde. utanç verici :77:

ah kızlar benimde bu aralar tek düşündüğün nasıl olacak bende 36 haftalığım ve karnım kocaman olduğu için artık göremiyorum doğum yakın olduğu için herzaman temiz olmak gerek bende eşimden çok utanıyorum bide kuaföredee gidemem artık tüy dökücü krem aldım onu deneyecem artık doğumdan sonra bakarız ağda alur yine ama her zaman temiz olmak gerek malum bebekler misafir ne zaman geleceği belli olmaz

ah kızlar benimde bu aralar tek düşündüğün nasıl olacak bende 36 haftalığım ve karnım kocaman olduğu için artık göremiyorum doğum yakın olduğu için herzaman temiz olmak gerek bende eşimden çok utanıyorum bide kuaföredee gidemem artık tüy dökücü krem aldım onu deneyecem artık doğumdan sonra bakarız ağda alur yine ama her zaman temiz olmak gerek malum bebekler misafir ne zaman geleceği belli olmaz

zor her an gelme ihtimali olduğu için:) ben haftada bir temizlik yapıyordum göremesende bi şekilde yapcaksın malum minik heran gelebilir

arkadaşlar ben dekuaföre gidnlerdenim ama şimdi çok yeni hamileyim 4+4 sizce en azından ilk aylarda beklemem gereken bir süre var mı ağda yaptırmamamk için leblebime bir zarar verir mi ilk aylarda??? eğer bir zararı yoksa ben de son aya kadar kuaföre itmek isttiyorum zaten bir kez aldırınca en az3-4 hafta tertemiz oluyorsunuz..

bende çok utanırdım ağdacıdan vs.. jilete vurmaktan bi hal olmuştu tüycüklerim recep ivedikin bayan versiyonu olmuştumki annem duruma el atmaya karar verip beni bi ağdacıya götürmüştü ... iyikide götürmüş temizlikmiş resmen.. hamileliğimdede hep ağda yaptırdım ben son zaman kadar tertemizde doğuma gittim ..
bence ağdadan bukadar korkacak bişey yok ağdacıdanda ... ama bu doktor ve hemşirelerin kıllılara karşı sanırım alerjsi var bende bi kaç kişiden duymuştum o işi yapacak kadar vakit buluyosunda bi kılınımı temizleyemiyosun vs gibi .. bence korkmayın gidin ağda yaptırın en temizi ...

Normalde bile o bölge hassas mikrop kapma riski varken bence hamilelik döneminde gitmeyin Allah korusun kıllardan kurtulcam diye mikrop kaparsanız ne olacak. Bir doktorunuza danışın derim.

kızlar bende 5 buçuk aylık hamileyim,hamilelikten önce kuaföre ağdaya gidiyodum,ama hamileyken gitmem,hem rahat edemem hemde korkarım bişey olur diye,abimin eşi yeni doğum yaptı,o hamileliği boyunca hamam tozu diye tüy dökücü eczanelerde satılan bi toz var onu kullanmış,bana söyledi çok rahat oluyo onu yap diye bende onu yapıyorum ,çok rahat oluyo tavsiye ederim cnm

kuaföre kendi ağdanızı götürdükten ve de ağdacınızın eldiven takmasını rica ettikten sonra mikrop kapmayız herhalde ya.

ben duymuştum..ebelerde birine kızmışlar.keşke örüp gelseydin diye....ayıp denmez tamam ama bide başka yönden düşünün.pis gezilmezki.benim annemin bi lafı vardır.evini temiz tut misafir gelir.kendini temiz tut ölüm gelir.her ne kadar ben evimi temiz tutamasamda,kendimi temiz tutuyorum:))

Bende duymuştum bunu bir ebeden, öyle kadınlar varmış ki kocaları öyle seviyor diye hiç almazlarmış, hatta kadın demiş sanki doğumdan sonra kocanla birşey olacak bari doğuma temiz gelseydin diye...

Kızlar tavsiyeleriniz için hepinizden allah razı olsun pazartesi doktora gidicem o gün hepsini sorucam emla kremi kullanabilirmiyim eğer kullanıbilirsem zaten herşey çözülecek uyuşturma etkisi olduğunu biliyorum onu kullanırsam ağdaya koşa koşa giderim emla krem olmazsa bi arkdaşımız demiş hamam otu diye bişi onuda deniycem oda olmazsa acısını da utangaçlığımı da bi kenara atıp ayaklarım geri geri de olsa ağdacıya gidicem maleseffff allahım neolur yardım et valla psikolojim bozulduuuuuu :(:(:43:

bu ebelere ne oluyor ki...tamam kötü bi görüntü keşke temişz gelinse ama demek ki denk gelmemiş erken doğum olmuş her neyse..fakat o işi yaparken vaktin oluyor demeleri çok ayıp bana dese ben çıldırırım yani kimsenin hakkı yok bence..kendileri o işi yapmıyor mu..bu gibi durumlara mahal vermemek için her an dikkatli olmak lazım

canm peki traş köpüğü kullanmanın bi sakıncası var mı acaba bende bu gidişle öle yapabilirim :(

canım ben normal şampuanı yada duş jeliyle köpük yapıp onunla jiletliyodum ve hiçbişey olmadı.doğumda bile o şekilde gittim.kullandığın jilet ve lif hijyenik olduktan sonra mikrop falan kapmazsın

guls[/B .!.:
er23;20698037]Kızlar tavsiyeleriniz için hepinizden allah razı olsun pazartesi doktora gidicem o gün hepsini sorucam emla kremi kullanabilirmiyim eğer kullanıbilirsem zaten herşey çözülecek uyuşturma etkisi olduğunu biliyorum onu kullanırsam ağdaya koşa koşa giderim emla krem olmazsa bi arkdaşımız demiş hamam otu diye bişi onuda deniycem oda olmazsa acısını da utangaçlığımı da bi kenara atıp ayaklarım geri geri de olsa ağdacıya gidicem maleseffff allahım neolur yardım et valla psikolojim bozulduuuuuu :(:(:43:

hamam tozunu kesinlikle önermiyorum.benim bacaklarımı kavurdu remen.derilerim soyuldu ve her yerim sivilce gibi iltihaplandı.benim cildim çok hassa olduğu için belki öyle oldu ama yinede onun kokusu bile insanı kendinden tiksindiriyo.jiletle ama yinede hamam tozunu deneme.aklından bile geçirme bence....resmen hamam gibi kokuyosun.tüyleri tutup çekiyosun olmuş mu diye ve sanki tavuk tüyü gibi eline geliyo.ben tavsiye etmiyorum

hamam tozunu kesinlikle önermiyorum.benim bacaklarımı kavurdu remen.derilerim soyuldu ve her yerim sivilce gibi iltihaplandı.benim cildim çok hassa olduğu için belki öyle oldu ama yinede onun kokusu bile insanı kendinden tiksindiriyo.jiletle ama yinede hamam tozunu deneme.aklından bile geçirme bence....resmen hamam gibi kokuyosun.tüyleri tutup çekiyosun olmuş mu diye ve sanki tavuk tüyü gibi eline geliyo.ben tavsiye etmiyorum

Anladım canm bakalım bu akşam ayna ve jiletle bi deneme yapıcam nasıl yapabiliyormuyum diye pazarteside doktora emla kremi kullanıp kullanamıycağımı sorucam teşekkür ederim cevapların için canm

merhaba
ben bursada oturmuyorum ama size başka bi tavsiyede bulunabilirim. emla diye bi krem var. eczanede satılıyo. acıyı azaltıyo. ben ağdadan önce kullanıyorum. hamileyken insanın canı cok acıyo. bu krem acıyı azaltıyo. hayırlı doğumlar

hamileyken emla krem kullanılmaz. uyuşturucu bi krem o. deri altından bebeğe geçebilir. sen en iyisi jilete devam et.

Merhaba arkadaşlar Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin.Yazılanları okudum bunlar maalesef hepimizin derdi.Ben de ilahiyatçı olduğum için size bu konunun dini boyutu hakkında olması gerekeni söyleyeyim.Yabancı bir kadına zaruret (sağlık problemi) dışında cinsel uzvumunu göstermek kesinlikle haramdır.Kadın olsa bile.Kaldı ki tüy almak -her ne kadar dinen temiz olmak gerekse de- bunu evde kendimiz zor da olsa halletmeliyiz.En fazla eşimiz yardım edebilir annemiz bile bakamaz.Dinen bu böyledir.Sadece söylemek istedim.

Bende seninle aynı durumdayım çok utanıyorum ama artık batık ve apse yüzünden başka çarem kalmadı,ama kuaföre gitmek istemiyorum ayağım her defasında geri gidiyor:ssz: bu yüzden bursa'da evde ağda yapacak birini arıyorum bana yardımcı olun lütfen:17:

Back
X