• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım ediiinnn !!! genital bölge temizliği :(:(

kızlar merhaba ben 5 aylık hamileyim ve genital temizliğimde kendimi bildim bileli jilet kullandım şimdi ise baya yaygın durumda yani ağda veya epilatör hiç kullanmadım artık göremiyorum orasını ve sir ağdaya dönmek istiyorum çok acıdığını söylüyorlar ve çok utangaçım bana önerebileceğiniz bursada her semt olabilir temiz işinin ehli bir ağdacı önerirmisiniz artık mecburum buna doğuma pis gidemem lütfen yardım edinn resmen psikolojim bozuldu neolur yardım edinnnnnn :(:(:(::43::43::59::59:

canım topiğine tesadüfen rastladım ben kükürtlüde özlem ay güzellik salonuna gidiyordum hem temiz nezih ve yapanın elide hafiftir ayrıca herkese ayrı eldiven spatula kullanır ve isime özel ağda açtırabiliyorsun..senelerdir oraya gittim cok memnundum ama artık ihsaniyede oturdugum için uzak kalıyor oraya gidemiyorum şimdi bizim sokakta bir yere yaptırıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Son düzenleme:
kızlar doktor bana kesinlikle genital bölgeni jiletle ağda ile temizlemeyeceksin dedi kısaltacaksın dedi.doktorumda profosör bu işte iyi biri biri..benim daha 1 aylık ben öle yapacağım..kısaltacağım..

ben 18 hadtadayım hala ağda yapıyorum ama son yaptığımda belimin ağrısından çok çektim. ertesi gün geçti. hemen jilete falan başlamak istemiyorum ağda yapmadığım sürece kökleri büyüyecek. doğumdan sonra ilk yapacağım ağdadan korkuyorum açıkçası. yapabildiğim yere kadar ağda yapıcam sonrasında jilette kullanmak istemiyorum ama bakacaz artık çaresine...

Of kızlar ya hep bizim başımızda bu sorunlar .
Ben kuaföre gidemem gibi geliyor .. hem zaten kuaför nereleri alabiliyor ki?
Bayanlar için olan jiletler nasıl veya başka önerisi olan var mı ?:5::5:

Mrb benim bi önerim var hiç Dr 'lerin kullandığı eldivenleri denedinizmi ben uzun zamandır eldiven kullanıyorum çok rahat karnın büyüdüğü zaman önüne bi ayna koyup eldivenle almayı deneyin çok rahat tabi ilk defa alanlar için biraz acı olabilir ama alışınca acı falan olmuyor..

Mrb benim bi önerim var hiç Dr 'lerin kullandığı eldivenleri denedinizmi ben uzun zamandır eldiven kullanıyorum çok rahat karnın büyüdüğü zaman önüne bi ayna koyup eldivenle almayı deneyin çok rahat tabi ilk defa alanlar için biraz acı olabilir ama alışınca acı falan olmuyor..

bunu daha önce de okumuştum ama hiç denemedim... ve yapabileceğimide sanmıyorum ya off:26:

Of kızlar ya hep bizim başımızda bu sorunlar .
Ben kuaföre gidemem gibi geliyor .. hem zaten kuaför nereleri alabiliyor ki?
Bayanlar için olan jiletler nasıl veya başka önerisi olan var mı ?:5::5:

ben bu zamana kadar hep tüy dökücüyle falan aldım ama sonra düşündüm doğumun ne zaman geleceği belli olmaz hep temiz olmam gerek diye gittim ağda bantı aldım öncesinde anestol merhem sürüp yarım saat beklettim sonra ağdamı yaptım dayanılmayacak kadar bi ağrı yok artık hiç acımıyo bile diyebilirim henüz hepsi çıkmadan sir ağda ile alıyorum inanın böyle daha temiz daha rahat

ben bu zamana kadar hep tüy dökücüyle falan aldım ama sonra düşündüm doğumun ne zaman geleceği belli olmaz hep temiz olmam gerek diye gittim ağda bantı aldım öncesinde anestol merhem sürüp yarım saat beklettim sonra ağdamı yaptım dayanılmayacak kadar bi ağrı yok artık hiç acımıyo bile diyebilirim henüz hepsi çıkmadan sir ağda ile alıyorum inanın böyle daha temiz daha rahat
Hangı agda bantını kullandınız acaba ?
bende 16 haftalık hamileyım ve agda ve eldiven kullanıyordum sımdıye kadar ,jılet kullanmak ıstemıyorum eşim eminim ben yaparım der ama bazı seylerın gizli kalması gerek dıye dusunuyorum ne gerek var o halde görmesıne:)ıns doguma tertemız gıtmek nasıp olur hepımıze...

arkadaşlar aynı sorun bendede var ya :( of nedir bizim bu kaderimiz

ben jilet ile alıyorum hamile kalmadan önce ağda ile alıyordum hamile kalınca ağda ile alınca çok ağrım oldu ve doktor ağda kullamamı istedi bende mejbur jilet ile alıyorum artık karnım büyüdüğü için kendim alamıyorum bazen ayna karşısına geçip öyle alıyorum yada eşim sağolsun yardım ediyor bu konuda çok desteğini gördüm
arkadaşlar tüy dökücü kremleri sprey kullanan varmı gerçi doktorlar önermiyormuş jiletten daha rahat kullanması en azından.

Back
X