Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

no-justice-no-humanity

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
87
4
1
31
Sizinle başımdan geçen korkunç bir olayı paylaşmak istiyorum.Üniversite öğrencisiyim,iyi bir bölümde okuyorum.Geçen yaz bulunduğum ile yakın bir ile zorunlu yaz stajımı yapmak için gittim.Babam polis olduğu için ve haliyle uygun bir fiyata konaklayacağım,güvenli bir yer olarak gördüğüm polisevinde kaldım.Buraya kadar her şey gayet normaldi fakat bir gün KPSS için eve döndüm ve benimle polisevinde kalan oda arkadaşım(30 yaşında bir bayan) benim evime gittiğim gün birkaç polisle tanışıyor ve benden onlara bahsediyor.Ben KPSSden sonra tekrar o ile döndüğümde beni tanıyor olduklarını fark ettim.Bu polislerin içlerinden biri sandığım kadar iyi niyetli çıkmadı ve beni takıntı haline getirdi.Sürekli beni gördüğünde yanıma gelir konuşmak isterdi.Bir gün oda arkadaşım bayram dolayısıyla memleketine gitti ve oda boş kaldı.Ben de hafta içi her gün sabah sekizden akşam 6 ya kadar stajdaydım ve size bahsettiğim bu şerefsiz ben staj yerine gittiğimde bu boşluktan faydalanıp odamdaki banyoya kamera koymuş ve beni günlerce izlemiş.Daha kötüsü bu görüntüleri benim üniversitemin facebook sayfalarında bulduğu kişilerin hepsine göndermiş.(Onu istemediğm için benden intikam almak amacıyla yapmış.)Bu arada o şerefsizle yakından uzaktan bir alakam yok yani ne sevgilim ne de arkadaşım.Bununla da yetinmeyip beni facebookta bulup sahte hesaplarla taciz ediyordu ben de en sonunda hesabımı kapattım ama kurtuldum mu,tabiki de hayır.Babamın facesini bulup benim olduğumu düşünerekten geçen hafta eklemiş çünkü babam okuduğum bölümle ilgili çok sayıda sayfa beğenip gruba üye olmuş.Açıkçası elimde somut bir delil olmadan şikayette bulunmam imkansız.Yapacağım tek şey gidip o videoyu gönderdiği kişilerle konuşup o görüntüyü almam olacak fakat korkuyorum :KK43:( Uzun lafın kısası siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?Aileme durumu 3 ay önce anlattım,babam da o ilin emniyet müd yardımcısına durumu anlattı ve adam taciz olduğuna inandı fakat kameranın koyulduğuna inanmadı ya da kurumun adı çıkar diye,yükselemezler diye örtbas etti durumu bilemiyorum...İşin kötü tarafı babam ve annem de izlenmiş olabileceğime ihtimal vermiyorlar çünkü kuruma güveniyorlar ve ben ikinci kez mağdur oluyorum.O piç her an karşıma çıkabilir ve daha kötü şeyler başıma gelebilir.Bu arada izlendiğimi düşünmemin sebebi o piç polisevinde havuz görevlisiydi ve beni gördüğü ilk günden beri hangi odada kalıyorsun diye sorup duruyordu ben de söylemedim bunun üzerine peki havuza giriyor musun diye soruyordu yani bu işte bir şey olduğu aşikar.Ayrıca orada çalışan polis abinin biri oda arkadaşıma ondan uzak durmamızı söylediğini çünkü geçen yıl polisevinde o piçin iki bayanı taciz ettiğini ve sadece uyarı cezası aldığını söylemiş fakat ben bunu stajdan döndükten sonra öğrendim.6 aydır cehennemi yaşıyorum o piçin yüzünden okula gitmek istemiyorum.Şimdiye kadar kimse dönüp de bana laf atıp parmaklarıyla beni işaret edip göstermişti ta ki bu olay yaşanana kadar.Millet beni gösteriyor ve birbirlerine bir şeyler söyleyip gülüyorlar.Böyle bir şeyin benim başıma da gelmesi apayrı bir şey çünkü ben ailesinin yanında okuyan,kendi halinde,koskaca ünivde toplasan 20 kişiyi tanımayan,okuldan eve evden okula giden ve de başarılı biriyim.Böyle boktan bir olaya bulaşmam tamamen şanssızlığımın sonucu.Paranoyak değilim,izlendiğimden eminim.Sadece bundan sonra ne yapabilirim,o şerefsizin cezasını çekmesini nasıl sağlarım onun için uğraşıyorum.lütfen tavsiyede bulunun(gerek hukuki gerek psikolojik ve olayla ilgili beni ilgilendiren diğer konularda)

Acil yetistimm.
Oncelikle gecmis olsun basinizdan oldukca tuhaf bir olay gecmis.
Demekki bu polis sapik sizde son kurbani olmussunuz.
Banyoda kamera olsa farketmez miydiniz?
Yuzunuz goruntulerde net seciliyor mu butun okul sizi tanimis.
Universitede gundem cabuk degisiyor. Sizde her insan gibi duşa girdiniz yani bunda sucunuz ne?
Hic umursamayin basiniz dik okulunuza devam edin.
Gizli kapilar ardinda ne sapkinliklar yapan insanlar var herkes kendine baksin.
Babaniz polis oldugu halde birsey yapamis o yuzden olayin hukuki boyutu hakkinda bilgim yok.
Ilerde iyi bir kariyeriniz olur. Okulunuzu iyi bir dereceyle bitirir ve bu yasananlari unutursunuz umarim.

Acil yetistimm.
Oncelikle gecmis olsun basinizdan oldukca tuhaf bir olay gecmis.
Demekki bu polis sapik sizde son kurbani olmussunuz.
Banyoda kamera olsa farketmez miydiniz?
Yuzunuz goruntulerde net seciliyor mu butun okul sizi tanimis.
Universitede gundem cabuk degisiyor. Sizde her insan gibi duşa girdiniz yani bunda sucunuz ne?
Hic umursamayin basiniz dik okulunuza devam edin.
Gizli kapilar ardinda ne sapkinliklar yapan insanlar var herkes kendine baksin.
Babaniz polis oldugu halde birsey yapamis o yuzden olayin hukuki boyutu hakkinda bilgim yok.
Ilerde iyi bir kariyeriniz olur. Okulunuzu iyi bir dereceyle bitirir ve bu yasananlari unutursunuz umarim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Orası öyle gizli çekim olduğu anlaşılır fakat durum o kadar farklı ki yani bilemiyorum :( sonuçta özel hayatıma açık bir saldırı söz konusu ve son kurban ben miyim bilemiyorum...Açıkçası şüphelendiğim halde gidip de banyoyu aramadım çünkü çoğu kişi gibi ben de böyle bir şeye ihtimal vermiyordum ta ki beni taciz edenin o olduğunu anlayana kadar ve hakkındaki o olayları duyana kadar.

İyde baban polismiş zaten toplasın delilleri çıkarsın seni temize
Bide anlamadığım bi arkadasta sormuş banyoda kamerayı nasıl farketmediniz o_O
Adı üstünde gizli kamera ve ben izlenildiğimi stajım bitip eve döndükten sonra öğrendim.O saçma soruları bana sormasından şüphelenmiştim fakat korkumdan gidip de banyoda kamera aramadım :(

Hiçbir şey anlamadım o_O

Adam senin banyona kamera koymuş , senin görüntülerini facede paylaşmış ... ama sen bunu ispatlıyamıyorsun ???
Eee izledin mi izlemedin mi o görüntüleri ?
İzlediysen zaten sensin işte , neyin ispatı ?
İzlemediysen böyle görüntüler olduğunu nereden çıkardın ???

Ayrıca baban polis ve öylece bekliyorsunuz bir şey yapmadan ???

Bak 3 soru işareti koyuyorum sürekli , yani epey bir soruyorum , sen anla .

Sana ailen bile inanmamış o videoyu face koydu diyosun nasıl inanmıyorlar bide emniyetten baban nedense hiç inanmadım kusura bakma çok olmıyacak şeyler yazmışsın
Ne demek sana ailen bile inanmamış :/ ne zamnda yaşıyorsun sen?ya haberlere hiç bakmıyorsun sanırım.Geçenlerde insansız hava aracıyla(drone ile) kız yurdunu gözetleyen ve çekim yapan bir sapık haberi vardı Türkiye'de eminim o kızların aileleri de onlara inanmamıştır.Ben burada olayın mantığından bahsetmiyorum çözüm yolu arıyorum sadece kimseyi inandırma gibi bir lüksüm de yok!Ayrıca arkadaşlarımın birkaçına bu durumdan bahsettim ve inan hiçbiri böyle bir şey olamaz demedi.Ha bir de annem de izlenmiş olabilirsin demişti olayı anlattığımda ama gelgelelim olay sizin ya da sevdiğinizin başına geldiğinde heleki böyle bir şey kimse kendine onu yakıştıramaz.

Geçmiş olsun hergün neler duyuyor neler okuyoruz arkadaşlar çok dikkatli ol ailenı arkana almaya çalış ve şikayette bulunun rabbim korusun o görüntüler unutulur onları takma kafana

Back
X