• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

Sabahtan beri senin kafanda diyip duruyorsun ya yazdîklrina sahte diyenlere. Senin kafan düzelmesi gerek. Biri bana iğrenç laf edecek göbeğimde ki izden bahsedecek ben onun canına ot tıkamıycam birde polis babam olacak bu konularda yol yoordam bilen. Sen benim kafamda olabilsen . Bukadar büyük bir haksızlık karşısında ki varsa sinip kalmazdın.
Çıkar yol arıyorum hanımefendi,herhalde hayatım boyunca 10 kez izlenmedim. Şaşkınlığım ve korkum normal olsa gerek.İlk defa böyle bir şeyle karşı karşıya kaldım.

Noldu yine bir tutarsız lık yakaladım sanırım :KK43:
Beni irite etmeye çalışma yeterince moralim bozuk.Tutarsızlık dediğin şey her ne ise en kısa sürede tutarlı olacak bu olay ortaya çıktığında.Şunu merak ediyorum bu olayı kanıtladığımda bana destek olacak mısınız gerek hukuki gerekse psikolojik olarak?Beni teselli edecek misiniz ya da bana burada bu kadar şey saydığınıza pişman olup özür dileyecek misiniz?

Beni irite etmeye çalışma yeterince moralim bozuk.Tutarsızlık dediğin şey her ne ise en kısa sürede tutarlı olacak bu olay ortaya çıktığında.Şunu merak ediyorum bu olayı kanıtladığımda bana destek olacak mısınız gerek hukuki gerekse psikolojik olarak?Beni teselli edecek misiniz ya da bana burada bu kadar şey saydığınıza pişman olup özür dileyecek misiniz?
Tabiki. Mahkeme yada karakola gelip şahit olmam gereken bir durum yada bir davet olursa neden olmasın. Dilerim òzürümü pişman da olurum tabiki

Back
X