Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

Can'ım sen Türk filmi çok izledin sanırım.bu konuya bir tek yazdığın cümleden inanmadım.onu yazmasan hadi diğerleri neyse.hiç bir anne baba böyle birşeyi duyunca asla ve asla peşini bırakmaz.peşini bırakanda anne baba değildir bana göre.ya ben anne babama şakasını bile yapsam bulunduğum semt ayağa kalkar.ki birde baba polis.he Can'ım he.bence sen kafayı yemişsin.neyse iyigeceler uykum geldi :)
Ağzımı bozdurma gece gece.Kafayı yiyen ben miyim yoksa böyle saçma sapan şeyler yapanlar mı yoksa hayatın gerçekliğine inanamayanlar mı?Var gerisini sen düşün...

cesaretin varsa bu olayla ilgili sosyal medyada kamuoyu oluştur.
evet belki deşifre olacaksın ama zaten olmuşsun olacağın kadar...
buraya açman yeterli olmayabilir bu olayın sözlük, twitter gibi mecralarda duyurulması lazım.çok daha fazla destek alacağına eminim.özellikle sözlüklerde böyle konular açıldığında inanılmaz bir infial yaratıp mutlaka çözüme ulaşıyor.
mesela yakın zamanda çankayada adres sorduğu kadınlara karşı penisi açıp masturbasyon yapan sapığı bu şekilde hemen ertesi gün yakalatmışlardı.
seninki de en azından ciddi bir kamuoyu baskısı oluşursa daha ağır ceza alır,bazı kişi ve kurumlara da ciddi yaptırımlar uygulanır.
Tavsiyelereiniz için teşekkür ederim.Kesinlikle söylediklerinizi dikkate alıp düşüneceğim.

Hangi zamanda yaşıyorsun?hiç haberlere bakmıyorsun sanırım drone ile(insansız hava aracı) kız yurdundaki kızları çeken bir sapığın haberi vardı geçtiğimiz günlerde eminim o kızlar bu olayı ailelerine anlattıklarında onlar da kızlarına inanmamışlardır ama böyle bir olay yaşanmış ülkemizde.
Kızlar ailelerine anlattıkları ve aileleride işin peşini bırakmadığı için,olay aydınlanmış sende bunu haber olarak okuyorsun.saklı kalsaydı haber olamazdı değil mi?biraz mantık

İnternet ortamında dağıtılan bir görüntü söz konusu. Sizin polisin adını vermenize bile gerek yok. Siz şu şu kişilerin hesaplarına gizli çekim videolarim gönderilmiş diye şikayette bulunun. Bilişim suçları video yu da bulur kimin yolladığını da. Siz bu videoların o kisilere yolladığını kimden duydunuz birde bunu söylemek gerekir
Kimseden duymadım tabiki etrafımdaki insanların beni gördüklerinde verdikleri tepkiler ve erkeklerin iğrenç konuşmaları böyle bir şeyi yaptığını düşündürdü bana.Böyle bir şey yapan bir insandan normal bir davranış beklemeyiniz lütfen!!!Takıntılı tiplerin elde etmek istedikleri şey için yapamayacakları şey yoktur bunu da unutmayın.

Çok dikkat edin bol bol dua okuyrak evden çıkın Allah szi ve canınızı korusun.. Ne insanlar var ya Allah ıslah eylesin. Umarım kısa sürede bu olay çözülür.

Kimseden duymadım tabiki etrafımdaki insanların beni gördüklerinde verdikleri tepkiler ve erkeklerin iğrenç konuşmaları böyle bir şeyi yaptığını düşündürdü bana.Böyle bir şey yapan bir insandan normal bir davranış beklemeyiniz lütfen!!!Takıntılı tiplerin elde etmek istedikleri şey için yapamayacakları şey yoktur bunu da unutmayın.
Ozaman rica etsem ne duydunuz böyle bir videonun varlığından emin olabileceğiniz. Sadece bakışlar vs ile böyle bişey dusunmezdim. Belki adınıza çok farklı bir konu dönüyor. Ayrıca böyle bir video olsa o görüştüğünüz 20 kişiden en az birine konusu giderdi.

Ozaman rica etsem ne duydunuz böyle bir videonun varlığından emin olabileceğiniz. Sadece bakışlar vs ile böyle bişey dusunmezdim. Belki adınıza çok farklı bir konu dönüyor. Ayrıca böyle bir video olsa o görüştüğünüz 20 kişiden en az birine konusu giderdi.
Ne gibi bir konu olabilir ki başka :\ kimse beni tanımıyor hakkımda başka ne konuşulabilir?

videoyu ya da resimleri gördünüz mü hiç resim kaldığınız odanın banyosumuydu öyleyse eğer odaya kimler girebilir banyoda ya da oda da parmak izine bakılırdı internete yollanan resimlerin nerden yollandığına bakılırdı .Gerçek bir polis kızı bunları nasıl bilmezz aaaaaa:KK70:

Arkadaşım , ne yaşadın bilmiyorum ama psikolojin bozulmuş bu çok belli .

Önce bir uzmandan konu ile ilgili destek al bence .

Banyoma kamera koymuş ,

Benim görüntülerimi günlerce kaydetmiş ,

Bu görüntüleri insanlarla paylaşmış ... diye NET ve KESİN cümlelerle olayı anlatıyorsun , ardından tüm bunları zannediyorum diyorsun .

Psikolojik destek sana tek tavsiyem .

Ben polislerin icinde buyudum. Emniyet genel muduru komsumuzdu. adam kizini telefonla bikac kere arayip rahatsiz eden erkegi eviden aldirip g.tunden kan aldiklarini gordum. Bu adam sana mesaj atmis, millete videon gitmiş daha neyin kanitindasiniz. Bende inanmadim bu konuya. Polis bi baba prosedurun nasil isledigini bilir kaldi ki goruntulerinin oldugu adamin siciline 2 tane taciz olayi islenmis neden inanmayacaklarmis ki sana? Neresinden tutsan elinde kaliyor

videoyu ya da resimleri gördünüz mü hiç resim kaldığınız odanın banyosumuydu öyleyse eğer odaya kimler girebilir banyoda ya da oda da parmak izine bakılırdı internete yollanan resimlerin nerden yollandığına bakılırdı .Gerçek bir polis kızı bunları nasıl bilmezz aaaaaa:KK70:
Nasıl giremiyormuş odaya sen nerden biliyorsun.Her odanın 10 tane yedek kapı kartı var ve herif koyduğu kamerayı kendi alıyor başkası bulmuyor ne parmak izinden bahsediyordun!!!Ha bi akıllı sendin zaten tövbe tövbe.O görüntüyü bulsam zaten direkt dava açacaz sorun benim cearetimi toplayıp gidip o görüntüyü istememde bilmem anladın mı...

Back
X