Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

Suçlu değilsin.tabikide derdini paylaşacksın.ama gerçek olanları.
İnanın yaşayan için öyle gerçek ve acı ki... yani dışardan biri bana böyle bir şey anlatsa belki ben de durup böyle bir şey olabilir mi diye düşünürdüm ve kendim bile halen inanmak istemiyorum.O kadar rezil o kadar iğrenç bir durum ki Allah kimsenin başına vermesin.Saygılar.

O şahıs beni facebooktan taciz ederken kullandığı cümleler ben de bu düşünceyi uyandırdı ve sonrasında ünivde başıma gelen ilginç olaylar iyiden iyiye beni rahatsız etti.

Canım, bu adamla acik acik konusacaksin varsa var dediği an hukuki yola girilebilir. Bende hukuki süreci bizzat senin icin arastiririm seni cesaretlendirir im. Ama kafanda kurduklarinla değil bizzat kendi yazdigi videolarin var gibi bir delil gerekiyor.

face de taciz edenin o olduğunu nasıl anladın peki ben o polisim mi dedi
O olduğunu benimle facede konuşurken yazdığı bilgilerinden anladım yani her seferinde 4 kardeş olduğu,işte kuzeninin astsubay olduğunu,yok efendim en sevdiği ismin zehra olduğunu falan yazıyordu.Ben bu bilgileri de polsevindeyken gelip bizim masamıza oturup konuştuğu günden biliyorum ve konuşma tarzından yani bzimle otururken sürekli olarak kullanığı kelimeleri(örnek yerine misal falan yazmasından) taciz ederken de kullanmasından kendini belli ediyordu.Ayrıca 2011 den beri kullandığım facede onunla tanışana kadar böyle bir olay yaşamadım yani tacizler onunla tanıştıktan sonra başladı.

Canım, bu adamla acik acik konusacaksin varsa var dediği an hukuki yola girilebilir. Bende hukuki süreci bizzat senin icin arastiririm seni cesaretlendirir im. Ama kafanda kurduklarinla değil bizzat kendi yazdigi videolarin var gibi bir delil gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.Evet dersler başladığında işk işim gidip sormak olacak ünivde gördüğüm kişilere.

Sizinle başımdan geçen korkunç bir olayı paylaşmak istiyorum.Üniversite öğrencisiyim,iyi bir bölümde okuyorum.Geçen yaz bulunduğum ile yakın bir ile zorunlu yaz stajımı yapmak için gittim.Babam polis olduğu için ve haliyle uygun bir fiyata konaklayacağım,güvenli bir yer olarak gördüğüm polisevinde kaldım.Buraya kadar her şey gayet normaldi fakat bir gün KPSS için eve döndüm ve benimle polisevinde kalan oda arkadaşım(30 yaşında bir bayan) benim evime gittiğim gün birkaç polisle tanışıyor ve benden onlara bahsediyor.Ben KPSSden sonra tekrar o ile döndüğümde beni tanıyor olduklarını fark ettim.Bu polislerin içlerinden biri sandığım kadar iyi niyetli çıkmadı ve beni takıntı haline getirdi.Sürekli beni gördüğünde yanıma gelir konuşmak isterdi.Bir gün oda arkadaşım bayram dolayısıyla memleketine gitti ve oda boş kaldı.Ben de hafta içi her gün sabah sekizden akşam 6 ya kadar stajdaydım ve size bahsettiğim bu şerefsiz ben staj yerine gittiğimde bu boşluktan faydalanıp odamdaki banyoya kamera koymuş ve beni günlerce izlemiş.Daha kötüsü bu görüntüleri benim üniversitemin facebook sayfalarında bulduğu kişilerin hepsine göndermiş.(Onu istemediğm için benden intikam almak amacıyla yapmış.)Bu arada o şerefsizle yakından uzaktan bir alakam yok yani ne sevgilim ne de arkadaşım.Bununla da yetinmeyip beni facebookta bulup sahte hesaplarla taciz ediyordu ben de en sonunda hesabımı kapattım ama kurtuldum mu,tabiki de hayır.Babamın facesini bulup benim olduğumu düşünerekten geçen hafta eklemiş çünkü babam okuduğum bölümle ilgili çok sayıda sayfa beğenip gruba üye olmuş.Açıkçası elimde somut bir delil olmadan şikayette bulunmam imkansız.Yapacağım tek şey gidip o videoyu gönderdiği kişilerle konuşup o görüntüyü almam olacak fakat korkuyorum :KK43:( Uzun lafın kısası siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?Aileme durumu 3 ay önce anlattım,babam da o ilin emniyet müd yardımcısına durumu anlattı ve adam taciz olduğuna inandı fakat kameranın koyulduğuna inanmadı ya da kurumun adı çıkar diye,yükselemezler diye örtbas etti durumu bilemiyorum...İşin kötü tarafı babam ve annem de izlenmiş olabileceğime ihtimal vermiyorlar çünkü kuruma güveniyorlar ve ben ikinci kez mağdur oluyorum.O piç her an karşıma çıkabilir ve daha kötü şeyler başıma gelebilir.Bu arada izlendiğimi düşünmemin sebebi o piç polisevinde havuz görevlisiydi ve beni gördüğü ilk günden beri hangi odada kalıyorsun diye sorup duruyordu ben de söylemedim bunun üzerine peki havuza giriyor musun diye soruyordu yani bu işte bir şey olduğu aşikar.Ayrıca orada çalışan polis abinin biri oda arkadaşıma ondan uzak durmamızı söylediğini çünkü geçen yıl polisevinde o piçin iki bayanı taciz ettiğini ve sadece uyarı cezası aldığını söylemiş fakat ben bunu stajdan döndükten sonra öğrendim.6 aydır cehennemi yaşıyorum o piçin yüzünden okula gitmek istemiyorum.Şimdiye kadar kimse dönüp de bana laf atıp parmaklarıyla beni işaret edip göstermişti ta ki bu olay yaşanana kadar.Millet beni gösteriyor ve birbirlerine bir şeyler söyleyip gülüyorlar.Böyle bir şeyin benim başıma da gelmesi apayrı bir şey çünkü ben ailesinin yanında okuyan,kendi halinde,koskaca ünivde toplasan 20 kişiyi tanımayan,okuldan eve evden okula giden ve de başarılı biriyim.Böyle boktan bir olaya bulaşmam tamamen şanssızlığımın sonucu.Paranoyak değilim,izlendiğimden eminim.Sadece bundan sonra ne yapabilirim,o şerefsizin cezasını çekmesini nasıl sağlarım onun için uğraşıyorum.lütfen tavsiyede bulunun(gerek hukuki gerek psikolojik ve olayla ilgili beni ilgilendiren diğer konularda)
Onu konuştur yada onun polis arkadaşından yardım al onun ne olduğunu bilen birisine durumu izah et ses kaydına alsın elinde delil olur böylelikle

Olaylar polis evinde geçiyor ve babana diyorsun ki, adamın biri banyoma kamera koyup kayıt etmiş olabilir..
Eh baban da yoktur öyle birşey diyor..:KK57:
Dünyanın en ilgisiz kötü babası bile, öyle birşey olmasını geç, ihtimal doğrultunda bile ortalığı aaklandırır.. Gider o işi yapmış yada yapmış olma ihtimali olan adamın ağzına s...
Konu kopuk, yada senaryo meslek gurubunu karalamak üzere içine taciz korku katılmış, bişey gibi..
Gerçek olsa bunları bize anlatmakla değil, baban şimdi hallediyor olurdu..

Olaylar polis evinde geçiyor ve babana diyorsun ki, adamın biri banyoma kamera koyup kayıt etmiş olabilir..
Eh baban da yoktur öyle birşey diyor..:KK57:
Dünyanın en ilgisiz kötü babası bile, öyle birşey olmasını geç, ihtimal doğrultunda bile ortalığı aaklandırır.. Gider o işi yapmış yada yapmış olma ihtimali olan adamın ağzına s...
Konu kopuk, yada senaryo meslek gurubunu karalamak üzere içine taciz korku katılmış, bişey gibi..
Gerçek olsa bunları bize anlatmakla değil, baban şimdi hallediyor olurdu..
Üzerinden 6 ay geçti ve ben bu konuyu her açtığımda kendi adını çıkarıyorsun gibi sözleri işitiyorum artık anlayın beni ya...Doğuluyuz buralarda öyle tacize uğradım laf attılar gibi şeyler kolay kolay sindirilmiyor ve toplum algısı olayı başka boyutlara saptırmaya meyilli yani suçu bende bulabilirler

Yanlış anlamayın ama bu konu bana nedense hiç inandırıcı gelmedi. Babanız polis ve bu kadar geniş bir insan olamaz. Yok yani aklım almıyor. Allah göstermesin ben babama böyle bir şey diyeceğim ortalığı ayağa kaldırır o kişiyi bulur öldürür. Namus bu sıradan bir şey mi .

Üzerinden 6 ay geçti ve ben bu konuyu her açtığımda kendi adını çıkarıyorsun gibi sözleri işitiyorum artık anlayın beni ya...Doğuluyuz buralarda öyle tacize uğradım laf attılar gibi şeyler kolay kolay sindirilmiyor ve toplum algısı olayı başka boyutlara saptırmaya meyilli yani suçu bende bulabilirler
Olayın doğululuk ile alakası ne? Varsayalım baban emniyet mensubu, ama doğulu diye adalet aramazmı? Olay başka ilde geçiyorsa, orada nereden duyulacak? Senaryo zayıf..

Savciliga gitmen gerekiyor. Onlar facebook sayfasina bu yuklemeleri kimim yaptigini bulup bunlari kaldirabilirler. Delilleri de bulurlar. Savciliga git, durumu anlat. Onlar yardimci olurlar.

Olayın doğululuk ile alakası ne? Varsayalım baban emniyet mensubu, ama doğulu diye adalet aramazmı? Olay başka ilde geçiyorsa, orada nereden duyulacak? Senaryo zayıf..
Çok alakası var.Bak ben İzmir de dahil birçok yer gördüm babamın mesleği dolayısıyla ve oradaki insanlarla doğudakiler arasındaki farkı gördüm.Fark da şu;batıda böyle bir şey başına gelse baban gidip belki o adamı öldürmez ama hukuki yollardan canına okur ama doğuda böyle bir şey olduğunda akrabalar,çevredeki insanlar(sizi tanısınlar ya da tanımasınlar) o kadar çok konuşurlar ki ölmeyi tercih edersiniz ve ailem bana sus adını çıkarma diyor durum bu.Tabiki de bu olayı kanıtladığım gün babamın elinden kurtulur mu o şerefsiz !!!sorun da şu böyle bir şeyi şimdiye kadar korkaklığım yüzünden açığa çıkarmamam,yüzleşmek istememem ama maalesef gerçekler yakamı bırakmıyor.Her gün vicdan azabıyla yaşıyorum ve aileme bu konuda çok kızgınım.

Varsayalım bahsettiğiniz videoyu o polis koydu
Bu polis aptal mı bu kadar mesleğini kaybetme olasılığı varken siciline geçmezmi yüz kızartıcı suç olaraktan
Çok da zeki olduğunu söyleyemem şöyle ki bu herifte polisevinin havuzunun soyunma kabinine kamera koyacak cesaret varsa çektiği görüntüyü internette yaymasının sizce bir mahsuru olur mu onun için?Herif bana ilk günden hangi odada kalıyorsunuz diye soruyor sen ne diyorsun..ve bayramda ben de eve gittiğim zaman bana gelmeden önce bana haber ver demişti bu ne anlama geliyor sizce?Benim stajım 1.5 ay sürdü bu olaylar 2 günlük olaylar değil şüphelerim de yersiz değil

Back
X