Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

Eğer öyle bir video varsa yollanan bilgisayarın ıp adresi tespit edilip olay kanıtlanabilir. Zor şey değil bunlar. Sen önce video var mı yok mu onu bul. Gönderildiğini şüphelendiğini kişileri çek kenara açıkça sor.emin olduktan sonra savcılığa git. Sitede yöneticiler bile hemen buluyorlar ıp adreslerini. Savcılık tabiki bulur.
Evet öyle yapacağım ben de hanımefendi.Önce emin olmam gerekiyor.

Konu sahibi,

Goruntulerimi gunlerce kaydetmis diyorsun. Olabilir erkek milletinden beklerim. Facebook ta paylasmis diyorsun bunuda erkeklerden beklerim. Peki bu adam sana gelip elimde goruntulerin var dedi mi? Yada herhangi bir arkadasin dusta çekilmiş videolarin yayiliyor dedi mi? Yoksa insanlar surekli sana baktigi icin mi videoya çekildiğini dusunuyorsun? Bu adam babana kadar eklemis ken sana neden goruntuleri atmasin? Zatem kendi elleriyle kanitlari dagitmis ki polis adam boyle tedbirsiz davranir mi? Bence kafanda kurduklarina inaniyosun
Keşke dediğiniz gibi kurgu olsaydı keşke tüm bunlar şüpheciliğin verdiği evhamlar olsaydı...Aylardır uyku uyuyamıyorum hanımefendi.Başa gelince anlıyor insan bazı şeyleri.Umarım böyle bir şeyle hayatınız boyunca karşılaşmazsınız.Peki siz oldaydınız ne yapardınız diye sormuştum paylaşımımda fakat anlaşılan o ki empati kuramıyorsunuz,duyarlı biri değilsiniz.

Ben polislerin icinde buyudum. Emniyet genel muduru komsumuzdu. adam kizini telefonla bikac kere arayip rahatsiz eden erkegi eviden aldirip g.tunden kan aldiklarini gordum. Bu adam sana mesaj atmis, millete videon gitmiş daha neyin kanitindasiniz. Bende inanmadim bu konuya. Polis bi baba prosedurun nasil isledigini bilir kaldi ki goruntulerinin oldugu adamin siciline 2 tane taciz olayi islenmis neden inanmayacaklarmis ki sana? Neresinden tutsan elinde kaliyor
Ya mesele olayın olup olmayacağını sorgulamak değil mesele çözüm yolu arayışım.İnanın ben de bir gün başına böyle bir şey gelecek deseler gülerdim ama başa gelince öyle olmuyor işte.

Arkadaşım , ne yaşadın bilmiyorum ama psikolojin bozulmuş bu çok belli .

Önce bir uzmandan konu ile ilgili destek al bence .

Banyoma kamera koymuş ,

Benim görüntülerimi günlerce kaydetmiş ,

Bu görüntüleri insanlarla paylaşmış ... diye NET ve KESİN cümlelerle olayı anlatıyorsun , ardından tüm bunları zannediyorum diyorsun .

Psikolojik destek sana tek tavsiyem .
Evet kesin yargı kullandım çünkü böyle bir şeyin olabileceğini düşünüyorum kuşkum var dediğim zaman millet yoktur öyle bir şey için rahat olsun gibi telkinlere başlayacaktı bilinçli olarak yazdım ki çözüm yolu bulabileyim.Şu durumda bendeki şüphe ama çok kuvvetli bir şüphe çünkü olaylara dayanarak konuşuyorum tıpkı yapbozun parçaları gibi olayları art arda koyduğumda bu karşıma çıkıyor

Çok dikkat edin bol bol dua okuyrak evden çıkın Allah szi ve canınızı korusun.. Ne insanlar var ya Allah ıslah eylesin. Umarım kısa sürede bu olay çözülür.
Allah razı olsun sizden.Evet durmadan dua ediyorum,sabrediyorum ama cezasını çekmesini de bir o kadar istiyorum.Adalet yerini bulmalı yani başla yolu yok.Öyleleri ıslah olmaz ne yazıkki...

DIYEBILECEGIM en mantıklı şey başka okula yatay geçiş yapın. Hukuki süreci başlatın. Psikolojik destek alın.

yakıştırmaya ne ilgisi var .. görüntü varsa izlenmişsindir inanılmayacak bir durum değil ki.. face e görüntü kondu diyorsun ee annene babana izletmedin mi de sana inanmıyorlar?
Hanımefendi diğer üyelere de söylediğim gibi henüz elimde görüntü yok olsa burada işim neZaten elimde görüntü olsa kimsenin inanmama gibi bir lüksü olamayacak.

DIYEBILECEGIM en mantıklı şey başka okula yatay geçiş yapın. Hukuki süreci başlatın. Psikolojik destek alın.
Son sınıfım maalesef geçiş yapamıyorum ve de ünivde kalma gibi bir düşüncem vardı ama artık imkansız sanırımBölüm birincisiyim ve düştüğüm duruma bakın.İnsanlara güvenim kalmadı başım öne eğik geziyorum

Konusmalarindan anladim banyoya gizli kamera koymus ve bunu facebooktan okuldaki insanlara atmis, farkindaysaniz dediginiz her sey bir varsayim. Universite ogrencisisiniz,heralde kimse kendini banyoya kamera koyup cekmez degil mi ilkokulda miyiz acaba da millet sizi parmakla gostererek guluyor buna. Cok ilginc. Ya tam olarak anlatmadiginiz seyler var ya da sizofrensiniz

Konusmalarindan anladim banyoya gizli kamera koymus ve bunu facebooktan okuldaki insanlara atmis, farkindaysaniz dediginiz her sey bir varsayim. Universite ogrencisisiniz,heralde kimse kendini banyoya kamera koyup cekmez degil mi ilkokulda miyiz acaba da millet sizi parmakla gostererek guluyor buna. Cok ilginc. Ya tam olarak anlatmadiginiz seyler var ya da sizofrensiniz
Detayları tabiki de var özelden sorun cevaplayayım inanmadığınız noktaları.Keşke şizofren olsaydım benim için daha kolay olurdu inanın.Olgunlaşmamış o kadar insan var ki toplumda Nasıl anlatayım bilemedim...Küçük bir örnekle açıklamaya çalışayım.Ülkemizde bir kız tecavüze uğruyor ve millet kalkıp tecavüzcüyü haklı çıkarıyor neymiş kız dekolte giymiş neymiş gece geç saatte eve gitmiş.Bunlar da yetmezmiş gibi kızın ailesi de mağdur kızlarından utanıyor sanki o kız onu isteyerek yaşamış gibi :(

Hayatim şikayetini yapmışsın zaten.pek dikkate alinmamis ailen de dahil sanki. Ispat edebilecgin bir durumsa adliyeye savcıya git bizzat görüş derim.insallah yanina kalmaz pis sapigin bugün sana yarın baska birine eli kolu sallayarak gezmemeli bedelini odemeli.
Cok gecmis olsun umarim çabuk atlatirsin...

Sizinle başımdan geçen korkunç bir olayı paylaşmak istiyorum.Üniversite öğrencisiyim,iyi bir bölümde okuyorum.Geçen yaz bulunduğum ile yakın bir ile zorunlu yaz stajımı yapmak için gittim.Babam polis olduğu için ve haliyle uygun bir fiyata konaklayacağım,güvenli bir yer olarak gördüğüm polisevinde kaldım.Buraya kadar her şey gayet normaldi fakat bir gün KPSS için eve döndüm ve benimle polisevinde kalan oda arkadaşım(30 yaşında bir bayan) benim evime gittiğim gün birkaç polisle tanışıyor ve benden onlara bahsediyor.Ben KPSSden sonra tekrar o ile döndüğümde beni tanıyor olduklarını fark ettim.Bu polislerin içlerinden biri sandığım kadar iyi niyetli çıkmadı ve beni takıntı haline getirdi.Sürekli beni gördüğünde yanıma gelir konuşmak isterdi.Bir gün oda arkadaşım bayram dolayısıyla memleketine gitti ve oda boş kaldı.Ben de hafta içi her gün sabah sekizden akşam 6 ya kadar stajdaydım ve size bahsettiğim bu şerefsiz ben staj yerine gittiğimde bu boşluktan faydalanıp odamdaki banyoya kamera koymuş ve beni günlerce izlemiş.Daha kötüsü bu görüntüleri benim üniversitemin facebook sayfalarında bulduğu kişilerin hepsine göndermiş.(Onu istemediğm için benden intikam almak amacıyla yapmış.)Bu arada o şerefsizle yakından uzaktan bir alakam yok yani ne sevgilim ne de arkadaşım.Bununla da yetinmeyip beni facebookta bulup sahte hesaplarla taciz ediyordu ben de en sonunda hesabımı kapattım ama kurtuldum mu,tabiki de hayır.Babamın facesini bulup benim olduğumu düşünerekten geçen hafta eklemiş çünkü babam okuduğum bölümle ilgili çok sayıda sayfa beğenip gruba üye olmuş.Açıkçası elimde somut bir delil olmadan şikayette bulunmam imkansız.Yapacağım tek şey gidip o videoyu gönderdiği kişilerle konuşup o görüntüyü almam olacak fakat korkuyorum :KK43:( Uzun lafın kısası siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?Aileme durumu 3 ay önce anlattım,babam da o ilin emniyet müd yardımcısına durumu anlattı ve adam taciz olduğuna inandı fakat kameranın koyulduğuna inanmadı ya da kurumun adı çıkar diye,yükselemezler diye örtbas etti durumu bilemiyorum...İşin kötü tarafı babam ve annem de izlenmiş olabileceğime ihtimal vermiyorlar çünkü kuruma güveniyorlar ve ben ikinci kez mağdur oluyorum.O piç her an karşıma çıkabilir ve daha kötü şeyler başıma gelebilir.Bu arada izlendiğimi düşünmemin sebebi o piç polisevinde havuz görevlisiydi ve beni gördüğü ilk günden beri hangi odada kalıyorsun diye sorup duruyordu ben de söylemedim bunun üzerine peki havuza giriyor musun diye soruyordu yani bu işte bir şey olduğu aşikar.Ayrıca orada çalışan polis abinin biri oda arkadaşıma ondan uzak durmamızı söylediğini çünkü geçen yıl polisevinde o piçin iki bayanı taciz ettiğini ve sadece uyarı cezası aldığını söylemiş fakat ben bunu stajdan döndükten sonra öğrendim.6 aydır cehennemi yaşıyorum o piçin yüzünden okula gitmek istemiyorum.Şimdiye kadar kimse dönüp de bana laf atıp parmaklarıyla beni işaret edip göstermişti ta ki bu olay yaşanana kadar.Millet beni gösteriyor ve birbirlerine bir şeyler söyleyip gülüyorlar.Böyle bir şeyin benim başıma da gelmesi apayrı bir şey çünkü ben ailesinin yanında okuyan,kendi halinde,koskaca ünivde toplasan 20 kişiyi tanımayan,okuldan eve evden okula giden ve de başarılı biriyim.Böyle boktan bir olaya bulaşmam tamamen şanssızlığımın sonucu.Paranoyak değilim,izlendiğimden eminim.Sadece bundan sonra ne yapabilirim,o şerefsizin cezasını çekmesini nasıl sağlarım onun için uğraşıyorum.lütfen tavsiyede bulunun(gerek hukuki gerek psikolojik ve olayla ilgili beni ilgilendiren diğer konularda)
Babaniz polis babaniz daha iyi bilir bize neyini soruyosunuz cok gecmis olsun allah bian once bunu yapanin cezasini versin. Ama ben sunu anlamadim annem izlenmis olabilcemi dusunmuyor diyosun bide kamera goruntulerim var diyosun yani banyo yaparken goruntulerin varsa izlenmis oluyosun zaten.

Sana ailen bile inanmamış o videoyu face koydu diyosun nasıl inanmıyorlar bide emniyetten baban nedense hiç inanmadım kusura bakma çok olmıyacak şeyler yazmışsın
Ay evet konu bana da mantik disi geliyor. Yani bi mantik hatasi var bi tuhafliklar var. Annesi diyomuski ben izlendigine ihtimal vermiyorum diyomus yahu banyo yaparken internete yayilmis goruntulerden bahsediyo sonrada acaba izleniyormuyum diyo bu ne sacma bisey.

O zaman başkalarına bu görüntüleri yolladığını ...

Facede paylaşıldığını ...

Öyle tahmin ediyorsun sadece , hmmm bu tahmin sebebinde sana oda numaranı sorması ; havuza girdiğini sorması ...falan .

Hmmm , bunlardan banyona kamera yerleştirdiği tahmin ettin .

Üstelik okulda insanlarda seni parmakla gösterip , fısır fısır konuşuyor .

Hmm , peki o zaman , iyi geceler size ...
Ya bir erkekle ilk karşılaşmanızda size hangi odada kalıyorsun dese ve siz bu soruyu gwçiştirdiğinizde peki havuza giriyor musunuz diye sorsa siz ne düşünürdünüz merak ettim.Bunlardan odama kamera koyduğunu çıkarmadım tabiki dediklerini iyice anlayın da yargılayın beni.Beni birkaç sahte hesapla taciz ettiğinde kullandığı cümlelerden çıkardım izlendiğimi ve de gayet de güzel işaret ediyor insanlar maalesef :/

Ay evet konu bana da mantik disi geliyor. Yani bi mantik hatasi var bi tuhafliklar var. Annesi diyomuski ben izlendigine ihtimal vermiyorum diyomus yahu banyo yaparken internete yayilmis goruntulerden bahsediyo sonrada acaba izleniyormuyum diyo bu ne sacma bisey.
Acaba izleniyor muyum demedim iyi oku yazdıklarımı.Elimde delil olmadığı için adı şüphe oluyor tabiki fakat olayın bir de benim tarafımdaki yüzü var yani tüm tacizler,okulda bir anda anlam veremediğim bir şekilde ünlü olmam gibi.

yakıştırmaya ne ilgisi var .. görüntü varsa izlenmişsindir inanılmayacak bir durum değil ki.. face e görüntü kondu diyorsun ee annene babana izletmedin mi de sana inanmıyorlar?
Ya hala annemde izlenmis olabilirsin diyoya yaa bayilazaaaam. Yahu giruntu varsa izlenmis oluyosun zaten annen bunu anlayamiyimu goruntu yoktanmi var oldu banyoya biri kamera koymus iste izlenmismiyim bilmemne bu ne demek ya

Son sınıfım maalesef geçiş yapamıyorum ve de ünivde kalma gibi bir düşüncem vardı ama artık imkansız sanırımBölüm birincisiyim ve düştüğüm duruma bakın.İnsanlara güvenim kalmadı başım öne eğik geziyorum
Vicdaniniz rahat ise neden basınız eğik gezesiniz. Başka şehire gidin orda sıfırdan hayat kurun. Tüm gecmisinizi de silersiniz. Tabi hukuki süreç devam etmeli.

Acaba izleniyor muyum demedim iyi oku yazdıklarımı.Elimde delil olmadığı için adı şüphe oluyor tabiki fakat olayın bir de benim tarafımdaki yüzü var yani tüm tacizler,okulda bir anda anlam veremediğim bir şekilde ünlü olmam gibi.
Goruntuyu gormussun polise git ver benim kaldigim yerde banyo yaparken biri bwni izlemis ahada goruntuler sikayetciyim bulun diyceksin polis goruntuyo bakip ta hani delilin demezki zaten polis kizisin sen daha iyi bilursin dimi yani

Back
X