• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin arkadaşlar

ogretmenhanim6161

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
78
42
3
29
Ben evleneli 3 ay olacak. Bu ay adetten 4 gün önce idrar testi yaptım. 3 kere yaptım ücü de çift çizgi çıktı. Ama tam kırmızı çizgi. Kan verdim test yapıldı. Bhcg değeri 1303 çıktı sizce her sey normal mi? İlk gebeliğim o yüzden çok bilgisizim. Bundan sonra beni neler bekliyor napmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bundan sonra sizi düzenli kan testi bekliyor, kese görünene kadar.
Ondan sonra da aylık kontroller, tarama testleri ve umarım sağlıkla kavuşacağınız bir doğum:)

Iki kan degerine gore degil keseye gore ortaya cikiyor arakadasim bat gununden 2 gun sonra kan verdi yuksek cikmisti 1000den ustu bizde ikiz sandikta degilmis keseye baktirdi ve tekdi oyuzden kan yuksekte olsa ikiz ogrenmez bence
Anladım benim de ilk gebeliğim pek bilgim yok teşekkür ederim ☺️

Iki kan degerine gore degil keseye gore ortaya cikiyor arakadasim bat gununden 2 gun sonra kan verdi yuksek cikmisti 1000den ustu bizde ikiz sandikta degilmis keseye baktirdi ve tekdi oyuzden kan yuksekte olsa ikiz ogrenmez bence
Kese ne zaman görülüyor? Adet gectikten kaç gün sonra? Bilgilendirirseniz cok sevinirim 😊

Canım bir sorun mu var yoksa döllenme mi oluşmadı sadece? Allah tez zamanda nasip eder inşallah canım ❤
Aminnn insallahhhhh🤲🏻🤲🏻 tesekkur ederim
Doktora gittim hersey normal cikti cok sukur yani benim bildigim bi sorun yok sanirim dollenme olmadi ovu testi ile yumurtalama takibi yaptim ama tutmadi bide 2 3 aydir adet sancim cok cok fazla normal mi bilmiyorum 7 aydir istiyoruz bu arada

Aminnn insallahhhhh🤲🏻🤲🏻 tesekkur ederim
Doktora gittim hersey normal cikti cok sukur yani benim bildigim bi sorun yok sanirim dollenme olmadi ovu testi ile yumurtalama takibi yaptim ama tutmadi bide 2 3 aydir adet sancim cok cok fazla normal mi bilmiyorum 7 aydir istiyoruz bu arada

ben de 6 aydır istiyorum. adetlerim düzensizleşmeye ve çok ağrılı geçmeye başladı. doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor. ama hala gebelik yok.

Back
X