Lütfen yardim edin bi fikir verin bana!

lastiği çekiyorsun çekiyorsun tam kopacak sandığımda bırakıyosun dedi ( burda kastettiğinide yazarsanız sevinirim)
Birşeyler yaşamak için yakınlaşıyoruz ama tam yaşayacağımız zaman kendini çekiyorsun anlamında söylemiş bu cümleyi.
Ayrıca kullandığı kelime ve üslup tarzı çok çirkin geldi bana.
Arkadaşınız hoşlanmış olabilir tanıyabilmek adına aynı ortamda bulunmuşlar.
Bu hareketlerinden ben olsam zaten o kişi adına çoktan karar vermiş olup şu an yaşanılanları sorgulamazdım.
Öpüşme sarılma anlık olur demişsiniz haklısınız evet onun belirli bir zamanı olmaz ama arkadaşınız üstüme çıktı ve ben ittim diye bir cümle kullanmış.
Anlık ve iki kişinin isteğiyle olur böyle şeyler.
Çocuk biraz üstüne gitmiş bu olayın yaşanması için ama arkadaşınız alkollüyken iyi kontrol etmiş kendini.
Bence bıraksın artık sorgulamayı bundan sonra nasıl davranayım ne yapayım diye.
Ben olsam gördüğüm yerde kafamı çevirir geçerdim.

arkdaşlar teşekkür ederim paylaşımlarınız için.evet arkadaşım gerçekten çok güçlü bi kişiliğe sahip ,biçoğunuz ilk gün yakınlaşmaktan ötürü kızmışsınız.ama kendisi 2 yıldır çocuğa karşı birşeyler hissediyor.bunu da ona verin...burda güzel olan da tek bi nokta var o haliyle kendini tutabildi.allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi...
ama şimdi o aşkını nasıl içine gömecek bilmiyorum.
tek istediği şimdi çocuğun onu sevmesi ama bu olmıcak birşey bence...

Valla herşey ortada...
Bu olayı anlamak için uzun uzun okumaya gerek yok ...
Öncelikle hatayı kız arkdaşınızda bulduğumu söylemek isterim...
Çünkü ilk defa aynı ortamda bulunduğu bir erkeğe yakınlaşması bi hata...
Hem içkilile hemde huyunu suyunu bilmediği sadece uzaktan görüp hoşlandığı bir kişi..
Bayanlar için öpüşmek daha farklı algılanırken erkekler için öpüşmek bazı şeylerin başlangıcıdır...
"lastiği çekiyorsun çekiyorsun tam kopacak sandığımda bırakıyosun" demek istediğide budur...

yasanması gereken anlardı. yasandı
yasamak anlamak degildir ancak
yasamadan anlasılmaz

düsündügün düsünülmüsse de coktan
düsünmeden yaptıkların olmasa
yasamın anlamı olmaz

arkadaşlar olan olmuş evet belki ilk buluşmada bunlar olmamalıydı ama önemli olan yapılan yanlıştan bi ders çıkarmak ki bunu da gördüler,yaşadılar ve bitti..burda çocuğun yapmak istediğini soruyoruz..
kız arkadaşımın ilk buluşmada öpüşmesin doğrumu yanlış mı diye değil...

yasanması gereken anlardı. yasandı
yasamak anlamak degildir ancak
yasamadan anlasılmaz

düsündügün düsünülmüsse de coktan
düsünmeden yaptıkların olmasa
yasamın anlamı olmaz

arkadaşlar olan olmuş evet belki ilk buluşmada bunlar olmamalıydı ama önemli olan yapılan yanlıştan bi ders çıkarmak ki bunu da gördüler,yaşadılar ve bitti..burda çocuğun yapmak istediğini soruyoruz..
kız arkadaşımın ilk buluşmada öpüşmesin doğrumu yanlış mı diye değil...

Anormal olan ilk buluşmada öpüşmek değil bence..
İlk buluşmada o kadar alkollü olmak yanlış bence burada..:delphin:
Adam da zaten kıza birazcık kıymet verseydi,arkadaşınızın o durumdan yararlanmazdı..
Muhtemelen bir şeyler yaşamayı ve arkadaşınızın bir daha hatırlamayacağını planlamıştı terbiyesiz adam! Bence artık arkadaşınız aklına başına toplasın,böyle adamdan hayır gelmez..:kızgın:
Gerçekten hoşlanan adam duygularını,arzularını karşısındaki sağlamken açar ve yaşar..

Genç kızlarımızın böyle kötü insanlara karşı biraz uyanık olması lazım. İlk görüşmede içkiler içilmiş, belliki sarhoş edip amacına ulaşacak. Allahtan sorunsuz atlatmış olayı arkadaşınız.
Aşkı maşkı boşversin, böyle birinden adam olmaz. Arkadaşınız bir an önce bu adamdan kurtulsun.

arkadaşım bir de söylenmiş ama, bu lastik meselesi gerçekten hoş bir üslup değil, çocuk sanırım arkadaşının ondan hoşlandığını anladı ve sarhoş olduğunu düşünüp kızdan yararlanmaya çalışacaktı.türk filmi senaryosu gibi yazdım ama herkes böyle düşünmüş zaten.

Anormal olan ilk buluşmada öpüşmek değil bence..
İlk buluşmada o kadar alkollü olmak yanlış bence burada..:delphin:
Adam da zaten kıza birazcık kıymet verseydi,arkadaşınızın o durumdan yararlanmazdı..
Muhtemelen bir şeyler yaşamayı ve arkadaşınızın bir daha hatırlamayacağını planlamıştı terbiyesiz adam! Bence artık arkadaşınız aklına başına toplasın,böyle adamdan hayır gelmez..:kızgın:
Gerçekten hoşlanan adam duygularını,arzularını karşısındaki sağlamken açar ve yaşar..

teşekkür ederim lale hanım,bu konuda haklısınız ama içki işte şişede durduğu gibi durmuyo :1no2: ve bi bira ile sarhoş olmam derken üstüne şarabı içince sonradan çarpmış...
zaten ilk kez bulunduğu bi ortamda içmesinden ve sarhoş olmasından ötürü ben arkadaşıma çocuk hoşlanacaksada senden o anda soğumuştur dedim..
işin kötü kısmı hepimiz aynı okuldayız o bi üst devre ama karşılaşılacaktır ister istemez.. kız çok temiz düzgün biri ama çocuk şu an ne düşünüyodur onu bilmiyoruz...

teşekkür ederim lale hanım,bu konuda haklısınız ama içki işte şişede durduğu gibi durmuyo :1no2: ve bi bira ile sarhoş olmam derken üstüne şarabı içince sonradan çarpmış...
zaten ilk kez bulunduğu bi ortamda içmesinden ve sarhoş olmasından ötürü ben arkadaşıma çocuk hoşlanacaksada senden o anda soğumuştur dedim..
işin kötü kısmı hepimiz aynı okuldayız o bi üst devre ama karşılaşılacaktır ister istemez.. kız çok temiz düzgün biri ama çocuk şu an ne düşünüyodur onu bilmiyoruz...

Rica ederim..yerimseniben
Bırakın adam ne düşünürse düşünsün..
Kurtulduğuna şükretsin ve kendi hayatına baksın arkadaşınız..kaydirigubbakcemile4
Karşılaşsalar bile selam bile vermeyip dönüp gitmek gerek bence..:dilcikar:

arkdaşlar teşekkür ederim paylaşımlarınız için.evet arkadaşım gerçekten çok güçlü bi kişiliğe sahip ,biçoğunuz ilk gün yakınlaşmaktan ötürü kızmışsınız.ama kendisi 2 yıldır çocuğa karşı birşeyler hissediyor.bunu da ona verin...burda güzel olan da tek bi nokta var o haliyle kendini tutabildi.allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi...
ama şimdi o aşkını nasıl içine gömecek bilmiyorum.
tek istediği şimdi çocuğun onu sevmesi ama bu olmıcak birşey bence...

Tek istedigi sey o cocugun onu sevmesi????

Gülüm herkezin sevgi anlayisi farklidir, arkadasin belki o adamin onu orda öpmesinden ilgilenmesinden vs. vs. kendine bir pay cikardi erkeginde ona asik oldugnu sandi lakin görüldügü gibi o sadece firsattan istifade etmis....:delphin:

Arkadasin daha cok ileri gitmeye müsade etseydi hayir demezdi inan....:delphin:

Bence o geceyi biran evvel unutsun o adamida, seven delikanli gibi seven bir adam zaten orda sevdigi kizin bardak bardak biralari götürmesine izin vermezdi....:kahve:

güzel arkadaşım sanırım yazıyı baştan sona okumadın, ne yaşanmış ki,bi öpücük var hafifte bi yakınlaşma..yani bunlar yatmamış ,soyunmamış, ya da ne biliim farklı şeyler yok .kız arkadaşım kör aşık desem yeridir bilmem hiç aşık oldunuzmu veya aşıkken insanın gözü görmüyo ki bu kız sarhoş haliyle çocuktan kaçabildiğince kaçmış.. :1ninca:

Kaçabildiği kadar kaçmamış canım ilk kez yüz yüze görüşmeye gittiği gün sarhoş olana kadar içmiş ve adamla sadece öpüşse bile aynı odada yatmış, uyumuş, öpüşmüş, koklaşmış, valla tam gaz ilerlemiş şahsen ben erkek olsaydım böyle bir durumdan sonra arkadaşın hakkında çok iyi düşünmezdim adam sen öpüşmeyi bilmiyorsun diyince arkadaşın yalan söylemiş gurur mu yaptı bilemem ama yanlış yapmış ilk olduğunu söyleseydi daha farklı olabilirdi belki...ben erkek olsaydım daha öncede yaptım daha öncede öpüştüm diyen, ilk buluşmada sarhoş olup aynı odada yatan bir kıza böyle bir mesaj atardım ancak....
Diyeceksin adamın hiç mi suçu yok var tabii arkadaşının sevgisinden aşkından faydalamış olacak ki niyetini bozmuş
ya da zaten niyeti kötüymüşkötükedihüso

Merhaba,ben de diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum..Ancak arkadaşınız ısrarla acaba benden hoşlandığı için mi bu sözleri söyledi,bu mesajları çekti yanılgısı içinde geldi gibi bana..Lastiği çekip bırakmak "bana kur yapıyorsun yapıyorsun sonra tam ben gaza geldiğim anda geri çekiyorsun kendini " demek sanırım..Arkadaşınızın o alkollü hallerini kur gibi algılamış olabilir..Belli ki niyeti o durumdan yararlanmaktı ama sonra pişman oldu,git gelleri oldu..Aklında aşk falan yok bu adamın..Çok kaba bir tabir olucak ama sadece uçkurunun peşinde..:oklava:

Onunla ilk görüşmede bu kadar alkol alıp bazı şeylere müsade etmeseydi çok daha iyi olurdu..Keşke çocuk onun üstündeyken birden kalkıp orayı terkedecek durumda olsaydı arkadaşınız..Bu kez çocuk birden neye uğradığını şaşıracak ve pişman olucaktı,arkadaşınız içine dert olucaktı belki..Yani çekip gitse daha saygı uyandırırdı gibi geldi bana..Öpmek mi istiyorsun al öp deyince yine bişeyler yaşamayı ben de istiyorum gibi olmuş..

Erkek milletinden ne kadar kaçarsan o kadar kıymete biniyorsun...Durum böyle..

merhaba çok yeniyim dün üye oldum. yaaa ben 19 yaşındayım yeni evlendim bir buçuk aylık evliyim ama kocam tam bi bilgisayar manyağı işi bu severek de evlendik ama nebilim evlenince farklı olur sandım bilgisayar programcısı kendileri ada bilgisayar başından kalkmıyo yeni evli değil sanki 10 yıl oldu evleneli ben evliliğin ilk ayında çifler sürekli beraber olur yan yana oturur nebilim kocası kadına sürekli ilgi gösterir sanıyorum. ben mii çok abartıyorum yoksa bizim evliliğimizde bi anormallik mi var bana bi fikir verin lütfen sürekli kavga ediyorumm sonra daha bir buçuk aylık evliyim ama hiç öyle hissetmiyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum yaaaa ben mutlu değilimm yaaaaaaa

merhaba çok yeniyim dün üye oldum. yaaa ben 19 yaşındayım yeni evlendim bir buçuk aylık evliyim ama kocam tam bi bilgisayar manyağı işi bu severek de evlendik ama nebilim evlenince farklı olur sandım bilgisayar programcısı kendileri ada bilgisayar başından kalkmıyo yeni evli değil sanki 10 yıl oldu evleneli ben evliliğin ilk ayında çifler sürekli beraber olur yan yana oturur nebilim kocası kadına sürekli ilgi gösterir sanıyorum. ben mii çok abartıyorum yoksa bizim evliliğimizde bi anormallik mi var bana bi fikir verin lütfen sürekli kavga ediyorumm sonra daha bir buçuk aylık evliyim ama hiç öyle hissetmiyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum yaaaa ben mutlu değilimm yaaaaaaa

Canım seni çok iyi anlıyorum ama eşinin işi buymuş bennim eşimde grafiker ilk aylarda bende böyle dönemler yaşadım çok yalnız kaldım evlenip İstanbula yerleştim kimseyi tanımıyorum evimi yerleştirmeye bir gelenim olmamış çok kötü olmuştum ilk 6 ayım zehir olmuştu biliyor musun evli olduğumu bile anlamamıştım biz yine beraber vakit geçiriyorduk fakat yemek saatlerimiz uyku saatlerimiz çok düzensizdi ben bir yemeği 3 defa ısıttığımı bilirim benim eşim çok titiz birde işini bitirmeden kalkmazdı....
Yeni evlendi 3 günlük daha antalyaya gittik balayına diye 3. arkadaşına gittik iki gün kaldıko ki gün bana zehir oldu hayatımda ilk gördüğüm insanların vinde tek başıma saatlerce oturdum eşim içerde çöken pc yi kurtarmaya çalıştı kafamçokkarıştısenağlama
Arkadaşının annesine yemeğe gittik oradada pc
sorunuuuuukötükedihüsosenağlama
Ama zamanla geçti çevre edindim ve alıştım sonrada eşime işini bıraktırdım kaydirigubbakcemile sositososito şimdi arada iş alıyor ama sen sakın işi bırak falan deme sakııııııınnnnyerimseniben zamanla alışıyorsuuunnn mutlaka sana zaman ayıracaktırrrrr

Çocuğun amacı apaçık ortada zaten..Arkadaşınızla birlikte olmayı düşündü ama arkadaşınızın davranışlarından ( sen öpüşmeyi bilmiyorsun demesi ve buna rağmen arkadaşınızın hayır,daha önce yaptım demesine rağmen tecrubesiz olduğunu bir şekilde anlamıştır) ötürü istediği aşamaya kadar gelemeyeceğini anladı..Adam niyeti bozmuştu..Çok daha açık konuşayım arkadaşınızın bakire olduğunu anladı ve işine gelmedi..Çünkü öpüşmekle yetinmek isteyen biri değil...Daha öncede söylediğim gibi uçkuruna düşkün biri..Bakire biriyle yakınlaşmak onun için başını belaya sokmak demek..Hazır etrafta varken onları değerlendiririm dedi..Aşk falan yok kafasında...Ben olsam ne adını anarım ne de acaba ne düşünüyor diye kafa yorarım..Bir erkek bir kızı kafasına taktı mı aşık oldu mu bambaşka davranır...Arkadaşınız şunu bilsin ki o adamın kesinlikle değer verdiği falan yok...Hatta ilk görüşmede alkollu durumlara girilmesi,o kötü hallerini görmesi ( kusturdu vs demiştiniz) çok farklı şeyler düşünmesine sebep olmuş..

canım sen kendi adına bi konu açsan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır emin ol :delphin:

gelelim konumuza.arkadaşm çocuğun amacı apaçık ortada.ne demişler görünen köy klavuz istemez.çocukla konuşmaya başladığı ilk gün çocuğu eve alıp içki içip sonra aynı odaya çekileni ben ilk defa duydm doğrusu.benimde sevdiğim war.aşk ne demk bende biliorum.ama bu yapılan aşktan meşkten çok uzak kalıo.Çok üzgünüm çoook hem diosunki yakınlaşmk istemiş hem diosunki basit bi öpücük.basitimi kalmış artık ya.walla ya bende ya sizde bi sorun war ben çözemedim.bu çocuğun aklı karışık.eğerki kız arkadaşınla ciddi düşünse ilk konuşmasını saygı çerçevesi içerisinde yapardı emin ol.bence fazla bişey beklemeyin bu çocuktan .herzamn arkadaşın onun karşısıında o günkü gibi güçlü olup çocuğu üzerinden atamaz cokacimcoook

merhaba arkdaşlar hepiniz birşeyler yazmış değerlendirmişsiniz,teşekkürler..
bende daha yeni yazabiliyorum çünkü şimdi arkadaşımla görüşme fırsatım oldu...
dediğiniz gibi çocuk çok kişiliksiz miş... mesajlaşmışlar.melis sormuş:o gece duygusuz mu öptün beni..?
attığı mesajı yazıyorum sizlere: o gece hiçbirşey düşünmedim.bıraktım kendimi senin gibi.bu seni üzebilir ama yapabilecek birşeyim yok....

iyiki daha fazla bırakmamışlar kendilerini.bu sefer sende istedin yaşadık olacaktı adı.kızlar biraz mantıklı davranın nolur bu devirde büyük aşk gerekmiyor bir erkeğin bir kızı öpmesi için.onlar için çok sıradan birşey olmuş artık.burda iş kızlara düşüyor.bunlarla kapalı kapılar ardında biraraya gelmeyin.hele hele içki içerek asla nasıl tahmin etmez olacakları.resmen bir gecelik kadın muamelesi yapılmış arkadaşınıza.birlikte uyursanız bir adamla kibarcasını söylüyorum.o an bundan mutlu olur.ama sabah beynini sorular kemirmeye başlar.daha kaç kişiyle uyudu acaba diye.ha bu sorun değilse arkadaşınız için.en azından bundan sonrası için düzeyli davransın.erkek için birşey söylemiyorum.kendi cinsinden bekleneni yapmış okadar

Back
X