Bende o haftalardan beri aynı bulantıdan yemek yiyemiyorum ama benim kusmam yok.
Dr bana bir ilaç verdi o baya fayda etti tamamen kesilmesede azaldı bulantılar istersen adını yazayım dr. una danışırsın zaten yazdırman gerekir çünkü fiyatı 35 tl yazdırınca 8 tl ama mutlaka dr. una danış ilacın adını özelden yazdım.
bende özele gıdıorum o fıyatta ılca dedıler heralde ssk karsılamıyormus bakalım onu deneyecem serum yıye yıye canım acıyor artık
arkadaşlar tavsıyelerınız ıcın tesekurler elımdende bısey gelmıor elma ıle durabılıyorum tek
muzda fayda etmedı bakalım hayırlısı dıyorum bırzdn kraker yıyım yarım saat sonrada 1 bardak su ıcem suya ıhtıyacım var dahamı kotu olurum k?
Arkadaşlar 8 haftalık hamıleyım ve hıc bırsey yıyemıyorum sabahları dıyolar tuzlu cubuk fln fayda etmıor 24 saat övuorum cıkarıyorum hastaneyede yattım 3 4 gun serum yedım kendımı toparladım ama mıgde bulantım gecmıor ve 5 kılo verdım halende verıorum halım kalmadı yataktan kalkamıom yemek ekmek zorlasamda yıyemıyorum yardım edın mutlaka vardır bır yolu ınanın 1 haftadır suya hasretım su canım ıstıyor lıkır lıkır ama ıçememkı cıkarıom hem ac karnına
bugun ruyamda ceşmeden su içerken gordum kendımı yardım edın....
Arkadaşlar 8 haftalık hamıleyım ve hıc bırsey yıyemıyorum sabahları dıyolar tuzlu cubuk fln fayda etmıor 24 saat övuorum cıkarıyorum hastaneyede yattım 3 4 gun serum yedım kendımı toparladım ama mıgde bulantım gecmıor ve 5 kılo verdım halende verıorum halım kalmadı yataktan kalkamıom yemek ekmek zorlasamda yıyemıyorum yardım edın mutlaka vardır bır yolu ınanın 1 haftadır suya hasretım su canım ıstıyor lıkır lıkır ama ıçememkı cıkarıom hem ac karnına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?