karo ama mat bir karo parlak olsa belki böyle olmazdıben anladım o yapışanları da zemin ne parke mi karo mu
çok sağ ol canım eşim gelirken alsın ona yaptırırm hemen deneyeceğim inşallah fayda ederTiner çıkartabilir ama siz yapmayın hamileyseniz.
Denedim canım hem kolay kolay çıkmıyor çok bastırınca da yeri ciziyorbulaşık teli denediniz mi
alüminyum olanları
geçen yardımcım istedi ben bilmiyordum bir gittim ki tüm marketi onlar sarmış
her marka her boy var
bu iyi oluyor yapışkanları vs çıkarıyor dedi
Onu da deneyebilirsin ama etiketi ve bant kalıntısına adetin çok güzel sokuyor bunu sokmuyor o söker mi acabaEtiket sokucu spreyler var. Sikiyorsunuz 2 dk bekliyorsunuz. Sonra siliyorsunuz. Mis gibi cikiyor iz kalmiyor.
Tamam canım onu da deneyeceğim inşallah çıkar yaa bir de English home Dan çokta ucuza almamıştım kesme halılar daha ucuzduhalı baya kalitesizmiş yıkama talimatına uygun yıkadığın halde böyle olduysa keşke halıyı atmadan önce müşteri hizmetleri ile iletişime geçseydin canım, yerin temizlenmesine gelince zemin eğer taş ise Bim'de Sarı güç diye bi ürün var her şeyi çıkarıyor ondan al gece sık sabaha kadar beklet bi dene o şekilde
Aklıma bişey geldi işe yarar mı bilmiyorum da koli bandı ile ağda yapıyor gibi izlerin üstüne denesene belki yapışkana yapışır
Valla denemeden bilemezsiniz. Ama benim kizimin cama yapistirdigi kece yapiskanlari cok guzel cikardi.Onu da deneyebilirsin ama etiketi ve bant kalıntısına adetin çok güzel sokuyor bunu sokmuyor o söker mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?