lütfen yardim edin bunalimdayim artikk dayanamiyorum

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Bunlari yazarken bile agliyorum,hergun yeni biseyle karsilasiyorum,normal insanlar gibi sabah kalkip işlerimi yapip cocuguma zaman ayirmak istiyorum ama hep baska seyler cikiyor Allahim caresiz dert vermesin,bir toz bocekleriyle uhrasiyorum,birgun sobam tūter duman disina verir,simdide kedi girmis mutfagimin camindan dayamistim camini sirkeyle dolaplari sildim koku oldu diye mutfaga bir girdjm kedi gorunce bagirdim oda cikti camdan geri camlari bile rahat acamiyorum esime kac kere dedim sineklik tak diye oda tam bir vurdum duymaz kimseyle konusamiyorum hep icimde yasiyorum herseyi o yuzden bana yardimci olun lutfen bu sokak kedileri mikrop hastalik bulastirirlarmi nerden baslicam temizlemeye zaten takintili biriyim suanda o kadar caresiz ne yapcani bilmez bir durumdayim belki size bunlar basit seyler gelebilir takintili oldugum icin normalde zaten bana cok agir geliyor bir yol gosterin lutfen artk cok yiprandim

Psikiyatriye gitmenizi önerebilirim veya psikolog,anlattıklarınızda ekstrem birşey yok,takıntılıyım dediniz onun için öneriyorum

kedi eve girdi diye mikroplar evinizde dolaşmaya üremeye başlamadı.
kedinin nesi pis olabilirki evinize girmiş bişeyler koklamış yiyecek aramıştır sizde kapınızın önüne yemek artıklarınızı ve bikap su bırakarak onun ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz onlar bizlere muhtaçlar, böylece evinize girmezler.

Walla dedigin gibi bunlar bana o kadar basit geldi ki bacim, hayatinda dek derinin bunlar olmasini dilerim.

Baska da diyecek biseyim yok. bi yerinden baska iste temizlemeye. oturup aglamakla mutfak kendi kendini temizlemiyo

çok ufak tefek şeyler bunlar. ağlayacak bişey yok ki. dolmuşsunuz sadece biraz.

ayrıca o kediler bizden temizdir bence. çamaşır suyu şle normal temizliğinizi yapın geçin.

sineklik gibi evle ilgili konularda da - galiba çalışmıyosunuz - eşinize bel bağlamayın. arayın bi ustayı yaptırın.

Yazdiklarimin altinda cizgi olduguna dikkat etmedim ozurdilerim yani ben temizlige nerden baslicam temizlemesem bise olurmu benmi abartiyorum dogru olan ne bilmiyorum suanda

anladığım kadarıyla anlık dertlerini büyütüyosun ama çözümü olmayan şeyler değil kendini yıpratacak dert hiç değil

evet ne yazikki basit seyler ustelik ulkemizde felaketler yasanirken burda sizin mutfak caminda giren kedinin bulastirmis olacagi muhtemel mikroplara uzulup sizinle kalp birligi yapamayacagiz kusura bakmayin. Bu kadar kucuk gunluk seylere takintiliysaniz belki bir uzmana gorunmenin vakti gelmis olabilir. Bunda ayip ve utanilacak birsey yoktur ruhumuzun da zaman zaman tedaviye ihtiyaci olabilir.
Kocaniza da soyleyin o sinekligi taksin onumuz yaz

Kac gundur yapiyorum zaten temizlik artik yoruldugumu baya bir hissediOrum beden ve psikolojik olarak o yuzden agliyorum belkide anlatacak konusacak kimsem yok bende buraya yazma geregi duydum

Kac gundur yapiyorum zaten temizlik artik yoruldugumu baya bir hissediOrum beden ve psikolojik olarak o yuzden agliyorum belkide anlatacak konusacak kimsem yok bende buraya yazma geregi duydum
e tmm yapmışsın işte temizlik daha takacak bişey kalmamış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…