- 4 Mart 2016
- 70
- 14
- 3
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Psikiyatriye gitmenizi önerebilirim veya psikolog,anlattıklarınızda ekstrem birşey yok,takıntılıyım dediniz onun için öneriyorumBunlari yazarken bile agliyorum,hergun yeni biseyle karsilasiyorum,normal insanlar gibi sabah kalkip işlerimi yapip cocuguma zaman ayirmak istiyorum ama hep baska seyler cikiyor Allahim caresiz dert vermesin,bir toz bocekleriyle uhrasiyorum,birgun sobam tūter duman disina verir,simdide kedi girmis mutfagimin camindan dayamistim camini sirkeyle dolaplari sildim koku oldu diye mutfaga bir girdjm kedi gorunce bagirdim oda cikti camdan geri camlari bile rahat acamiyorum esime kac kere dedim sineklik tak diye oda tam bir vurdum duymaz kimseyle konusamiyorum hep icimde yasiyorum herseyi o yuzden bana yardimci olun lutfen bu sokak kedileri mikrop hastalik bulastirirlarmi nerden baslicam temizlemeye zaten takintili biriyim suanda o kadar caresiz ne yapcani bilmez bir durumdayim belki size bunlar basit seyler gelebilir takintili oldugum icin normalde zaten bana cok agir geliyor bir yol gosterin lutfen artk cok yiprandim
e içine sinmediyse şöyle üstünden bi geçi ver atla deve değil sonuçtaYazdiklarimin altinda cizgi olduguna dikkat etmedim ozurdilerim yani ben temizlige nerden baslicam temizlemesem bise olurmu benmi abartiyorum dogru olan ne bilmiyorum suanda
Bunlari yazarken bile agliyorum,hergun yeni biseyle karsilasiyorum,normal insanlar gibi sabah kalkip işlerimi yapip cocuguma zaman ayirmak istiyorum ama hep baska seyler cikiyor Allahim caresiz dert vermesin,bir toz bocekleriyle uhrasiyorum,birgun sobam tūter duman disina verir,simdide kedi girmis mutfagimin camindan dayamistim camini sirkeyle dolaplari sildim koku oldu diye mutfaga bir girdjm kedi gorunce bagirdim oda cikti camdan geri camlari bile rahat acamiyorum esime kac kere dedim sineklik tak diye oda tam bir vurdum duymaz kimseyle konusamiyorum hep icimde yasiyorum herseyi o yuzden bana yardimci olun lutfen bu sokak kedileri mikrop hastalik bulastirirlarmi nerden baslicam temizlemeye zaten takintili biriyim suanda o kadar caresiz ne yapcani bilmez bir durumdayim belki size bunlar basit seyler gelebilir takintili oldugum icin normalde zaten bana cok agir geliyor bir yol gosterin lutfen artk cok yiprandim
evden yollar temizlerdim içimesinmezse oturup ağlama gereği duymazdım hatta burda yorum atmak yerine temizliğe başlayabilirsin benceSizin evinize girdigini gorseydiniz ne yapardiniz
Sizin evinize girdigini gorseydiniz ne yapardiniz
e tmm yapmışsın işte temizlik daha takacak bişey kalmamış kiKac gundur yapiyorum zaten temizlik artik yoruldugumu baya bir hissediOrum beden ve psikolojik olarak o yuzden agliyorum belkide anlatacak konusacak kimsem yok bende buraya yazma geregi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?