Ay inşallah canm ağzın bal yesin emi sende sağlıkla alırsın inşallah bebeginiBen yok diye biliyorum:)yine de sikin disinizi,yarin alirsiniz haberini
hayırlı olsun canım, emin olmak için bir tane daha gebelik testi yapsan için rahatlar en azındanAy inşallah canm ağzın bal yesin emi sende sağlıkla alırsın inşallah bebegini
Sağol cNm yaptım başka marka ondada silik ciktihayırlı olsun canım, emin olmak için bir tane daha gebelik testi yapsan için rahatlar en azından
eee hadi hayırlı olsun gözünüz aydın o zaman :)Sağol cNm yaptım başka marka ondada silik cikti
Ya inşallah başka topikte catlatma iğnesi hormonu yükseltir diyo arkadaşlar kesin sonuç yarın belli olucakeee hadi hayırlı olsun gözünüz aydın o zaman :)
Mujdeli haberi bekleriz o zaman.Amin canim insallah sende alirsin artik kucagina:)bu arada benimde ilk test yok cikmisti,ikincisi de silikti.sonuc;hamileyimAy inşallah canm ağzın bal yesin emi sende sağlıkla alırsın inşallah bebegini
Agrim coktu goguslerim sizliyodu hayirlisi artikArkadasim. Ignede betahcg oldugu icin yalanci pozitif verir idrarda da kanda da. O nedenke igneden en az 12 gun sonra test yapilmasi tavsiye edilir. Erken yapmissin.
Moralim bozulsada rabbimden ümit kesilmezMujdeli haberi bekleriz o zaman.Amin canim insallah sende alirsin artik kucagina:)bu arada benimde ilk test yok cikmisti,ikincisi de silikti.sonuc;hamileyim
Bende öyle bir korkuyla gitmiştim ama kesem gözüktü canm bugünCanım hayırlı olsun ,ümidini kırmak istemem ama çatlatma ignesinde beta hcg hormonu olduğu için ,7. Günde evde ki testte de lan tahlilinde de pozitifi görmen normal ,doktorlar 14. Günden sonra diyor en doğru sonucu. Bugün benim ignemin 12. Günü ama hala bi kaç gün bekleyeceğim,sen de öyle yapsan iyi olur. Sonra üzülmeni istemem..
Kan tahlili sonucun kaç çıktı ki kese göründü tatlım ?Bende öyle bir korkuyla gitmiştim ama kesem gözüktü canm bugün
Yarın cikicak canm labaratuvar uzakta olduğu için hastanenin ama akşam eşim gelince acile hastaneye gidicezKan tahlili sonucun kaç çıktı ki kese göründü tatlım ?
Hayırlısı olsun ,İnşAllah bebişin seninledirYarın cikicak canm labaratuvar uzakta olduğu için hastanenin ama akşam eşim gelince acile hastaneye gidicez
Teşekkür ederim bebeğim benimle ben inaniyorumHayırlısı olsun ,İnşAllah bebişin seninledir
Canim cok sevindim:)hayirli olsun,saglikla kucagina al insallah:)bu arada bende tahminlerde baya uzman oldum heKizlarrrr Kizlarr hamileyimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?