evet ama onu gelde anneme anlat işte...bence annenin yaptığı çook saçmaa... kaşlarından rahatsız oluyorsan niye aldırmayasınki ? :uhm:
müzeye mi kaldırıcaksın kaşlarını ?? ayrıca bizlerin yaş grubundaki çoğu kişi aldırıyor kaşlarını bende dahil.. bence aldırmak istemen gayet normal.. annenin bu konu için haklı bir savunması varsa hay hay ama görüyorum ki o da yok e ne peki bakımlı olmak suçç mu ??
evet ben sordum aldırmak istediğimi söyledim ama izin vermedi işte bencedeannene senmi sordun aldırayımmı diye?
ne sakıncası varmışki kaş aldırmanın.
zaten ince istemiyrum bende.sadece fazlalıklarıcanım annene bi konuda katılıyorum.bi kere aldırdıktan sonra hep uğrasırsın.yasın daha kücük ilerde al al ondanda sıkılırsın canım.tabi kendi tercihin ama cok ince alırsan oda cok fena durur hayatım.annende belki ince alırsın diye izin vermiyordur.sadece seni rahatsız eden tüyleri alırsan belki izin verir yerimseniben
hayır yeni açtım ben konuyusen bu konuyu dün de açmamış mıydın? hikaye aynıçünkü.
diyorum ama ikna olmuyor cnmbende 18 yaşındayken aldırmıştım ilk kez kaşlırımı
banada annem izin vermiyordu ama benıde çok rahatsız ediyordu neyse ki aldırdım
ama annen bir konuda haklı bir kere aldırınca hep aldırmak zorunda kalıyorsun eskisi gibi olmuyor kaşların ama senide rahatsız ediyorsa neden aldırmyasın ki küçükte sayılmazsın bence
fazla aldırmıcam de kaşlarım çok incelmicek de hafif toplatcam sadece dagınıklık kalksın ortadan diyebilirsin annene belki o zaman izin veriri
benimkide sonradan pişman olucak eminim..çok saçma bi konu için direniyor çünkü .....a.s:sm_cool:ben bu olayı yaşamamıştım lıse yaşlarındayken annemde bana aynını demıştı lseden sonra aldım şimdide söylediğimde anneme saçmalamışım dyo keşke bıraksaymışım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?