Lütfen yardım edin cildirmak üzereyim

kesinlikle katiliyorum anne kokusu almasin bu insanlara gore cocuklar. zaten belirli bir donemden sonra sen zorla tutmaya calisiyorsunda onlar durmuyor kucakta :)
Tut tutabilirsen :) hem alıştı diyelim o diyenlerin mi kucağına yapışacak annesine yapışacak çocuk hey allam zorla dertlendirme peşindeler şu anneleri

Çok sükür kizim bu aralar biraz daha iyi:KK16: Doktor ilacini degiştirdi diğer ilaci belirttim ama doktor yazmadi onun yerine Biogaia diye gaz ilaci yazdi günde 5 damla.
Ve kizimi kimsenin çok bilmişliklerine :KK47: rağmen kucağimda taşiyorum o da bundan acayip hoslaniyor.

2 aylık erkek bebeğim var ve sabah 6:30 da bir uyanıyor akşam saat 8 e kadar en fazla yarım saat uyuyor. . 8 den sonra uyuyor. . Gece de sürekli uyanıyor lütfen yardım edin. .. ne yapacağımı şaşırdım bende artık çok yoruldum ve sürekli ağlıyor gündüzleri özellikle:KK31:

Benim bebeğimde 15 günlükken 5dk dan fazla uyumazdı özellikle gündüzleri ve sürekli meme emerdi önce bir doktor kolik dedi sonra kendi doktorumuz bebeğin aç olduğunu farketti sürekli emdiği için anlayamamıştık ama sütüm yetmiyormuş açlıktan ağlıyormuş yavrum mama vermeye başladım sorunumuz çözüldü bizim

Surekli uyutmaya calismayin benm bebegm oyleydi ve ona tek bisey iyi geldi biogaia damla drunza danisin kullanin derse sizde alin kullanin 1 hafta icinde duzelmisti kizim

Bide surekli araniyorsa memeye actir mama deneyin geceleri 1 ogun uyursa demek acliktan aglio

2.5 yıl oldu hala uyumuyoruz kızımla herşeyi denedim değişen birşey yok akışına bırak

Üç aydan sonra yanında yatarak emzirmeye başlamıştım. 10 dk sonra uyanıyordu hemen yanına uzanıp azcık emziriyorum uyuyor yavaşça yanından kalkıyorum 30dk daha uyuyor. O 30 dk bana yetiyordu. Kucakta uyutacaksam mutlaka altına altaçma yastıkları gibi ince bi yastıkta kucağıma alıyorumki yere koyduğumda soğuktan uyanmasın. Bi de kucağımda 15dk bekliyorum derin uykuya geçsin diye. Sonra bırakıyorum. Ne yalan söyliyeyim bazen işe yarıyo bazen yaramıyo.

Bu arada çalışmaya başladım diye kayınvaldeme bırakmıştım. Bana ahkam kesen bi komşusu vardı görmüş benimkini. Bana dediki Allah sana sabır versin sen nasıl baktın 5 ,5 ay. Hiç durmuyo koca gün uyumuyo dedi. İşte görmeden ininmıyorlar naapiyim. Anneler moralinizi bozmayın. Allah sağlık versin bize de onlara da. Sorundeğil biz bakarız.

Evet bir zaman sonra yavaş yavaş düzelir yüzüstü yatır rahatlar gaz damlası falan denediysen eğer kolik bebekler için müzikler var onları deneyebilirsin aynı zaman da elektirik süpürgesi saç kurutma makinası vb aletler rahatlatır ayağında sallayarak kolik müzik dinlet ben de ancak o şekilde uyutabiliyordum

Ben kizimda yasadigimi anlatsam daha 40i cikmadan defalarca hastanede yatti yogun bakim dahil serumlar takikdi surekli o kadar korkuoduki uyutmak mumkun deildi korkuodu tam aşti iyi oldu derken hastalanirdi yine koliktide minnacikti zaten 2800 kilosu reflude cabasi zar zor yedirdigmide kusardi kilo almi az hc bi mama yemez biberon tutmaz ki hala istahsiz yani neler neler geceler boyu kucagmda dik bi seklde uyuttugumu bilirim o uyusun rahatlasn diye bazen 4 gece 5 gece uyumazdm hic amaa sonunda bu is bole olmaz diyip onu duzene soktm allahima binlerce sukur iyi suan 8 aylk ama o uykusuz geceler o agladgi zmnlar hastanede hele yogun bakmda yanna 5 dk alidlari zmn agliodu kuvezde hemsire ne onu sakinlestiriodu ne bnm saknlestrmeme izin vermsti aglamaktan morarirdi nerdyse kizim ne gunlerdi gecti gitti sukur simdi yanmda uyuyor suan misil misil masallah ona kilosu hala az yemegi de az ama dr iyi dio artik annemde senin kizin mizaci bu takilma sagligi yerine geldi sukur bosver dio bnde aynen ole ypiom. Uyumak istemese uyutmam yemk istemese yedirmem keyifli güleç bi kizim var allah evlat acisini yasatmasin kimseye . Uzattm neyse siz bebegi uyumayan anneler bir uzmanla gorusun bir yolu vardr inanin bn tek basma basardm bunu. Sizde istikrarli olursanz basarrsinz.

Emzik ver ağzına sakinleşsin bebişin kucağında ninniler söle ama hemen pes etme hemn uykuya dalamayabilr ve ağlamaya devm edeblr senn kararlı olduğunu anlamalı..bizde yaşadık aynı sorunlrı ama sayılı günler gelip geçio attığı gülücklr her şeyi uyandırıo Allah sabır versn sana bebişlerimizde hep hep hep sağlık bersn inş
2 aylık erkek bebeğim var ve sabah 6:30 da bir uyanıyor akşam saat 8 e kadar en fazla yarım saat uyuyor. . 8 den sonra uyuyor. . Gece de sürekli uyanıyor lütfen yardım edin. .. ne yapacağımı şaşırdım bende artık çok yoruldum ve sürekli ağlıyor gündüzleri özellikle:KK31:
zi

Back
X