belli ki adam egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Bir eli yağda bir gözü balda. Canım sana abla tavsiyesi hiç bakma o adama. birşey olacağı varsa da bırakır sevgilisini. Gelir senle birlikte olur. Onları ayırmayı düşünürsen de adamın gözünde değersiz bir kız olursun. Adamla bakişırsan da yine gözünde hiç bir değerin olmaz. Bence unutmaya çalış. Başkasını bul canım. Adamın ego tatmin edeceği kişi olma.
Erkek her zaman fazlasını ister anam, fazla mal göz cıkarmaz bi tane daha olsun onlara mutlu olurlar sakın kanma aklın varsa bi an önce bakısmayı kes
Merhaba arkadaşlarım ablalarım lütfen yardım edin bana aranıza yeni katıldım. Ben birini çok sevmiştim 1 yılda anca unuttum inanın ama onu bana unutturan kişiye platonik oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum çünkü öğrendiğime göre bu çocuğun bir sevgilisi varmış kendi gözlerimle gördüm önümde el ele tutuşuyorlardı çok kötü oldum o an şimdi nasıl unuturum bilmiyorum ama bu işin içinde garip giden birşey var . Ben çocuğa ne zaman baksam o anda göz göze geliyoruz ve birde bakmışımki biz bildiğin uzun uzun bakışıyoruz ben farkettiğimde direk kafamı çeviriyorum . Aynaya bakınca kendimden nefret etmeye başladım nasıl olurduda sevgilisi olan bir çocukla baklışabilirimama kendimi tutamıyorum bakıştıktan sonra fark ediyorum ama oda bakıyo yani yalan yok şimdi . Bazılarınızda diyecekler bu çocuk doğru düzgün çocuk olsa sevgilisi varken bakışmazdı seninle diye ee doğruda dediğiniz ama hep aynı anda yada ben çaktırmadan ona baktığım zaman onun bana baktığını fark ediyorum , bir yanda seviniyorum bir yandanda üzülüyorum çünkü çocuğun sevgilisi var ne kadar kötü bir kızım diyorum kendi kendime. En yakın arkdaşlarımda diyorlar işde sen o kıza bin basarsın diye ama bu iş dış görünüşlede değilki lütfen bana yardım edin
mrb canım hoşgeldin öncelikle kaç yaşındasın bilemiyorum ama birazcık ufaksın sanırım :))önce çocuk bu unuttuğun kişinin arkadaşımı bunu merak ettim ? birde adı üstünde platonikmişsinn daha karşındakinin sevgisinden emin değilsin ki zaten emin ol sana karşı bişey hissettiğini pek sanmıyorumm...Çünkü erkekler böyledir canım bu genelde çok duyduğumuz bir cümle olsada gerçekten seni başka bi obje olarak gördüğüne eminim o yüzden benden sana tavsiyecik bence uzak dur boşver zaten sevgiliside varmış kendine başka insanlar bul ve yeni insanlarla tanışmayı dene zaten hayatına gerçek birisi girdiğinde bu zamanlarınada gülüp geçeceksn emin ol :)
Tatlım bunlar 1 tanesiyle yetinmezler, aman dikkat et, bir de kendini o çocuğun sevgilisi yerine koy, erkek arkadaşın sana başka kızlarla bakışsa hoşuna gider miydi? Eminim seni hakedecek ve sana değer verecek senin de çok seveceğin birileri olacaktır yakında, kafan karışık biliyorum ama sezgilerine güvenmeni istiyorum, onlar seni yanıltmazlar...
Illa hayatinda bir erkek olmasi gerekmezki.
Kendine odaklan, kendini gelistirmeye bak, ozelliklede egitim konusunda,
kurslara felan git. O sevgilisi olan kisiylede mumkun oldugunca ayni yerde bulunmamaya calis.
Ben zaten illa olsun demiyorum ama çok etkilendim ondan onunla göz göze gelince bir fena oluyo içim ama sevgilis var mümkün olduğunca bakmamayada çalışıyorum . Aydınlattığınız için sizede çok teşekkür ederim :)
Size yardımcı olduğu için ondan hoşlanmaya başlamışınız.İlgi gören ve duygusallığı mantığının önüne geçen kişilerde ne yazık ki böyle durumlar söz konusu oluyor.Mesela psikolojik olarak profesyonel yardım alan kişilerin büyük çoğunluğu doktoruna aşık oluyor.Bu bilimsel bir gerçek sizde sizin zor anınızda yanınızda olduğu için duygusal bir etkileşim söz konusu olmuş.Bunu fark ettiği içinde sizinle bakışarak karşılık veriyor.Karakter sahibi ve sevgisine değer veren insanlar bunu yapmaz.En iyisi mesafenizi koruyup mümkünse az görüşmeye çalışın.Ne şiş yansın ne kebab :26:
O zaman askla hoslanma duygusunu karistiriyor olabilirsiniz.
Ozelliklede dis gorunuse yogunluk veriyorsunuz.
Analar ne yigitler dogurmus. Aklini ugrastircak seyler sizi rahatlatir.
O zaman askla hoslanma duygusunu karistiriyor olabilirsiniz.
Ozelliklede dis gorunuse yogunluk veriyorsunuz.
Analar ne yigitler dogurmus. Aklini ugrastircak seyler sizi rahatlatir.
Merhaba arkadaşlarım ablalarım lütfen yardım edin bana aranıza yeni katıldım. Ben birini çok sevmiştim 1 yılda anca unuttum inanın ama onu bana unutturan kişiye platonik oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum çünkü öğrendiğime göre bu çocuğun bir sevgilisi varmış kendi gözlerimle gördüm önümde el ele tutuşuyorlardı çok kötü oldum o an şimdi nasıl unuturum bilmiyorum ama bu işin içinde garip giden birşey var . Ben çocuğa ne zaman baksam o anda göz göze geliyoruz ve birde bakmışımki biz bildiğin uzun uzun bakışıyoruz ben farkettiğimde direk kafamı çeviriyorum . Aynaya bakınca kendimden nefret etmeye başladım nasıl olurduda sevgilisi olan bir çocukla baklışabilirimama kendimi tutamıyorum bakıştıktan sonra fark ediyorum ama oda bakıyo yani yalan yok şimdi . Bazılarınızda diyecekler bu çocuk doğru düzgün çocuk olsa sevgilisi varken bakışmazdı seninle diye ee doğruda dediğiniz ama hep aynı anda yada ben çaktırmadan ona baktığım zaman onun bana baktığını fark ediyorum , bir yanda seviniyorum bir yandanda üzülüyorum çünkü çocuğun sevgilisi var ne kadar kötü bir kızım diyorum kendi kendime. En yakın arkdaşlarımda diyorlar işde sen o kıza bin basarsın diye ama bu iş dış görünüşlede değilki lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?