Merhaba arkadaşlarım ablalarım lütfen yardım edin bana aranıza yeni katıldım. Ben birini çok sevmiştim 1 yılda anca unuttum inanın ama onu bana unutturan kişiye platonik oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum çünkü öğrendiğime göre bu çocuğun bir sevgilisi varmış kendi gözlerimle gördüm önümde el ele tutuşuyorlardı çok kötü oldum o an şimdi nasıl unuturum bilmiyorum ama bu işin içinde garip giden birşey var . Ben çocuğa ne zaman baksam o anda göz göze geliyoruz ve birde bakmışımki biz bildiğin uzun uzun bakışıyoruz ben farkettiğimde direk kafamı çeviriyorum . Aynaya bakınca kendimden nefret etmeye başladım nasıl olurduda sevgilisi olan bir çocukla baklışabilirim
ama kendimi tutamıyorum bakıştıktan sonra fark ediyorum ama oda bakıyo yani yalan yok şimdi . Bazılarınızda diyecekler bu çocuk doğru düzgün çocuk olsa sevgilisi varken bakışmazdı seninle diye ee doğruda dediğiniz ama hep aynı anda yada ben çaktırmadan ona baktığım zaman onun bana baktığını fark ediyorum , bir yanda seviniyorum bir yandanda üzülüyorum çünkü çocuğun sevgilisi var
ne kadar kötü bir kızım diyorum kendi kendime. En yakın arkdaşlarımda diyorlar işde sen o kıza bin basarsın diye ama bu iş dış görünüşlede değilki
lütfen bana yardım edin