Sevgilimle 1 ay önce bir kavga ettik komşusunun hakkımda dediklerini öğrendim. bu yüzden komşusuyla büyük bir kavga etti. Ve ailesi yan komşusunun ailesiyle çok yakındılar. Doğal olarak onlarında araları bozuldu. ! hafta önce yeni barıştık sevgilimle. Birbirimizi çok seviyoruz ama ailesi benim sinsi biri olduğumu düşünüyor arkadaşlarıyla arasını bozduğum için barışmamızı istemiyorlar. Sevgilim başka bir şehirde sporuna devam ediyor. Her telefonla konuştuklarında benim hakkımda iğneleme yapıyorlar. Bu durum erkek arkadaşımı çok etkiliyor barıştığımızı bile bilmiyorlar. Ben İstanbul'da oturuyorum sevgilim ankarada sporla meşgul ailesi de eskişehir de oturuyor ve kaç gün onlarda kalmışlığım var bütün ailesini tanıyorum. Sizce nasıl kendimi affettirebilirim? Erkek ailesinin gözünü boyamak için ve sevgilimi etkilememeleri için ne yapmam gerekiyor aramızı bozucaklarından çok korkuyorum lütfen yardım edin. çarşamba günü istanbula geliyorlar 1 haftalığına bayram için ama yüzlerine bakamıyorum çok kızgınlar bana karşı...