- 26 Temmuz 2020
- 27
- -3
- 36
- 25
- Konu Sahibi yamukprensesss
-
İdrar yolu enfeksiyonunda sık wc ve yanma hissi olur. İdrar kokuludur. Sürekli rahatsız eder. Wc ye cıktığınızda çok az idrar yaparsınız ama hala o idrar hissi geçmez.arkadaşlar lütfen düzgün cevap verin ben ilk defa ilişkiye girdim 5 gün önce geciktirici de kullandım ilk başta normal bekaret kanı geldi ama çok yanma vardı yaparken aciliydi ertesi gün yaparken çok fazla kan vardı ve sonradan regl olduğumu anladım ve bıraktık ve su an enfeksiyon mu kaptım anlamıyorum vajinamın içi yanıyor 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum tuvaletimi yaptığım halde hemen tekrar geliyor bu neden oluyor nasıl gece r lütfen yardim edin
Bol bol su iç. Ve doktora git. Su içmek seni rahatlatacaktır.arkadaşlar lütfen düzgün cevap verin ben ilk defa ilişkiye girdim 5 gün önce geciktirici de kullandım ilk başta normal bekaret kanı geldi ama çok yanma vardı yaparken aciliydi ertesi gün yaparken çok fazla kan vardı ve sonradan regl olduğumu anladım ve bıraktık ve su an enfeksiyon mu kaptım anlamıyorum vajinamın içi yanıyor 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum tuvaletimi yaptığım halde hemen tekrar geliyor bu neden oluyor nasıl gece r lütfen yardim edin
Manurol şase kullan eğer basit sistitse sonraki gün geçecektirarkadaşlar lütfen düzgün cevap verin ben ilk defa ilişkiye girdim 5 gün önce geciktirici de kullandım ilk başta normal bekaret kanı geldi ama çok yanma vardı yaparken aciliydi ertesi gün yaparken çok fazla kan vardı ve sonradan regl olduğumu anladım ve bıraktık ve su an enfeksiyon mu kaptım anlamıyorum vajinamın içi yanıyor 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum tuvaletimi yaptığım halde hemen tekrar geliyor bu neden oluyor nasıl gece r lütfen yardim edin
Manurol antibiyotiktir, doktor reçete etmeden alamaz, kullanamaz.Manurol şase kullan eğer basit sistitse sonraki gün geçecektir
Biliyorum hemsireyim ben basit sistit olunca tek seferlik kullanılıyor sonraki gün geçiyorManurol antibiyotiktir, doktor reçete etmeden alamaz, kullanamaz.
İdrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor ama doktora görünün antibiyotik kullanmadığınizda zor geçiyor..geçmiş olsunarkadaşlar lütfen düzgün cevap verin ben ilk defa ilişkiye girdim 5 gün önce geciktirici de kullandım ilk başta normal bekaret kanı geldi ama çok yanma vardı yaparken aciliydi ertesi gün yaparken çok fazla kan vardı ve sonradan regl olduğumu anladım ve bıraktık ve su an enfeksiyon mu kaptım anlamıyorum vajinamın içi yanıyor 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum tuvaletimi yaptığım halde hemen tekrar geliyor bu neden oluyor nasıl gece r lütfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?