Lütfen yardım edin 😞

dlnn44

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
557
121
18
26
5+6 hamileyim. Dünden beri çok fazla mide bulantılarım ve kusmam oldu. Sabah acile gidip serum vurulmak zorunda kaldım. Yemek yiyemiyorum dünden beri. İdrar yolu enfeksiyonum da biraz varmış. Doktor metpamid içebilirsin dedi ve bide enfeksiyon için toz bir ilaç verdi. İçmeli miyim ? Ve bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum çok zor bir durumdayım inanın kolumu kaldıracak gücüm yok

Anladım bunlar hamilelikte kullanılıyor. İçip 4-5 saat tuvalete çıkmayacaksınız mümkün ise yatarken için. İdrar yolu enfeksiyonunda çok işe yaradı bende.
Peki sizde mide bulantısı yapmış mıydı enfeksiyon ? Yani doktor tetikleyebilir dedi ama bulantılarım neyden dolayı tam anlamıyorum. Genelde gebelik bulantıları sabah olurmuş. Benim gece uykumdan bile uyanıp kusuyorum

Gebelikten dolayıdır. Bende mide bulandıracak kadar olmadı hayır. Korkulacak bir ilaç değil tadı şekerli. Suya katıp içeceksin. Ertesi gün tertemiz uyanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…