- 5 Eylül 2022
- 210
- 106
- 23
- 22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeğenimin adı nehirKızlar lütfen yardımcı olur musunuz bu isimler var aklımda ama sizin fikriniz varsa söyleyenilirsiniz
Nehir
Nisa
Hira
Nursena
Melek asel
Reyyan
Sizce hangisi daha hoş daha güzel isimler vardır ama benim aklımda bunlar var şuan
Hira çok tatlı geldi bana daKızlar lütfen yardımcı olur musunuz bu isimler var aklımda ama sizin fikriniz varsa söyleyenilirsiniz
Nehir
Nisa
Hira
Nursena
Melek asel
Reyyan
Sizce hangisi daha hoş daha güzel isimler vardır ama benim aklımda bunlar var şuan
Oyun Nehirden yana. Nehir olmazsa Irmak da olumluBacım anket yapsaydın saha kolay olmaz mıydı?
Benimde şuan aklımda en çok nehir ismi var ama işte kararsızlık teşekkür ederimYeğenimin adı nehir
çok hoş bi isim bence
Rica ederim hatta bugün doğum günü oda aralık doğumluBenimde şuan aklımda en çok nehir ismi var ama işte kararsızlık teşekkür ederim![]()
![]()
Teşekkürler ederimSağlıkla kucağınıza alın İnşaAllahNehir ismini severim
![]()
Bende Nisanur diyordum ama şuan nehir diyorumNehir ya da Nisa diyorum ben de
Hayırlı evlat olsun inşallah. Ben ahsen diyorumKızlar lütfen yardımcı olur musunuz bu isimler var aklımda ama sizin fikriniz varsa söyleyebilirsiniz
Nehir
Nisa
Hira
Nursena
Melek asel
Reyyan
Ben ipek demek istiyorum.Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bu isimler var aklımda ama sizin fikriniz varsa söyleyebilirsiniz
Nehir
Nisa
Hira
Nursena
Melek asel
Reyyan
Nehir dışında hiç birini koymayınKızlar lütfen yardımcı olur musunuz bu isimler var aklımda ama sizin fikriniz varsa söyleyebilirsiniz
Nehir
Nisa
Hira
Nursena
Melek asel
Reyyan
Ben kızım olursa Nefise koymayı düşünüyorumKızlar lütfen yardımcı olur musunuz bu isimler var aklımda ama sizin fikriniz varsa söyleyebilirsiniz
Nehir
Nisa
Hira
Nursena
Melek asel
Reyyan