- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Tugba_Nur1
-
yani ne yapmanız gerektiğini cidden bilmiyorum ama bu yaklaşım tarzı ile bi yere varabileceğinizi de çok düşünmüyorum. belki onun da keyif alacagı ortak aktiviteler planlasanız güzel bir dvd kiralasanız ne bileyim onunla haber izleyip yorum yapsanız siz de mutlu olsanız onun yanında denesiniz en azından.. birşeyler değişir belki..
bencedd gir koynuna beraber seyredin tv.aayrıca ben olsan işimi bırakır o şehirden iş bakardım.malum artık insanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yerdir.hem muhendisim yazmışsınız.bende rahatça iş bulabilirsiniz.
Adam ekmek parasının peşindeyse yapacak bir şey yok. Evliliğiniz daha çok yeni. Bu tür sorunlarla evliliği bitirmek saçma olur.
Sonuçta keyfinden gitmiyor değil mi?
canım benım sıkma canını bu tarz seyler bızdede olur esım benı hep tv ye tercıh eder sonra gelir yanıma. ama ben butun evlıklıler bole dıy avutuyorum bende 2. 5 senelık evlıyım 9 aylık bebısım var bosver yaa yacak bısı yok ya bu deveyı gütcen ya bu dıyardan gıtcen meselesı (foruma konu nasıl acılır bana yazarmısınn)
canım benım sıkma canını bu tarz seyler bızdede olur esım benı hep tv ye tercıh eder sonra gelir yanıma. ama ben butun evlıklıler bole dıy avutuyorum bende 2. 5 senelık evlıyım 9 aylık bebısım var bosver yaa yacak bısı yok ya bu deveyı gütcen ya bu dıyardan gıtcen meselesı (foruma konu nasıl acılır bana yazarmısınn)
Ben 7 aylık evliyim, herşey çok güzeldi.
Eşim kamuda çalışıyor, ama her hafta farklı şehirlere göreve gidiyor ve 3-4 gün kalıp dönüyor. Evliliğimizin başından beri gidiyor ve artık bende onun gitmelerini hep sorun haline getiriyorum yanımda olmadıı için. O olmadığında evde yalnız kalıyorum ailem akrabalarım farklı şehirlerde senağlama Bugün yine gidecek ve dün birlikte vakit geçirmek istedim. Gel odamıza gidelim sohbet edelim dedim. O da televizyonu tercih etti. Benimle vakit geçirmeyi tv ye tercih ediyor. Benim içinse 1 sa onunla vakit geçirmek çok çok önemli. Sinirlerim bozuldu ağladım sürekli ve söylediğim sözlerle onu da kırdım.. 2 -3 defadır böyle ağır tartışmamız ve sinirlerim de bozulma oluyor...Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Evliliğim kötüye gidiyor hissediyorumm :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?